stevene81 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2010 Καλησπερα εχω φτιαξει ενα HTPC εχω δυνατο επεξεργαστη εχω καρτα της nvidia με cuda τεχνολογια αλλα σε αυτο που αντιμετοπιζω προβλημα ειναι ο ηχος, ο onboard ηχος της motherboard δεν εχει optical out για να το συνδεσω με τον ενυσχιτη αλλα ουτε και coaxial out, ειχα μια παλια καρτα ηχου της creative την platinum ex που εχει ολες αυτεσ τις εξοδους αλλα ειναι αρκετα παλια και ειναι σχεδον ακατορθωτο να καταφερω να την κανω να αναπαραγει dolby didital και dts, κοιταξα για καρτες και εχει πεσει το ματι μου στην xonar DG της asus.ξερει κανεις τιποτα για αυτη την καρτα και γιατι διχνει να προσφερει τοσα σε μια τοσο χαμιλη τιμη ? Θα ηθελα να παρακαλεσω ακομα εαν γνωριζετε να μου προτηνετε καμια αλλη καρτα σε α:innocent:υτη περιπου την τιμη. ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Asus Xonar DG Review | bit-tech.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevene81 Νοέμβριος 10, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση, εριξα μια ματια και κατεληξα στην Xonar DX η οποια λεει οτι ειναι πολυ καλητερη απο της αλλες δυο (DG-DS) ελπζιζω να ειναι καλη και να μην κλαιω τα λεφτα μου οπως με την creative ! σε ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 11, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Νομίζω πως και με αυτήν θα κάνεις δουλειά: TERRATEC AUREON 5.1 PCI RETAIL - - E-SHOP.GRAρκετά φθηνότερη και με οπτική έξοδο για pass-through που θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevene81 Νοέμβριος 11, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Την ειχα δει και αυτη και η αληθεια ειναι οτι και αυτη προσφερει αρκετα σε πολυ καλη τιμη, αλλα δεν ξερω τι παιζει απο θεμα υποστηριξης τοσο σε λειτουργικα συστηματα αλλα και σε applications. την εχω παραγγηλει ηδη την xonar DX θα την εχω μεσα στις επομενες μερες και ελπιζω να ειναι αυτο που ζηταω δεδομενου στα αρθρα που εχω διαβασει για αυτη, παντως ευχαριστω πολυ παιδια για τον χρονο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 11, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Την ειχα δει και αυτη και η αληθεια ειναι οτι και αυτη προσφερει αρκετα σε πολυ καλη τιμη, αλλα δεν ξερω τι παιζει απο θεμα υποστηριξης τοσο σε λειτουργικα συστηματα αλλα και σε applications.Google is my friendTerraTec - Products - Sound - Internal (PCI) - TerraTec Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevene81 Νοέμβριος 13, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Μπορει να εδωσα 40 ευρω παραπανω απο τα 20 που κανει η terratec αλλα το αποτελεσμα σιγουρα ειναι πολυ καλο τοσο στις ταινιες αλλα και στα παιχνιδια. ελπιζω τωρα να μην παρατησει την υποστιριξη της η asus στα μελοντικα λειτουργικα συστηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Νοέμβριος 14, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 H DX τουλαχιστον στα δικα μου αυτια ειναι απιστευτη! δεν μετανιωσα με την καμια τα 70 ευρω που ειχα δωσει !! Τωρα εαν θες τον super douper ηχο δεν ξερω! εμενα μου ειχαν προτεινει την DX και βγηκε πολυ μαχιμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Νοέμβριος 14, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Πιστεύω καλύτερα που δεν πήρες την Terratec. Αυτήν έχω και δεν είμαι ευχαριστημένος, άσε που δεν έχει και DTS από την οπτική εκτός κι αν βάλεις custom drivers.Κι εγώ για την Xonar θα πάω, θα δώ σε λίγο καιρό όμως ποιά ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 14, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 DX.Στα 58 ευρω δεν εχει αντιπαλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Νοέμβριος 18, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 DX.Στα 58 ευρω δεν εχει αντιπαλο.+100000000Φιλε δεν θα το μετανιωσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.