Jump to content

GTX 580: Πρώτες μετρήσεις και εντυπώσεις

junior-21-

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

gtx580.png

το πρώτο review στο techpowerup μπορει να κατέβηκε αλλά βρήκα την παραπάνω εικόνα από καποιον που πρόλαβε να την αποθηκεύσει. Δεν ξέρω κατά πόσο τελικά αξίζει αυτή η κάρτα στα 550+ ευρώ που αναμένεται να έρθει σαν πρώτη τιμή. Το σίγουρο είναι ότι καλό θα ήταν να περιμένουμε την απάντηση της ΑMD. Μόλις σκάσανε στο Πλαίσιο. Τιμή άουτς. 559 εώς 579 και μάλιστα από δευτεροκλασάτες εταιρίες.

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

καλα το π.....ο αν θα βρει τιποτα κοτσυφια να τις πουλησει σε τετοια τιμη χλωμο το βλεπω.στην ουσια μιλαμε για μια oc 480 .στο αμερικα 340 evro

O full fermis άργησε και η ATi βελτιώθηκε αρκετά στο tesselation και στο AA με τη σειρά 6800...

Δύσκολοι καιροί για την πράσινη.

μεχρι να δουμε σωστες μετρήσεις και να βγει και η 6970, ολα ειναι εικασίες

ασε που τα νουμερα απο την σειρα 58Χ0 κα την 4Χ0 παιζει να ειναι με τους τοτε drivers

O full fermis άργησε και η ATi βελτιώθηκε αρκετά στο tesselation και στο AA με τη σειρά 6800...

Δύσκολοι καιροί για την πράσινη.

και ακομα δεν ηρθε η 69**...!!!!!

Στην Ευρώπη πέφτουν οι τιμές των 5xxx ΑΤΙ. Κάπου πήρε το μάτι μου προσφορά την 5970 sapphire στα 390Ε και γενικά παίζει στα 470-500Ε.

Σίγουρα δεν είναι σοφό να τρέξει κάποιος στο πλαίσιο τώρα για 580GTX.

Θα πεσουν οι τιμες σε καμια βδομαδα λογικα αλλα οσο κ να πεσουν το 500αρικο δεν το γλιτωνεις για 580.

Κοντα στα 600 ευρα δηλ η τιμη της οσο κανει και η 5970 και σε ορισμενα games να τρωει και 20 και 30 frames στο κεφαλι??! :getlost: πλακα θα κανουν τα caymania :magic: μαυρος χειμωνας για την nvidia χωρις επιδομα θερμανσης θα πεθανει....

Σε 1920χ1080 με ΑΑ δεν είναι η παραπάνω κατάσταση...

Το CAYMAN εχει τις επιδοσεις της 5970 σε 1920χ1080 με ΑΑ και θα βασταει σαν 580gtx στα 2560χ1600 και φευγα!

Γενικα το 580Gtx καλο rebrandaki, αλλα υπερκοστολογημενο στην Ελλαδαρα μας! ..... αυτό που ήθελε να βγάλει το βγάζει τώρα για να τα ξαναπάρει!

εγω βλεπω οτι οι gtx295 μια χαρα κρατανε ακομα σε σχεση με το φρεσκο πραμα

και με δεδομενο οτι πωλουνται used@~200€

ειναι best value κατ εμε αυτη τη περιοδο

νταξει μπορει να μην ειναι για τους φανατικους gamers και DX11 lovers

αλλα για normal χρηση εν καιρω κρισης αξιζουν κ το τελευταιο τους ευρω

Mια χαρα την βλεπω εγω, αλλα απο τιμη στο ελλαντα... :fist:

Θα πεσουν πολλες μαζικες αγορες απ'εξω φετος. :p

ΘΑ συμφωνησω απολυτα, οπως και 5870 ειναι πολυ δυνατη.

Εγώ πάλι παρατηρώ το πόσο όμοιες είναι 5870 και 480. Ειδικά με τους τελευταίους drivers τις βλέπω εντελώς ισάξιες. Σε παιχνίδια που έχει καλό optimization η AMD είναι μπροστά και κοντεύει την 580 και σε όσα έχουν tesselation είναι πίσω αλλά όχι και 8φορές λιγότερο που λέει η nVidia.

Γενικά πολύ fail το 480 πιστεύω. Μπράβο στην πράσινη που ανέβασε το perf/watt

Μy thoughts exactly.

Απο τη στιγμη που τα DX 11 games ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ και αυτα χωρις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ διαφορες απο API σε API-περισσοτερο "επιτηδες πετσοκομμενα" μου κανουν παρα οτι εχουν τρελες διαφορες-

Ειδικα οι 295 που δωθηκαν με 150€-200€ ηταν λουκουμι για εναν gamer(1920)

Δεν μασαει πουθενα, απλα καιει και ζεστενετε κατιτις παραπανω.

Δεν μασαει πουθενα, απλα καιει και ζεστενετε κατιτις παραπανω.

η single pcb ειναι πιο δροσερή από 480 μακράν :hehe:

αλλά μια χαρά τα λες Νeph :T:

edit:

The GeForce GTX 580 is the culmination of that cycle, just as the GeForce FX 5900 Ultra fixed the FX 5800 back in 2003

πολύ σοφή κουβέντα είπανε στο toms κια ας μην το πάω σαν site :hehe:

Conclusion : GeForce GTX 580 And GF110: The Way Nvidia Meant It To Be Played

Food for thought.

Η nVidia "πηδησε" την ονοματολογια 3ΧΧ και πηγε απο τη σειρα 2ΧΧ σε σειρα 4ΧΧ.

Μετα απο μετα βιας ενα 6μηνο εγκαταλειπει τη σειρα 4ΧΧ (που σχετικα προσφατα με τις 460 εδειξε βηματα προς τη σωστη κατευθυνση) για να αλλαξει παλι ονομασια και να προσωρησει στη σειρα 5ΧΧ παρουσιαζοντας μαλιστα μονο την "ναυαρχιδα" της χωρις καμια αλλη καρτα της σε οποιοδηποτε αλλο segment να ακουγεται κατι.

Χανω κατι?

Θα εχουμε την επιθεση τον rebrand απο nvidia, ετοιμασου για Δεκεμβριο θα εχουμε τα 570, 560, 550 !!!

Θα εχουμε την επιθεση τον rebrand απο nvidia, ετοιμασου για Δεκεμβριο θα εχουμε τα 570, 560, 550 !!!

Μα "facelift" θα τις χαρακτηριζα και τις πρασινες και τις κοκκινες.

Μα "facelift" θα τις χαρακτηριζα και τις πρασινες και τις κοκκινες.

Οχι και facelift της ΑΤΙ...

Το 6870 ειναι 50-60% πανω απο το 5770....δεν το λες facelift!

Το Cayman δεν το ειδες ακομα...δηλαδη εαν το 6950 σου πιασει το 480gtx με 100watt κατω και το 6970 ριξει ενα 5-10% πανω απο το 580gtx

(υποθετικα ολα αυτα)

.....θα τα πεις refresh?

Οχι και facelift της ΑΤΙ...

Το 6870 ειναι 60% πανω απο το 5770....δεν το λες facelift!

Το Cayman δεν το ειδες ακομα...

Δεν ειναι στο ιδιο price segment omosch.

Τεσπα περι κροκοδειλων παραδιπλα.:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.