Jump to content

ποια πιστευετε οτι ειναι η πιο καλη λυση σε σχεση αποδοση-τιμης?

def

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply
εξακουλουθω να λεω πως στα χρηματα της η 6950 ειναι η κορυφη,και για 2 δεν το συζηταμε

σε συγκρηση με κατι αλλο(CF,SLI)

είναι καλή κάρτα και με το unlock τα σπάει. αλλά σε επιδόσεις δεν μπορεί κοντράρει τη λύση 6850 cf.

2x6990 και εχεις ησυχο κεφαλι για 2 χρονακια με 4gb+4gb mirror και πανω απο 6000 shaders στο συνολικο πακετο δε σε γονατιζει τιποτα μετα...:dance3::T:

και να βγει δεν θα δεις διαφορα σε παιχνιδια...

λιγο μουφα φαινεται , χωρις παρεξηγηση .

παρεξήγηση δεν υπάρχει αφού το site δεν είναι δικό μου :rolleyes:

σοβαρά όμως πού στηρίζεις την άποψή σου? εκτός και αν απλά τρολάρεις οπότε και πάλι κανένα πρόβλήμα .....

παρεξήγηση δεν υπάρχει αφού το site δεν είναι δικό μου :rolleyes:

σοβαρά όμως πού στηρίζεις την άποψή σου? εκτός και αν απλά τρολάρεις οπότε και πάλι κανένα πρόβλήμα .....

δεν τρολαρω , απλα αν δεν κανω λαθος βλεπω οτι στην καρτελα του dirt 2 πχ , το cfx με 6870 κ με 5870 ειναι καλυτερο απο οτι το cfx με 6950 κ 6970 , αρα το θεωρω λιγο ατοπο .

δεν τρολαρω , απλα αν δεν κανω λαθος βλεπω οτι στην καρτελα του dirt 2 πχ , το cfx με 6870 κ με 5870 ειναι καλυτερο απο οτι το cfx με 6950 κ 6970 , αρα το θεωρω λιγο ατοπο .

πιθανότατα θέμα driver, νομίζω το dirt είχε προβλημα με τις νέες κάρτες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.