Jump to content

Αγορά GPS για το αυτοκίνητο

kezm

Recommended Posts

Παίδες καλησπέρα.

Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω ένα GPS για να με διευκολύνει στις μετακινήσεις μου εντός Αθηνών.

Γενικά δεν έχω πρόβλημα στις μετακινήσεις, αλλά για κάτι εξόδους στις εθνικές, για κάτι εναλλακτικές διαδρομές και αποφυγή της κίνησης, θα ήθελα να είχα έναν "συμβουλάτορα"...:rolleyes:

Επειδή δεν το πολύ-κατέχω το θέμα, θα ήθελα να μοιραστείτε γνώμες και εμπειρίες.

Με μια γρήγορα έρευνα αγορά έχω δει ότι οι μάρκες που παίζουν πιο πολύ είναι navigator, mio και mls.

Το budget που διαθέτω είναι μέχρι 150 ευρώ, αλλά αν κρίνετε ότι μπορώ με λίγα παραπάνω να αγοράσω κάτι καλύτερο που όντως αξίζει την υπέρβαση αυτή, θα είναι καλοδεχούμενο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αυτό

Navigon 2100 max - Skroutz.gr

Ξεκλειδώνει εύκολα και μπορείς να περάσεις Destinator, iGo, Mio κλπ.

Έχει επίσης γρήγορο επεξεργαστή, ποιοτική οθόνη, δυνατό ηχείο, γενικά δηλαδή δεν έχει κάτι αρνητικό.

δε ξερω αν υπαρχουν GPS με το λεγομενο TMC (traffic message center)

αυτο τι κανει ; βλεπει την κινηση στους δρομους και σου φτιαχνει διαδρομη για να αποφυγεις την κινηση.

Για ψαξτο

Επισης να επιλεξεις γρηγορο επεξεργαστη ωστε να βλεπεις το βελακι πιο γρηγορα στον δρομο και να δημιουργει αμεσα νεες διαδρομες (επανακαθορισμος δλδ)

απο εκει και περα ολα τα υπολοιπα ειναι χαζομαρες..

Προσωπικα χρησιμοποιω το igo και οχι το destinator , αν και λενε οτι το destinator εχει καλυτερους χαρτες.

παντως 150-200Ε βρισκεις αξιοπιστο GPS.

αλλα ψαχτο

Δε θα σου προτεινω ποιο και τι μιας και δεν ειμαι στην αγορα να ξερω.Οντας κατοχος ομως , γνωριζω 3-5 λειτουργιες οι οποιες θα εδινα βαρυτητα στην μελλοντικη αγορα

Ενδιαφέρουσα πρόταση, διαβάζω βέβαια ότι τα navigon δεν έχουν καλό πρόγραμμα περιήγησης και το γυρνάνε σε destinator. Γνωρίζεις κάτι περί τούτου;

Μα γι' αυτό παίρνεις Νavigon, για να βάλεις Destinator :p. Το feature που αναφέρει ο γομάρ δε λειτουργεί στην Ελλάδα.

ΕDIT: Τώρα μου ήρθε φλασία.. Έχει βγάλει η MLS Destinator με Traffic Live, το οποίο λειτουργεί με κάρτα 3G αν θυμάμαι καλά και μόνο στην Αττική προς το παρόν

http://www.menslounge.gr/hitech/gadgets/mls_destinator_live_traffic_400_se_paei.html

εχω δει βιντεακια στο youtube που δουλευαν με καποιο τροπο.

αλλα παει καιρος και λεω μηπως εχουν εξελιχθει.

Επισης ψαξτο αυτο με το TMC...μηπως εχει τη δυνατοτητα να δουλεψει με τον καιρο

http://www.techpress.gr/index.php/archives/4560

αυτο.ειναι παλιο , αλλα μου το καναν δωρο μεταχειρα.μια χαρα κανει την δουλεια του:)

Να προσεχεις μονο τα κινεζικα γιατι εχω παρει δυο το ενα του εσκασα μπουνια γιατι επρεπε να φτασω στο χωριο μου στα Τρικαλα για να κλειδωσει σημα και το αλλο το εδωσα πισω γιατι ναι μεν ειχε σημα στα 10 δευτερα αλλα ηταν τα ζωα μου αργα.

Από προσωπική εμπειρία... Το navigon 3300 δε μπορούσε να βρει σήμα χωρίς να είναι συνδεμένος ο φορτιστής αυτοκινήτου. Αν συμβαίνει το ίδιο και με το 2100, είναι λίγο κρίμα...

Εγώ να πω την αλήθεια χρησιμοποιώ το παλιό μου κινητό. HTC Diamond με Destinator. Βρίσκει αμέσως το στίγμα, δεν το χάνει με τπτ και είναι και γρήγορο... Είναι περίεργη η φάση με τα GPS...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.