AKISSS Δεκέμβριος 27, 2010 #42 Δεκέμβριος 27, 2010 Στο Ellada απο που μπορουμε να αγοράσουμε;;;Ρωτα σε μαγαζια με αξεσουαρ αυτοκινητων..ειχα παρει παλια κ ειχα ντυσει το μηχανακι μου..(κ εναν αναπτηρα zippo)
brdj13 Δεκέμβριος 28, 2010 #43 Δεκέμβριος 28, 2010 Πάρα πολύ όμορφο! Θα σου πρότεινα να κάνεις μαύρο ματ το εσωτερικό, να βάλεις φιμέ plexi στο πλάι και έντονο φωτισμό στο εσωτερικό (να δείχνει από το φιμέ) που θα απλώνει από κάτω (έχοντας αφαιρέσει τις ρόδες). Μπορείς επίσης να βάλεις και 2 cathodes μπροστά και 2 πάνω. Δείχνουν εξαιρετικά αν δέσουν καλά τα χρώματα με το χρώμα από το κουτί.
redbighunter Δεκέμβριος 30, 2010 #44 Δεκέμβριος 30, 2010 Στο Ellada απο που μπορουμε να αγοράσουμε;;;επειδη εντυσα το λαπτοπακι μου, θα σου πω να το παρεις απο e-bay! εγω απο εκει το πηρα! μακραν καλυτερη τιμη απο οποιο ελληνικο μαγαζι ρωτησα! και επειδη σκεφτομαι να ντυσω και το καπο του αυτοκινητου μου, αν θελει κανεις να μου πει ποσο θελει να παρω παραπανω!
Lazy Dog Δεκέμβριος 30, 2010 #45 Δεκέμβριος 30, 2010 επειδη εντυσα το λαπτοπακι μου, θα σου πω να το παρεις απο e-bay! εγω απο εκει το πηρα! μακραν καλυτερη τιμη απο οποιο ελληνικο μαγαζι ρωτησα! και επειδη σκεφτομαι να ντυσω και το καπο του αυτοκινητου μου, αν θελει κανεις να μου πει ποσο θελει να παρω παραπανω!Στειλε πμ οταν ειναι και κανονιζουμε
brdj13 Δεκέμβριος 30, 2010 #46 Δεκέμβριος 30, 2010 Εγώ θέλω να ντύσω τις 2 κάτω πλαϊνές ρίγες (αυτές που ο Levelone έχει σε λευκό) και τα 2 πλαστικά κομμάτια μπροστά και πίσω.Δεν νομίζω δηλαδή να χρειαστώ πολύ.Παίζει να την παλεύω και άνετα με scrap από τα δικά σου.
redbighunter Δεκέμβριος 30, 2010 #47 Δεκέμβριος 30, 2010 Εγώ θέλω να ντύσω τις 2 κάτω πλαϊνές ρίγες (αυτές που ο Levelone έχει σε λευκό) και τα 2 πλαστικά κομμάτια μπροστά και πίσω.Δεν νομίζω δηλαδή να χρειαστώ πολύ.Παίζει να την παλεύω και άνετα με scrap από τα δικά σου.εγω να σου δωσω οτι περισσεψει αλλα δεν νομιζω να σου φτασουν ουτε γι' αστειο! παντως οσο πιο πολυ παρουμε, τοσο πεφτει και η τιμη του! απλα παει με το μετρο!edit: ενδεικτικα 6m x 1.22m παει με τα μεταφορικα 442 δολλαρια, ενω 3m x 1.22m παει 275.5 δολλαρια!
Vasilis 07 Ιανουάριος 16, 2011 #48 Ιανουάριος 16, 2011 Φοβερή moda. To θέμα είναι ότι δεν είναι και ότι ποιό εύκολο. Το έχει επιχειρήσει κανείς σας ?
redbighunter Ιανουάριος 16, 2011 #49 Ιανουάριος 16, 2011 Φοβερή moda. To θέμα είναι ότι δεν είναι και ότι ποιό εύκολο. Το έχει επιχειρήσει κανείς σας ? δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο στη φωτο! μηπως εχει μπει λαθος φωτο φιλε μου?
Jerry007 Ιανουάριος 16, 2011 #50 Ιανουάριος 16, 2011 Ένα παράθυρο απο plexi glass και iPod dock στο πάνω μέρος του κουτιού
redbighunter Ιανουάριος 16, 2011 #51 Ιανουάριος 16, 2011 Ένα παράθυρο απο plexi glass και iPod dock στο πάνω μέρος του κουτιού τοτε για καποιο λογο εμενα δε μου ανοιγει ολη τη φωτο! μου εμφανιζει ενα πολυ μικρο κομματι αποτο πανω μερος του κουτιου!
Vasilis 07 Ιανουάριος 16, 2011 #52 Ιανουάριος 16, 2011 δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο στη φωτο! μηπως εχει μπει λαθος φωτο φιλε μου?Παράθυρο από plexi για να φαίνεται ο raptor που είναι εγκατεστημένος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.