Jump to content

Stacker 832 + Carbon Fibre = LFE

LevelOne

Recommended Posts

πολυ δυνατο levelone...ψιθηκα αγρια να παραγγειλω...περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια.:T:

• 4 weeks later...
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Φτιάχνεις το κουτί των ονείρων μου.....Βεβαια εγω έλεγα μονο πορτα και το πανω. ειμαι περιεργος να δω το τελικο.

P.S.γιατι εχω την εντυπωση οτι η φωτο ειναι απο 830. το 832 που εχω δεν εχει πλεγμα :hmm:

• 3 weeks later...
respect Μητσάρα! Θεϊκό! :T:

με βαζεις σε σκέψεις για carbon obsidian :dance3:

Δε πιστεύω ότι θα δείξει ωραίο στο 800D, το σκέφτηκα κι εγώ. To obsidian έχει καθαρές γραμμές, "σοβαρές", ενώ το stacker είναι αλήτικο, έχει καμπύλες, "αεροτομές" κτλ. Του πάει το carbon look :)

BTW πανέμορφο το stacker, τέλειο! drooling material...

Ωραίο το κουτί φίλε μου.Πολύ <<γκαζάτο>>Κοίτα αυτό:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CToTmwmXq8A]YouTube - Thermaltake Armor carbon fiber mod[/ame]

Thanks guys, σας υπόσχομαι κι άλλες καλύτερες φωτος. Πραγματικά αυτη η πρόχειρη που έβγαλα το αδικεί...

@virus3bar μολις είδα το βιντεάκι που έβαλες, μου ήρθε καρφι αυτό στο μυαλό...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0VCsu5z3ziA]YouTube - Patrino karnavali - Ymnos (Πατρινό καρναβάλι για πάντα)[/ame]

:hehe:

@Τεμπελόσκυλο χονδρικά, όλο το στάκερ το έντυσα με ~70-80€

Πολύ ωραίο βγήκε man!!!:T:Congrats!

Όπως είπες περιμένουμε κι άλλες φωτό.Προσωπικά τε άσπρα μεταλλάκια αριστερά-δεξιά και μπρος-πίσω θα τα προτιμούσα είτα και αυτά με carbon είτε μαύρα τουλ!Κατά τα άλλα πανέμορφο!

Το όμορφο έγινε ομορφότερο!

Μπράβο, πολύ καλή ιδέα και υλοποίηση. More photos please:drool:

Μπράβο LevelOne....nice job there!

Αυτό το κόκκινο start που σου έχει πει ο Γιώργος πιστεύω ότι του αξίζει του κουτιού.......

Κουκλί έγινε το κουτί. Πρόσφατα έκανα κάτι παρόμοιο στο laptop με το Di-Noc. Φοβερό υλικό!!!

post-92-1416074825,3062_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.