Jump to content

Zotac ZBOX HD-ND01

karasardelis

Recommended Posts

Έχω ένα Zotac ZBOX HD-ND01 (ZOTAC ZBOX ZBOXHD-ND01-U Intel Atom 330 1.6 GHz Dual Core All-in-One Mini-PC) το όποιο το έστηνα και μετά από BIOS Update σταμάτησε να ξεκινάει. Κατέβασα το BIOS από το site (ZOTAC! - Downloads) και προγραμμάτισα το BIOS ξανά με Programmer αλλά συνεχίζει να μην ξεκινάει (ανάβει αλλά δεν κάνει τίποτα ούτε και δείχνει τίποτα).

Ζητάω από κάποιον που πιθανώς έχει το ίδιο σύστημα, να διαβάσει το BIOS του και να μου το στείλει.

Αν κάποιος επίσης έχει και καμιά ιδέα τι μπορεί να πηγαίνει στραβά, θα χαρώ να τον ακούσω.

Αν δεν βγάλω άκρη, θα αναγκαστώ να το επιστρέψω έξω και να επιβαρυνθώ τα έξοδα αποστολής.

Ευχαριστώ

Αν νομίζει ότι μπορεί να βγάλει κάποιος άκρη, ανέβασα εδώ ένα video με το πρόβλημα... έστειλα και email στο support τους να δω τι θα μου απαντήσουνε...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=aJOqsh4lfxE]YouTube - Zotac boot problem[/ame]

Απο τη στιγμή που η μητρική σφυράει οταν βγάζεις μνήμη, σημαίνει οτι νοιώθει και δεν την έχει ακούσει.

Δεν ξέρω τι εξόδους για εικόνα έχει το κουτάκι αλλα δοκίμασε μήπως το BIOS έχει κάνει reset και δίνει έξοδο σε άλλη θύρα απο αυτή που έχεις συνδέσει. Long shot, αλλα παίζει.

Απο τη στιγμή που η μητρική σφυράει οταν βγάζεις μνήμη, σημαίνει οτι νοιώθει και δεν την έχει ακούσει.

Δεν ξέρω τι εξόδους για εικόνα έχει το κουτάκι αλλα δοκίμασε μήπως το BIOS έχει κάνει reset και δίνει έξοδο σε άλλη θύρα απο αυτή που έχεις συνδέσει. Long shot, αλλα παίζει.

Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα... κανονικά όταν ξεκινάει κανονικά κάνει τρία τέσσερα πολύ σύντομα beeps... τώρα πια δεν τα κάνει αυτά. Δείχνει το board να πάει να ξεκινήσει αλλά την στιγμή που είναι να εμφανίσει το λογότυπο Zotac και να κάνει τα beeps, απλά παγώνει... :nothing:

Τελικά σήμερα το μηχανάκι δούλεψε!!!! :dance3::dance3::dance3::dance3:

Τα αστέρια εκεί στην Zotac είχανε διαθέσει για κατέβασμα σκάρτο BIOS με αποτέλεσμα να brickάρω το μηχανάκι μου (και ποιος ξέρει πόσος κόσμος επίσης).

Για όποιον ενδιαφέρεται, διαβάστε εδώ...

ZBOX HD-ND01 BIOS - Z-SPOT - It's Time to Play - ZOTAC

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.