Jump to content

RAID0 failed?

vhvs

Recommended Posts

Το είδαμε κι αυτό, ένα BSOD χθές, ένα κόκκινο στο 2ο raptor την ώρα του ICH10R boot, λέω αυτό ήταν.

Και μετά... boot στα Windows! :fie:

screenshot

Ο δίσκος είναι ακόμα στην εγγύηση (09/2008) αλλά θα βρούν πρόβλημα αν τον γυρίσω στο πλαίσιο?

Μήπως το ICH10R έχει παραισθήσεις?

βγαλε την εκδοση που εχεις

βαλε το imsm 8.8

σημειωσε τον κοκκινο δισκο ως normal

κανε κι ενα verify στο array Και κατα πασα πιθανοτητα θα εισαι οκ.

μου εχει τυχει αρκετες φορες αυτο

και οι δισκοι σπανια εχουν προβλημα

99%ειναι θεμα του rapid storage manager

εαν δεν εχεις γεματη εγκατασταση ή σκοπευες ετσι κι αλλιως να προχωρησεις σε επανεγκατασταση

τοτε σιγουρα εαν εχεις τη δυνατοτητα να σπασεις το raid και να τους τσεκαρεις εναν εναν

ακομα καλυτερα

αλλα οπως σου ειπα επειδη μου τυχει ουκ ολιγες φορες

συνηθως ειναι false alarm κι οι δισκοι ειναι μια χαρα

@Tiltevros και εγώ αυτό περίμενα, RAID0 με ένα δίσκο είναι τέρας της φύσης!

@Κοπρίτης καλή φάση που δεν είμαι μόνος! έχω image της εγκατάστασης, αλλά έτσι κι αλλιώς δε με φοβίζει το format.

Το καλό της υπόθεσης: ήταν και η γυναίκα μου χθές μάρτυρας στο BSOD και της εξήγησα ότι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρουμε 2 SSD (τουλάχιστον). Τους περιμένω αύριο!

@Tiltevros και εγώ αυτό περίμενα, RAID0 με ένα δίσκο είναι τέρας της φύσης!

γίνεται Raid0 με έναν δίσκο.

παλιό τρικ για το pcmark05 φτιάχνουν 2 raid0 από έναν σκληρό και πολλαπλασιάζουν την cache του matrix.

πάντως δεν νομίζω οτι υπάρχει θέμα με το array σου μάλλον κατα 95% κόλλημα του RST είναι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.