RootX Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2004 Check this out. Ο τύπος αναλαμβάνει(με χρέωση βέβαια) αυτά τα mods, αλλά δεν είναι άσχημο να πάρουμε καμία ιδέα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2004 Τερατάκια.. καθαρή δουλειά πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2004 πολυ ομορφες καρτουλες. πολυ επαγγελματιες. μακαρη να τα βγαζαν και για πουλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2004 Μπράβο! Τι έχει κάνει το παλικάρι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2004 Ωραια φαινετε παντως!Αλλα οταν φορεθει πανω στο σλοτ μαλλον θα στραβωσει με τοσο βαρος (αν δεν σπασει κιολας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Απρίλιος 3, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 14:53] Ωραια φαινετε παντως!Αλλα οταν φορεθει πανω στο σλοτ μαλλον θα στραβωσει με τοσο βαρος (αν δεν σπασει κιολας) Δεν παθαίνει τίποτα. Ρώτα και την δική μου που έχει μία πειραγμένη χάλκινη Volcano 7+ πάνω, έχει παράπονο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2004 και εγώ είχα βάλει μια Volcano 9 στην παλιά μου GTS. Aλλα το mod είναι απαγορευτηκό για τις μητρικές που δε δίνουν το ασπρο clip στο AGP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 3, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Grace Δεν παθαίνει τίποτα. Ρώτα και την δική μου που έχει μία πειραγμένη χάλκινη Volcano 7+ πάνω, έχει παράπονο; ΕΕΕΕ???Έχεις ποστάρει πουθενά την Φώτο της κάρτας σου?Θα είναι πράγματι εντυπωσιακή!Όσο για τις κάρτες που φαίνονται στο site πιστεύω ότι είναι πολύ ογκώδειςΜε χάλκινες ψήκτρες θα πετύχαινε ίσος και καλύτερα αποτελέσματα με αρκετά μικρότερο όγκοΠάντως είναι πολύ προσεγμένη η δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Απρίλιος 3, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 22:49] ΕΕΕΕ??? Έχεις ποστάρει πουθενά την Φώτο της κάρτας σου? Θα είναι πράγματι εντυπωσιακή! Δεν έχω κάνει post καμία φωτογραφία σχετικά με εμένα ή το σύστημά μου πουθενά και ποτέ. Δηλαδή όχι. Δεν θα το έλεγα εντυπωσιακή, μία 9800 είναι με ένα τεράστιο κομμάτι χαλκού στην μέση...... Aλλα το mod είναι απαγορευτηκό για τις μητρικές που δε δίνουν το ασπρο clip στο AGP. P4C800-E. Μην το ψάξεις, δεν έχει! Υγ, η Volcano 9 είναι πολύ ελαφριά σε σχέση με την 7+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 3, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2004 δε ξέρω εμένα πάντως όταν έτρωγε μια κλοτσιά κοκάλωνε το PC κλασική ASUS, και μένα με την AN78X γινόντουσαν αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ligm3nos Απρίλιος 10, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2004 ΠΟ ! Κορυφαιο! Καπως ετσι θα κανω κι εγω τη δικια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 22, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 παίρνω ιδέες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 22, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Πολύ ωραία όλα.Και εγώ σε μια 9500 np είχα βάλει μια stock ψύκτρα από tbred με 60άρη fan.Πάντως το active memory cooling το θεωρώ υπερβολικό εφόσον υπάρχει κυκλοφορία του αέρα μέσα στο κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 24, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Kαι να μια mx440 της οποίας ψόφισε το cooleraki και της πέρασα μια ψύκτρα από p3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 24, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 27, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Ρε παιδιά σόρι αλλά τι είναι αυτά τα γομάρια???Λίγο μεγαλύτερες να ήταν και θα τις πούλαγε σε αμάξια για ιντερκούλερ...Όχι οτι θα με χάλαγε να είχα μια αλλά λέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 27, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 βασικα σε συγκριση με νερο?anyway ειναι καλα mod για οποιον εχει λιγη ορεξη και μερικες-ψυκτρες ανεμιστηρες στο ραφι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 27, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 νεκροοοοοφιλοιοιοιοιοιοιοιοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιανουάριος 3, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Μια και μιλάτε για Extreme Αερόψυξη, έχετε δει τί έβγαλε η Aerocool?!http://www.cluboverclocker.com/reviews/cooling_devices/aerocool/vm101/index.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 3, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 ΕΛΕΟΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.