CENTRAL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2010 Καλημέρα!Ρε τι τραβάμε στα γεράματα...Για πείτε παίδες, αν αγοράσω ένα game και ο προηγούμενος χρήστης είχε αξιοποιήσει το steam εγώ - ο δεύτερος χρήστης - έχω πλήρη λειτουργικότητα ή έχω θέματα;Πρακτικά δηλαδή ο κωδικός του παιχνιδίού μπορεί να συνδεθεί στο δικό μου steam account ;;;Λίγο help please!:magic:
CENTRAL Νοέμβριος 10, 2010 Author #3 Νοέμβριος 10, 2010 οχιΜονο αν σου δωσει το account του...οπότε τη φάγαμε στην αγορά μεταχειρισμένων τίτλων...Ωραία!
Nephiλiμ Νοέμβριος 10, 2010 #4 Νοέμβριος 10, 2010 Οχι ολα.Ισχυει για τα Steam bounded παιχνιδιων μονο.Βεβαια η ΕΑ εχει αλλο συστημα (βλεπε VIP codes κλπ)
CENTRAL Νοέμβριος 10, 2010 Author #5 Νοέμβριος 10, 2010 Οχι ολα.Ισχυει για τα Steam bounded παιχνιδιων μονο.Βεβαια η ΕΑ εχει αλλο συστημα (βλεπε VIP codes κλπ)Με ενδιαφέρουν το New Vegas και το COD Modern Warfare IIΞέρεις αν είναι bounded;
Nephiλiμ Νοέμβριος 10, 2010 #6 Νοέμβριος 10, 2010 Με ενδιαφέρουν το New Vegas και το COD Modern Warfare IIΞέρεις αν είναι bounded;Ναι, και τα δυο.Για περισσοτερες πληροφοριες δειτε και το :http://www.steampowered.com/steamworks/
CENTRAL Νοέμβριος 10, 2010 Author #7 Νοέμβριος 10, 2010 Μου είπαν (με κάποια επιφύλαξη) πως μπορεί ο 1ος χρήστης να αποσυνδέσει το συγκεκριμένο serial number από το λογαριασμό του στο steam, οπότε η κόπια απελευθερώνεται… Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.