Jump to content

Γιατί χρησιμοποιείτε adblock στο TheLab;

DJD

Recommended Posts

Σε φορητούς υπολογιστές πάντως έχει γίνει must το adblock.

Εγώ το έβαλα στο laptop και δεν σκοπεύω να το βγάλω, κυρίως διότι οι διαφημίσεις βαραίνουν πολύ και τις σελίδες = πολύ ram (για μένα που ανοίγω 100 tabs και τα κλείνω όταν θυμηθώ).

Θεωρώ πιο έξυπνη κίνηση το να μπουν οι διαφημίσεις του site (εκτός των google ads που έχει κανόνες η google) έτσι ώστε να μην κόβονται από το adblock, αν αυτό μπορεί να γίνει.

Για τα google ads, δεν νομίζω ότι λύνεται το πρόβλημα, εκεί όντως μόνο με exceptions στο adblock, αλλά και πάλι αυτό απευθύνεται σε μέλη και μόνο (οι επισκέπτες?).

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Ερώτηση:

Είμαι ένα μέλος που μπαίνει καθημερινά, και διαβάζει περίπου 10-15 θέματα. Γενικά είμαι ένας τακτικός χρήστης. Τι θα προσέφερα στο Λάμπη αν είχα ανοικτές τις διαφημίσεις; 1€ το μήνα; 2€ ; 10€ ; 100€ ; Γιατί αν μιλάμε για κάποιο λογικό ποσό, προσωπικά είμαι διατεθειμένος να το δώσω κι ως συνδρομή προκειμένου να μην έχω τις ενοχλητικές διαφημίσεις, ή όπως είπα και προηγούμενα, ως δωρεά ώστε να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου :)

Αν και λιγο οff-topic ,καλυτερα να μην αρχισει ο Λαμπης με donations και τετοιες φασεις.

Εκτος και αν υπαρξει κινδυνος να ανταπεξελθει στο μελλον...

Υ.Γ: Το βγαλα το Adblock :magic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.