Jump to content

Γιατί χρησιμοποιείτε adblock στο TheLab;

DJD

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply
για να στερηθεί εισόδημα από την ΔO του thelab ώστε να νιώσουν και αυτοί την κρίση

Για αυτο οταν χτύπησα την μαύρη american express του Lab προχθές για να πάρω το κροκοδειλέ γκούτσι παπουτσάκι δεν πέρασε; Ε οχι.

εγώ πάλι δεν έχω κανένα θέμα με τις διαφημίσεις του lab, και δεν με χαλάει καθόλου να κανω 2 κλικ την μέρα παραπάνω απο την στιγμή που ξέρω οτι το site βγάζει τα έξοδα του απο αυτές...εκτος κ αν ο DJD δεν νιώθει απο κρίση:p:p:p Στην τελική, όλοι μας έχουμε βοηθηθεί/βοηθήσει απο εδώ, και το γεγονός οτι το lab ειναι τελείως μα τελείως free και δεδομένης της knowlege base που υπάρχει εδω μέσα για οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει κανείς το θεωρώ άκυρο να στερείς τον μοναδικό τρόπο να βγάζει η σελίδα τα έξοδα της..... η άποψη μου πάντα.....

Χρησιμοποιησα το adblock πρωτη φορα,οταν ειδα διαφημιση απο το μαγαζι 1Ενα ή καπως ετσι...και επειτα οταν ξαναειδα ενα γνωστο για τις απατεωνιες του παλι ελληνικο.

Anyway στον chrome που ειμαι πλεον,δεν εχω κατι σχετικο για τις διαφημισεις.

εγώ δεν έχω τίποτα τέτιο ...

για να βγάλετε περισσότερα λεφτά για το site (forum) πρέπει να τις πατάμε κιολας ?

Τα κλικ ωφελούν περισσότερο γενικώς, αφού σε αυτό αποσκοπεί πρακτικά η διαφήμιση.

Το adblock το χρησιμοποιώ γενικά, δεν υπάρχει κάτι με ενοχλεί στο thelab αφού συμφωνώ και με αυτα που ειπε και ο costandinos. Aπλα θα ηταν καλό κατά την γνώμη μου να υπήρχε τρόπος να κάνουμε donate.

Η διαφήμιση του Getitnow που φαίνεται στις παρακάτω εικόνες παίζει ήχο κατά το mouseover και αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό γιατί μπορεί εύκολα να ενεργοποιηθεί κατά λάθος:

TSfGxs.png KsN8Xs.png

Η διαφήμιση του Getitnow που φαίνεται στις παρακάτω εικόνες παίζει ήχο κατά το mouseover και αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό γιατί μπορεί εύκολα να ενεργοποιηθεί κατά λάθος:

TSfGxs.png KsN8Xs.png

Έχουμε θέσει όρους για ποτέ των ποτών να μην παίζει κάτι μόνο του χωρίς την παρέμβαση του χρήστη, ήχο. Δεν μπορούμε όμως να το κόψουμε αυτό... :hm:

Λίγο υπομονή, δεν είναι μόνιμο.

Αφού αν δεν κάνετε Rollover δε μιλάει...
και είναι και στο κάτω μέρος όπου οι πιθανότητες να πάτε εκεί είναι μικρότερη

Για "ναρκοπέδιο" μιλάμε ή για desktop παρακαλώ? :p (speaking 4 getitnow)

Εγώ κατα ενα περίεργο τροπο πάντα εκει πάω το παλιοποντικο και γίνομαι λοταρια στην εταιρία.

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Μάλλον κεντράρουμε τον κέρσορα και σκρολάρουμε με την ροδέλα, χ0χ0χ0 :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.