Jump to content

alexcrx

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια

Θελω να ρωτισω πιο ειναι το πιο καλο internet security??????

Πιο ειναι πιο ελαφρυ αλλα το ιδιο αξιοπιστο????

Βλεπω οτι το norton internet sec 2011 καταναλωνει πιο λιγη μνημη σε win 7 x64 απο το αντοιστιχο της panda,αρα ειναι πιο ελαφρυ?????

Ειναι το ιδιο καλο?????????

Ευχαριστω

Βλεπω οτι το norton internet sec 2011 καταναλωνει πιο λιγη μνημη σε win 7 x64...

Το 2003 είχα ένα pc με 256 mb μνήμη και έψαχνα και γω στα forum για ελαφρύ av/fw...λογικό για τότε πιστεύω...

Εν έτη 2010 όμως με minimum 4gb (6gb θα έλεγα) στα πιο πολλά pc δεν βρίσκω λογική την ερώτηση ρε Αlex εκτός κιαν έχεις όντως λίγη μνήμη στο pc οπότε και αγνόησε ότι γράφω παραπάνω...:)

Ειμαστε 6 ατομα και δεν εχουν ολοι τοσο καλα pc

οποτε πρεπει να βρω το πιο καλο και το πιο ελαφρυ

Και επειδη εχουμε το hardware αμα καποιο ειναι πιο ελαφρυ και το ιδιο καλο γιατι να καιω το pc μου αδικα?????

και οι 6 ειμαστε με μαϊμουδες windows και λεγαμε να παρουμε η panda ή norton.

Παντως με το norton 2011 καθυστερει να ανοιξει λιγακι παραπανω απ'οτι με το panda 2011 αλλα "καiει" πιο λιγη μνημη και ανοιγουν πιο λιγα processes

κανενας αλλος να μας πει την γνωμη του για το internet security που εχει????????

μαιμου windows με loader σωστο κανουν πλεον κανονικα update και δουλευει το Microsoft Security Essentials. βεβαια εγω προτιμω bitdifender η kaspersky ομωσ εαν θες οπωσδηποτε ελαφρυ και το Microsoft Security Essentials καλο ειναι. nod32,avira,avg και τα λοιπα=τρυπια.. ταπεινη μου γνωμη..

Από τα pay εμπιστεύομαι εδώ και πολλά χρόνια το norton internet security. Οι τελευταίες εκδόσεις είναι πολύ πιο ελαφριές από εκείνες του 6 κ του 7 που γονάτιζαν το PC. Τώρα έχω μία trial έκδοση του panda, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος (πολύ πιο βαρύ και από το νορτον του 2010, και δεν θα το αγοάσω). Από τα free avira + comodo

Avira antivirus ποιο πολύ λόγω αξιοπιστίας παρά λόγω μειωμένης κατανάλωσης μνήμης. Τώρα firewall πριν κάτι χρόνια θα έλεγα και εγώ το Zone Alarm αλλά δυστηχώς το πρόγραμμα πλέον δεν είναι αυτό που ήταν με τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα την υιοθέτηση μεθόδων scareware για να οδηγήσουν αυτούς που είχαν free στο να αγοράσουν το πρόγραμμα. Βέβαια μετά το κράξιμο που φάγανε μιλάγανε για παρεξήγηση.

Για firewall το ποιο ελαφρύ υποθέτω είναι αυτό των Windows μιας και είναι ήδη ενσωματωμένο. Τώρα δεν ξέρω αν είναι αρκετά καλό ώστε κάποιος να το πει firewall. Κυκλοφορούν πάντως κάποια προγραμματάκια που σου δίνουν μια κάποια καλύτερη πρόσβαση σε αυτό

π.χ. Windows 7 Firewall Control - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com

Microsoft Security Essentials.

Η μονη προυποθεση να εχετε και οι 6 αυθεντικα windows.

-και ανετα οτι πιο ελαφρυ κυκλοφορει εκει εξω-

Άραγε και το πιο αξιόπιστο...;;;

Το Panda δεν το αποχωρίζομαι ποτέ...

Avira antivirus έχω εγώ και Comodo Firewall.

το comodo σε μια φαση το κανανε πολυ "σπαστικο"

επρεπε να κανεισ συνεχεια ρυθμισεις

δεν πιστευω να εννοεισ καμια πιο παλια εκδοση ετσι ?

γεια σας :)

εγω λεω eset smart security (δεν γονατιζει τον υπολογιστη ) :clap:

ειναι πολυ καλο σε σχεση με τα υπολοιπα που εχω βαλει ( avg .norton ,zone alarm .avast ...:confused:)

η τελευταια εκδοση μονο μου φενετε καπως βαρια :weep: (αλλα μονο οταν αρχιναει καποια εφαρμογη)

κατα τα αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο προσταστια :T:(και δεν σερνετε το μηχανημα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.