Jump to content

GTX 580: Πρώτες μετρήσεις και εντυπώσεις

junior-21-

Recommended Posts

μερα με την μερα μου αρεσει και λιγο????? περισσοτερο η Γερμανια! :)

και τωρα μια απορια....:

με τετοιες τιμες( εδω και εδω ) τι θα προτιμουσατε???

gtx 580 ή 2 gtx460 1gb?

Μόνο λίγο?? :p

Θα σου έλεγα καλύτερα αν πας για 460sli να κοιτάξεις αυτές

Αλλα σαφώς να προτιμήσεις την μονοπύρινη (gtx580) :D

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

χεχε...Οντως η 580 απ'οσα διαβαζω στα reviews ειναι οτι πρεπει για μενα (που δεν θελω sli-cf)

αλλα για να μην χαλασουμε το θεμα (βλεπε gtx 580), οταν με το καλο ερθει ο καιρος της αγορας θα ανοιχθει καινουργιο!

υγ: αλεξ περιμενω ακομα κατι μετρησεις να μου πεις....:p

Εγώ μόλις πείρα μια asus gtx480, θα της ρίξω και μια ζαλμαν ψήκτρα και θα είμαι

μια χαρά και σε θόρυβο και σε θερμοκρασία. Γιαυτο που την θέλω και 3 69χχ να έβαζα

να δούλευαν μαζί δεν θα την περνούσαν. Λόγο cuda δηλαδή.

Έτσι και αλλιώς για το 2011 η 480 θα είναι περίπου

στα ισα με τα μικρά της 69σειρας και τα μικρά της 5 σειράς. Όχι στο tessellation

Με βλέπω να αγοράζω ξανά στην 6 σειρά.. Το μέλλον θα δείξει.

Εγώ μόλις πείρα μια asus gtx480, θα της ρίξω και μια ζαλμαν ψήκτρα και θα είμαι

μια χαρά και σε θόρυβο και σε θερμοκρασία. Γιαυτο που την θέλω και 3 69χχ να έβαζα

να δούλευαν μαζί δεν θα την περνούσαν. Λόγο cuda δηλαδή.

Έτσι και αλλιώς για το 2011 η 480 θα είναι περίπου

στα ισα με τα μικρά της 69σειρας και τα μικρά της 5 σειράς. Όχι στο tessellation

Με βλέπω να αγοράζω ξανά στην 6 σειρά.. Το μέλλον θα δείξει.

τι το εξειδικευμένο κάνεις με την GTX480 που δεν μπορείς να κανεις με μια 5870-5970???

Cuda extensions, προγράμματα εικόνας ασχολούμαι. Αλλά παίζω και παιχνίδια που δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η κάρτα για τα επόμενα 1-2 χρόνια. Όπως mmo, dragon age στυλ παιχνίδια, στρατηγικής.

Όχι κάτι το πολύ βαρύ.

Την πείρα 100 ευρώ ολοκαίνουργιο πακέτο. Με αποτέλεσμα δεν θεωρό ότι βιάστηκα λόγο 580. Καταπληκτική εντωμεταξύ η 580 αλλά αφού είμαι καλυμενος τώρα, με βλέπω για 680 η 780 λολ

100E που τις δίνουν αυτές βρε παιδια?

Τελευταίο σχόλιο για αυτό.. προβληματική κάρτα 2900χτ ati chip κάρτα, αντικατάσταση με 100 ευρώ σε gtx480.

Cuda extensions, προγράμματα εικόνας ασχολούμαι. Αλλά παίζω και παιχνίδια που δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η κάρτα για τα επόμενα 1-2 χρόνια. Όπως mmo, dragon age στυλ παιχνίδια, στρατηγικής.

Όχι κάτι το πολύ βαρύ.

Την πείρα 100 ευρώ ολοκαίνουργιο πακέτο. Με αποτέλεσμα δεν θεωρό ότι βιάστηκα λόγο 580. Καταπληκτική εντωμεταξύ η 580 αλλά αφού είμαι καλυμενος τώρα, με βλέπω για 680 η 780 λολ

Σωστός ο φίλος :T: με την GTX480 σίγουρα θα είσαι για αρκετό καιρό καλυμμένος και σε προγράμματα επεξεργασίας εικόνας όσο και στα Παιχνίδια,εκτός και αν εισαι "τρελάκι" των fps όπως εγώ και αρκετοί φίλοι εδώ μέσα και κυνηγάμε το απόλυτο......αδειάζοντας τις τσέπες μας.....:man_in_love::whip:

Το θέλω και εγώ αλλά πιστεύω για ένα wow, Conan, dragon age.. δεν τίθεται θέμα να κυνηγώ τα καλύτερα. Αν και θα στήσω και 2ο pc. Περιμένω να δω όπως αναφέρετε και παραπάνω πώς θα εξελιχτεί η αγορά. Πολλά μοντέλα ρε παιδιά!. Τον άλλο Απρίλιο – Μάιο θα ετοιμάσω το 2ο pc με αποτέλεσμα ίσως περιμένω την επόμενη γενιά,

θα παρακολουθώ όμως από κοντά το θέμα. Και φυσικά το ρεβιου που θα παρουσιάσουν εδώ.

Μπράβο στην nvidia. Μονοπύρηνο τέρας, η 5870 είναι αρκετά πίσω σε όλες τις μετρήσεις. Παίζει στα ίσια με την 5970, κάπου είναι μπροστά κάπου πίσω, αλλά μην ξεχνάμε ότι η 580 βγάζει όλη αυτή τη δύναμη από 1 πυρήνα, ενώ η 5970 από 2.

Σειρά της ΑΤΙ να απαντήσει τώρα με μια πολυ πολυ καλή μονοπύρηνη μπουκωμένη στα tranzistor.

Έχεις καταλάβει οτι οι 2 κάρτες που αναφέρεις κυκλοφόρησαν πριν από 1 χρόνο έτσι?

Δε συμφέρει το Artl: 24€ είναι τα ταχυδρομικά σκέτα (είσαι ήδη σε τιμή Ελλάδας), αν βάλεις και τραπεζικά εμβάσματα κτλ πάει κουκουρούκου η τιμή . . .

580GTX vs 6870 CF -> Crysis Warhead benchmark

Ίδια ρολόγια @ 900/1050 , latest official drivers etc.....

Λάθος ανάλυση όμως έ;

Παιδες η 580 ειναι ενα 15-20% επανω απο την 480 και ενα 35% πανω απο την 5870.

Δυσκολα θα κοντραρει 2χ5870 και 2χ6870 καθως και την 5970. Απλα εχει τα καλα του μονου πυρηνα.

580GTX vs 6870 CF -> Crysis Warhead benchmark

Ίδια ρολόγια @ 900/1050 , latest official drivers etc.

Και τελειως διαφορετικα PCs... Στην 2η εικονα τα specs δεν φαινονται.

Δεν νομίζω, διαβάζοντας τεχνικά χαρακτηριστικά πέρα από τα mhz… βλέπω ότι θα είναι ακόμη και τώρα στο 60% μιας 480. Τα shaders της 6970 φημολογούντο στα 1930, κάπου εκεί.. ενώ 480 έχει 3000 και 580 3200. Αν όντος ισχύει ότι 6970 = 50% ανώτερη από 6870, σε κάποια θα είναι καλύτερη και σε κάποια χειρότερη από 480. Η Nvidia πάντα είναι καλύτερη στο 3d. Θα είναι κάπου ανάμεσα στην 480 και 580.

Επίσης διάβασα ότι στόχος της ατι είναι να πατήσει την 480, όχι την 580. Είστε σίγουροι ότι θα είναι γρηγορότερη από 580? Έτσι και αλλιώς ισχυρές κάρτες είναι όλες.

2χ480 περνανε την 580 και 5970, 2χ6870 περνανε την 480 κτλ…

Δεν νομίζω, διαβάζοντας τεχνικά χαρακτηριστικά πέρα από τα mhz… βλέπω ότι θα είναι ακόμη και τώρα στο 60% μιας 480. Τα shaders της 6970 φημολογούντο στα 1930, κάπου εκεί.. ενώ 480 έχει 3000 και 580 3200. Αν όντος ισχύει ότι 6970 = 50% ανώτερη από 6870, σε κάποια θα είναι καλύτερη και σε κάποια χειρότερη από 480. Η Nvidia πάντα είναι καλύτερη στο 3d. Θα είναι κάπου ανάμεσα στην 480 και 580.

Επίσης διάβασα ότι στόχος της ατι είναι να πατήσει την 480, όχι την 580. Είστε σίγουροι ότι θα είναι γρηγορότερη από 580? Έτσι και αλλιώς ισχυρές κάρτες είναι όλες.

2χ480 περνανε την 580 και 5970, 2χ6870 περνανε την 480 κτλ…

σε κινέζικο σάϊτ μπήκα πάλι! :slap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.