Jump to content

Extreme Αερόψυξη?

RootX

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 14:53]

Ωραια φαινετε παντως!

Αλλα οταν φορεθει πανω στο σλοτ μαλλον θα στραβωσει με τοσο βαρος (αν δεν σπασει κιολας)

Δεν παθαίνει τίποτα. Ρώτα και την δική μου που έχει μία πειραγμένη χάλκινη Volcano 7+ πάνω, έχει παράπονο;

Αρχική απάντηση από Grace

Δεν παθαίνει τίποτα. Ρώτα και την δική μου που έχει μία πειραγμένη χάλκινη Volcano 7+ πάνω, έχει παράπονο;

ΕΕΕΕ???

Έχεις ποστάρει πουθενά την Φώτο της κάρτας σου?

Θα είναι πράγματι εντυπωσιακή!

Όσο για τις κάρτες που φαίνονται στο site πιστεύω ότι είναι πολύ ογκώδεις

Με χάλκινες ψήκτρες θα πετύχαινε ίσος και καλύτερα αποτελέσματα με αρκετά μικρότερο όγκο

Πάντως είναι πολύ προσεγμένη η δουλειά!

Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 22:49]

ΕΕΕΕ???

Έχεις ποστάρει πουθενά την Φώτο της κάρτας σου?

Θα είναι πράγματι εντυπωσιακή!

Δεν έχω κάνει post καμία φωτογραφία σχετικά με εμένα ή το σύστημά μου πουθενά και ποτέ.

Δηλαδή όχι.

Δεν θα το έλεγα εντυπωσιακή, μία 9800 είναι με ένα τεράστιο κομμάτι χαλκού στην μέση......

Aλλα το mod είναι απαγορευτηκό για τις μητρικές που δε δίνουν το ασπρο clip στο AGP.

P4C800-E.

Μην το ψάξεις, δεν έχει!:upside:

Υγ, η Volcano 9 είναι πολύ ελαφριά σε σχέση με την 7+.

• 8 months later...

Πολύ ωραία όλα.

Και εγώ σε μια 9500 np είχα βάλει μια stock ψύκτρα από tbred με 60άρη fan.

Πάντως το active memory cooling το θεωρώ υπερβολικό εφόσον υπάρχει κυκλοφορία του αέρα μέσα στο κουτί.

Ρε παιδιά σόρι αλλά τι είναι αυτά τα γομάρια???Λίγο μεγαλύτερες να ήταν και θα τις πούλαγε σε αμάξια για ιντερκούλερ...Όχι οτι θα με χάλαγε να είχα μια αλλά λέμε...:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.