Jump to content

Extreme Αερόψυξη?

RootX

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Ωραία είναι.Ρε παιδιά τώρα που το λέμε,έχει χαλάσει το ανεμιστηράκι της Τι4200 μου και κάνει πολύ θόρυβο οπότε λέω να το αλλάξω.Έχετε καμμιά λύση να προτείνετε?

• 3 months later...

Ρε παίδες σας αρέσουν αυτά τα θηρία; Σαν πολυκατοικίες με τους καινούργιους αντισεισμικούς συντελεστές. Και από θόρυβο τι γίνεται;:)

Τα μικρά ανεμιστηράκια όταν είχα την κάρτα ήταν σε ροοστατη. Όσο αφορά τον ανεμιστήρα από ψύκτρα AMD πιστεύω ότι κάνει λίγοτερο θόρυβο από την στοκ ψύκτρα και σχεδόν καθόλου όταν τον έχεις σε ροοστάτη.

Το βραδάκι, στο ιντερνετ και όταν παίζουμε με εφαρμογές γραφείου, ασφαλώς παίζουμε με χαμηλές στρόφές. Όταν όμως παίζουμε κανα παιχνιδάκι και βαράνε τα ηχεία και ζεστένεται και η καρτούλα παίζουμε με υψηλές στροφές.

Για όλα τα γούστα λοιπόν.....

Αρχική απάντηση από drakoulis

Τα μικρά ανεμιστηράκια όταν είχα την κάρτα ήταν σε ροοστατη. Όσο αφορά τον ανεμιστήρα από ψύκτρα AMD πιστεύω ότι κάνει λίγοτερο θόρυβο από την στοκ ψύκτρα και σχεδόν καθόλου όταν τον έχεις σε ροοστάτη.

Το βραδάκι, στο ιντερνετ και όταν παίζουμε με εφαρμογές γραφείου, ασφαλώς παίζουμε με χαμηλές στρόφές. Όταν όμως παίζουμε κανα παιχνιδάκι και βαράνε τα ηχεία και ζεστένεται και η καρτούλα παίζουμε με υψηλές στροφές.

Για όλα τα γούστα λοιπόν.....

ωραια το θετεις το θεμα!:D:T:

• 2 weeks later...

Πολύ κόπος για το τίποτα. Και αν κάτι από όλα αυτά τα εκτρώματα δουλεψει δημιουργεί προβλήματα με θόρυβο που νομίζεις ότι είσαι δίπλα στο ψυγείο της κουζινας. Μια απλή και φθηνή υδροψυξη πιστεύω είναι και πιο κομψη και πιο εντυπωσιακή με τα φωσφορίζοντα υγρά και τα ledάκια.:hehe:

drakoulis, η 5700Ultra τί ψύχτρα φοράει στο core της?!

Εγώ σήμερα έκανα ένα μικρό Vcore mod στην δικίά μου και είναι στο χαλαρό στους 46C, με πυρήνα στα 680MHz από 475MHz και 1.6v τώρα :)

Αρχική απάντηση από drakoulis [Χθες, στις 02:38]

Που το ξέρεις? την είδες από κοντά? χμμμμμμμμμμμμ

την ίδια ψύκτρα έχει και η 6600 που έχω τώρα η 5700 πάει πέταξε

drakoulis :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.