jpcupra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2010 Καλησπερες.. Χτες εγινα κατοχος ενος Hp mini 110-3170..Το συγκεκριμενο ερχεται με Win7 starter edition τα οποια ειναι αρκετα foul σε σχεση με τα home premium κ.ο.κ. Εχοντας σενιαρει (κοινως να το κανω bootable) μεσω cmd ενα στικακι 4gb μιας και τα αρχεια που εκανα extract απο ενα Dvd δεν ηταν πανω απο 3gb και εχοντας επιλεξει το boot μου να ξεκινησει απο κει, ενω εμφανιζει το μηνυμα ''προετοιμασια εγκαταστασης'' μου πεταει μηνυμα οτι ενα ''απαιτουμενο προγραμμα οδηγησης μοναδας cd/dvd δεν υπαρχει' και οτι ''δεν βρεθηκαν προγραμματα οδηγησης της συσκευης-βεβαιωθειτε οτι το μεσο εγκαταστασης περιεχει τα σωστα προγραμματα οδηγησης και μετα πατηστε οκ''... Συνεπως δεν μπορω να προχωρησω στο setup γιατι κανω αναζητηση και φυσικα δεν βρισκω καποιο αρχειο που πρεπει να επιλεξω... Τα φωτα σας...:weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Είναι 64άρια τα win7 που πας να του βάλεις ;;;Ίδιο μήνυμα είχα και εγώ με 64άρια που δοκίμασα να περάσω από usb dvdr, ενώ όταν έβαλα 32άρια όλα έγιναν κανονικά σε ένα Toshiba Portege.Δεν είχα βρεί λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Νοέμβριος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 32 είναι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Νοέμβριος 11, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Με ποιο προγραμμα περνας τα αρχεια απο το DVD στο στικακι?Δοκιμασε και αυτο. wintoflash Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 11, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Δοκίμασε να φτιάξεις εκ νέου το στικάκι με αυτό το θαυματουργό utility της Microsoft: http://www.thelab.gr/1062748023-post47.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Νοέμβριος 11, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Με ποιο προγραμμα περνας τα αρχεια απο το DVD στο στικακι?Δοκιμασε και αυτο. wintoflash4 some reason δεν μου δουλεψε..δεν θυμαμαι γιατι ομως...@nickstamat θα το τσεκαρω και θα ενημερωσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Νοέμβριος 11, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Δοκίμασε να φτιάξεις εκ νέου το στικάκι με αυτό το θαυματουργό utility της Microsoft: http://www.thelab.gr/1062748023-post47.html τωρα μολις ειδα σε ποιο αναφερεσαι.... δεν μου δουλεψε... τουλαχιστον οχι με το iso που ειχα...(να ειχε προβλημα αραγε??) δοκιμαζω εντος ολιγου με ''φρεσκο'' και επανερχομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 12, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Και εγώ που δοκίμασα το MS utility εχθές μου έβγαλε προβληματικό το 64άρι iso που έχω και δεν προχώρησε παρακάτω... Άρα μάλλον και σε μένα φταίει το iso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Νοέμβριος 17, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 update...sorry που αργησα να ενημερωσω αλλα με εφαγαν οι οικογενειακες υποχρεωσεις...προβληματικο iso - βγηκε το πορισμα...δοκιμασα με ενα αγγλικο και δουλεψε perfect... επειτα βρηκα ενα ελληνικο και ολα κομπλε...Δημητρη εχεις πμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.