vhvs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2010 Το είδαμε κι αυτό, ένα BSOD χθές, ένα κόκκινο στο 2ο raptor την ώρα του ICH10R boot, λέω αυτό ήταν. Και μετά... boot στα Windows! screenshot Ο δίσκος είναι ακόμα στην εγγύηση (09/2008) αλλά θα βρούν πρόβλημα αν τον γυρίσω στο πλαίσιο? Μήπως το ICH10R έχει παραισθήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Νοέμβριος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 βαλε καπου το δισκο μονο του και καντου ολα τα τεστ και αυτα απο wd. αν βρεις προβλημα τοτε λογικα θα βρουν και στο πλαισιο και ο ich10r θα ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 11, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 μηπως εχεις εγκατεστημενο τπτ intel matrix storage managerπου συνηθιζει να λεει τα δικα του πολλες φορες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhvs Νοέμβριος 11, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 ναι, αυτό που είναι στο screenshot, Intel Rapid Storage Technology το λέει τελευταία.περιμένω να πάω σπίτι να σπάσω το raid και να του βγάλω τα μάτια στα τέστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiltevros Νοέμβριος 11, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 αν πάντως έχανες το raid δεν θα bootαρε. οπότε μου φαίνεται για τπτ λάθος του RST. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 11, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 βγαλε την εκδοση που εχειςβαλε το imsm 8.8σημειωσε τον κοκκινο δισκο ως normalκανε κι ενα verify στο array Και κατα πασα πιθανοτητα θα εισαι οκ.μου εχει τυχει αρκετες φορες αυτο και οι δισκοι σπανια εχουν προβλημα99%ειναι θεμα του rapid storage managerεαν δεν εχεις γεματη εγκατασταση ή σκοπευες ετσι κι αλλιως να προχωρησεις σε επανεγκαταστασητοτε σιγουρα εαν εχεις τη δυνατοτητα να σπασεις το raid και να τους τσεκαρεις εναν ενανακομα καλυτερααλλα οπως σου ειπα επειδη μου τυχει ουκ ολιγες φορεςσυνηθως ειναι false alarm κι οι δισκοι ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Νοέμβριος 11, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Είναι πολύ πιθανό bad sectors στον ένα δίσκο να επιτρέπουν το boot και να εμφανίζουν fail το raid0. Backup, WD Diagnostic Tools και RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhvs Νοέμβριος 11, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 @Tiltevros και εγώ αυτό περίμενα, RAID0 με ένα δίσκο είναι τέρας της φύσης!@Κοπρίτης καλή φάση που δεν είμαι μόνος! έχω image της εγκατάστασης, αλλά έτσι κι αλλιώς δε με φοβίζει το format. Το καλό της υπόθεσης: ήταν και η γυναίκα μου χθές μάρτυρας στο BSOD και της εξήγησα ότι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρουμε 2 SSD (τουλάχιστον). Τους περιμένω αύριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiltevros Νοέμβριος 11, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 @Tiltevros και εγώ αυτό περίμενα, RAID0 με ένα δίσκο είναι τέρας της φύσης!γίνεται Raid0 με έναν δίσκο.παλιό τρικ για το pcmark05 φτιάχνουν 2 raid0 από έναν σκληρό και πολλαπλασιάζουν την cache του matrix.πάντως δεν νομίζω οτι υπάρχει θέμα με το array σου μάλλον κατα 95% κόλλημα του RST είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhvs Νοέμβριος 12, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 τελικά ο δίσκος δεν την πάλεψε... failed το τεστ της WDείναι θα παραλάβω σήμερα 2 Vertex2 60GB αλλά μετά από πολύ διάβασμα κλίνω στο να μην βάλω RAID και να πετάξω τον 2ο στο laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.