LevelOne Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2010 Καλησπερούδια. Αν μέχρι στιγμής δεν έχετε καταλάβει οτι εχω αρρώστεια με το Stacker 83x (είμαι ήδη κάτοχος τριών), μάλλον ήρθε η στιγμή να το συνειδητοποιήσετε. Εχω δεί πολύ όμορφα Stacker και είχα μιλήσει κάποτε (οταν ήμουν παιδί ακόμα) με τον Γίωργο τον βασιλιά των Stacker (aka Κοπρίτη) να έκανα ενα ιδιαίτερο. Το πρόβλημα είναι, οτι το Stacker ειναι όμορφο γιατί ακριβώς είναι ιδιαίτερο. Αρα, αν "χαλάσεις" με υπερβολές αυτη την ιδιαιτερότητα του, θα το κάνεις άσχημο. Fair enough. Οπότε έψαξα να δώ τι θα του πήγαινε. Το συγκεκριμένο Stacker το είχα μεταβάλλει αρκετές φορές. Η τελευταία, ήταν όταν το είχα βάψει με το γαλαζοπερλέ της Alfa Romeo (αγαπημένο χρώμα). Όμως μια μέρα... Έπαιξα με το άγιο υλικό που ονομάζεται 3M Di-Noc. Πρόκειται για την καλύτερη απομίμηση ανθρακονήματος στην αγορά (και μακράν η πιο ακριβή). Οπότε η συνέχεια ήταν λογική. Αγορά μεμβράνης απο το εξωτερικό, μιας και στας Ελλάδας δεν την έβρισκα κατω απο 80-85€ το τετραγωνικό και... Stacker 832 CF Edition Θα σας δώσω ενα πρόγευμα για αρχή, και θα κρατήσω ρεζερβέ δυο-τρια ποστ για να κάνω το worklog. Peace out.
ProPitsiriko$ Νοέμβριος 10, 2010 #4 Νοέμβριος 10, 2010 Κανε τετοια και με βλεπω να κανεις εσυ το stacker και εγω κανενα Cosmos Παντος φαινεται πολυ ωραιο το μπροστινο..! λογικα θα ειναι να droll-αρεις οταν το βλεπεις τελειωμενο!!! OT: πως και δεν σου περασε να ντυσεις καμια θηκη για το i-phone με αυτο ? Ωραιο φαινεται! μονο που ετσι το ντυνεις.
Jason Νοέμβριος 10, 2010 #5 Νοέμβριος 10, 2010 Μην του δίνεις ιδέες. Μητσάκο πολύ ωραίο βγαίνει Τέλεια η ποιότητα του αυτοκόλλητου απότι φαίνεται στην photo. έλααα συνέχααα
Lakisss Νοέμβριος 11, 2010 #6 Νοέμβριος 11, 2010 Αλλάζουμε κουτιά γιατί το δικό σου πάει ασορτί με τα ηχεία μου?
venom7 Νοέμβριος 11, 2010 #7 Νοέμβριος 11, 2010 Man πολύ καλή αρχή!Ήταν μία επιθυμία και δικιά μου αλλά όταν το έψαξα και ανακάλυψα αυτές τις τιμές,τελικά το άφησα!Άμα το τελειώσεις,θα είναι σίγουρα από τα πιο ωραία κουτιά! Μια ερώτηση μόνον... πόσο τελικά βρήκες το τετραγωνικό?
Κοπρίτης Νοέμβριος 11, 2010 #9 Νοέμβριος 11, 2010 Εμπαινε Μητσαρα...:clap:(εχω και κατι φυλαγμενα κοκκινα start button μετα αμα ψηνεσαι)
jpavly Νοέμβριος 11, 2010 #11 Νοέμβριος 11, 2010 Whoa! Φαίνεται τρομερό, για να δούμε τελικό αποτέλεσμα
Κωστάκης Νοέμβριος 11, 2010 #12 Νοέμβριος 11, 2010 Μήτσε ωραίος αλλα πανάκριβο το Di-Noc. Πρίν απο λίγο καιρό που έψαχνα μου είχαν πέι 60-65€ το τ.μ. στην 3Μ στο περιστέρι. Απ' έξω πόσο σου στοίχησε?
knight_77 Νοέμβριος 11, 2010 #13 Νοέμβριος 11, 2010 αν κρινω απο τη πρωτη φοτο θα βγει κουκλι! περιμενουμε και αλλες φωτος με το τελικο αποτελεσμα
panos444 Νοέμβριος 11, 2010 #14 Νοέμβριος 11, 2010 Μήτσε ωραίος αλλα πανάκριβο το Di-Noc. Πρίν απο λίγο καιρό που έψαχνα μου είχαν πέι 60-65€ το τ.μ. στην 3Μ στο περιστέρι. Απ' έξω πόσο σου στοίχησε? και απο που να πεις αν ειναι δυνατον! φοβερο ειναι παντως.φαινεται πολυ ποιοτικο αυτοκολλητο!
nickstamat Νοέμβριος 11, 2010 #16 Νοέμβριος 11, 2010 Και σκεφτόμουν προχτές ότι δεν έχω δει κανέναν να βάζει Di-Noc σε κουτί..!! Well done lvl1, περιμένουμε τη συνέχεια! :T: btw, έχω βάλει σε 1-2 εξωτερικά σημεία στο αμάξι, πολύ διακριτικά. Είναι εκπληκτικό υλικό και η αντοχή του δεν παίζεται!
LevelOne Νοέμβριος 11, 2010 Author #18 Νοέμβριος 11, 2010 Thanks guys, ερώτηση:Το Stacker ειναι ασημί αλουμίνιο, το οποίο σημαίνει οτι και τα πλαστικά καπάκια επάνω, πίσω και τα ποδια του ειναι ασημί...Να τα αφήσω ασημί για contrast, ή να τα μαυρίσω;
Jason Νοέμβριος 11, 2010 #19 Νοέμβριος 11, 2010 Θα σου πρότεινα να το βάψεις μαύρο mat γιατί το ασημι θα κάνει μεγάλη αντίθεση..Mε spray,σε πλαστικό δεν έχεις πρόβλημα στο χρώμα μην δεν κάτσει καλά..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.