Snips Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2010 Γνωρίζει κανείς....tsako tsako είσαι εδώ;τι ισχύει για τις εισόδους-εξόδους σε πολυκατοικίες με πιλοτές ή οπίσθιων ιδιωτικών χώρων πάρκινγκ; Σήμερα άκουσα ότι δικαιούται να έχει μόνο μία είσοδο-έξοδο αυτοκινήτων. Ολες αυτές οι πολυκατοικίες που έχουν "διαμορφώσει" με τσιμεντο-ράμπες όλη την "φάτσα" (x2 αν είναι και γωνιακή :fist: ) τους σε εισόδους εξόδους είναι παράνομες;Πείτε μου ναι, πείτε μου ναι, και έχω όρεξη σήμερα.... :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Γνωρίζει κανείς.... tsako tsako είσαι εδώ; τι ισχύει για τις εισόδους-εξόδους σε πολυκατοικίες με πιλοτές ή οπίσθιων ιδιωτικών χώρων πάρκινγκ; Σήμερα άκουσα ότι δικαιούται να έχει μόνο μία είσοδο-έξοδο αυτοκινήτων. Ολες αυτές οι πολυκατοικίες που έχουν "διαμορφώσει" με τσιμεντο-ράμπες όλη την "φάτσα" (x2 αν είναι και γωνιακή :fist: ) τους σε εισόδους εξόδους είναι παράνομες; Πείτε μου ναι, πείτε μου ναι, και έχω όρεξη σήμερα.... :fun: και εσύ αγαπάς τους γείτονες σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 10, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Όχι οι γείτονες είναι νομιμότατοι ως διαφένεται. Αλλά τα έχω πάρει με την κατάσταση στο κέντρο που δεν μπορείς να παρκάρεις λόγω τέτοιων φαινομένων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Νοέμβριος 10, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 απ οσο ξερω η εισοδος εξοδος οχηματων δεν πρεπει να περναει το 50% της προσοψηςκαι απαγορευεται η σταθμευση στις νομιμες εισοδους παρκινγκ,οχι η σταση.και απαγορευεται και για τον ιδιοκτητη του σπιτιουδηλαδη δε μπορει να παρκαρει το οχημα του εξω στο δρομο μπροστα στη πορτα του γκαραζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 10, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Πόση διάρκεια μπορεί να έχει μία στάση και από πότε και μετά γίνεται στάθμευση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Νοέμβριος 10, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Πόση διάρκεια μπορεί να έχει μία στάση και από πότε και μετά γίνεται στάθμευση;Δε ξερω αν υπαρχει καποιο χρονικο οριο, αλλα απ τη στιγμη που θα φυγει ο οδηγος απο το αυτοκινητο θεωρειται σταθμευση. Επισης, αν δεν κανω λαθος, σταση θεωρειται μονο αν σταματησεις για να φορτωσεις/ξεφορτωσεις επιβατες ή αντικειμενα απο το αυτοκινητο και οχι πχ αν σταματησεις στο περιπτερο για τσιγαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 10, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Δεν έχει να κάνει με το χρόνο αλλά με την τοποθεσία.Η στάση γίνεται στο κέντρο του δρόμου και η στάθμευση στο πλάι : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 10, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Γνωρίζει κανείς....tsako tsako είσαι εδώ;τι ισχύει για τις εισόδους-εξόδους σε πολυκατοικίες με πιλοτές ή οπίσθιων ιδιωτικών χώρων πάρκινγκ; Σήμερα άκουσα ότι δικαιούται να έχει μόνο μία είσοδο-έξοδο αυτοκινήτων. Ολες αυτές οι πολυκατοικίες που έχουν "διαμορφώσει" με τσιμεντο-ράμπες όλη την "φάτσα" (x2 αν είναι και γωνιακή :fist: ) τους σε εισόδους εξόδους είναι παράνομες;Πείτε μου ναι, πείτε μου ναι, και έχω όρεξη σήμερα.... :fun:Απ'όσο μου είχαν πει από το δήμο, επιτρέπεται μία είσοδος/έξοδος για κάθε δρόμο που βλέπει η πολυκατοικία [ή το σπίτι]. Αν είναι γωνιακό, δηλαδή, επιτρέπονται 2 είσοδοι/έξοδοι [μία για κάθε δρόμο] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Νοέμβριος 10, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Ως εκτούτου ας κάνω και γω μια ερώτηση, πολύ ενδιαφέρον θεματάκι. Αυτό το παρατηρώ συνεχώς. Έχει ένα σπίτι 2 εισόδους εξόδους και ας μη μιλήσω για το πόσα αμάξια μιας και δεν μας απασχολεί. Ο χώρος που επιτρέπεται είναι αυτός ενδιάμεσα από τις 2 ράμπες. Είναι νόμιμοι οι φίλοι; Είναι και πολλοί που το κάνουν. Γεμίσαμε μια αθήνα αμάξια και γκαράζ.... Ένα οικογενειακό υπόψιν ίσα ίσα χωράει ανάμεσα στις ράμπες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.