TSAFTSOYF7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ TURBO X ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ 200 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.(ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!)ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΛΛΑΓΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ RESTART ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΑΨΕ.ΠΑΤΑΓΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΜΟΝΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΠΙΠ.ΨΑΧΝΩ ΡΩΤΑΩ ΜΟΥ ΛΕΝΕ 95 % ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ.ΠΑΩ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΩ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ .ΠΑΩ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΦΗΝΩ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΑ MOTHERBOARD TURBO X 50 EUR KAI ΚΑΤΙ ΜΝΗΜΕΣ 4 GB 75 EUR ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ(DDR3 ΚΤΛ).ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ ΟΥΤΕ ΜΠΙΠ.ΠΑΩ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ CELERON 40EUR ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ.ΠΑΩ ΤΟ ΒΑΖΩ ΠΙΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.!!!!ΚΑΙ ΜΠΙΠ ΚΑΙ ΜΠΟΥΠ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ WINDOWS ΟΥΤΕ ΑΠΟ SAFE MODE ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΜΝΜΑ PCI.SYS ΚΑΙ ΚΤΛ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????ΒΑΖΩ ΤΟ CD ΤΩΝ WINDOWS XP ΝΑ ΚΑΝΩ FORMAT ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ (ΠΟΛΥ ΑΡΧΗ) ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΚΤΛ.Τ Ι Ν Α Κ Α Ν Ω ????Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ FORMAT μΟΝΟ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Νοέμβριος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 1ον καταρχην καλωσορισες στο σιτε2ον μην γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις3ον κοιταξε αν ο δισκος ειναι μεσα απο το βιος σε σατα συνδεσηκαι βαλτον σε ide γιατι μαλλον σου ζηταει σατα drivers και δεν προχωραειη εγκατασταση στα xp επισης ορισε το dvd drive σαν πρωτο εκτος και αν το εχεις κανεικοιταξε το και τα ξαναλεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSAFTSOYF7 Νοέμβριος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 σε ευχαριστω πολυ και συγνωμη για τις φωνες(κεφαλαια).Επειδη απο οτι καταλαβες δεν ξερω και πολλα θα τα μεταφερω σε αυτον που γνωριζει και θα σας γραψω παλι οτι και να γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSAFTSOYF7 Νοέμβριος 11, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 παντως ο δισκος μου ειναι sata πρεπει να το δηλωσω σαν ide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Νοέμβριος 11, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 στα xp επειδη δεν εχουν μεσα στο δισκακι drivers sata δεν προχωραει η εγκαταστασηαμα τον βαλεις ide ολα καλα παλι sata ειναι ο δισκος απλα δεν υπαρχει προβλημααμα ειχες win 7 εχει μεσα drivers sata και το δηλωνεις οπως θεςπαντως δεν χανεις τιποτε απο ταχυτητα μην φοβασαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSAFTSOYF7 Νοέμβριος 11, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 φιλε σε ευχαριστω πολυ ελπιζω να παιξει θα δω το απογευμα που θα παω σπιτι γιατι ειμαι δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSAFTSOYF7 Νοέμβριος 11, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 τελικα αυτο που εφταιγε ητανε οτι ηθελε s.pack 2 να περασω.τελος παντων τωρα δουλευει.παντως ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.