Jump to content

SMS από 54380

suboy

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί ήρθε ένα sms απο το 54380 ότι "ο κωδικός σας είναι μπλαμπλα" . Δεν έδωσα σημασία και πριν από λίγο σκάει και ένα δεύτερο. Διάβασα σε άλλο forum για χρεώσεις κτλ. Γνωρίζεται κάτι? το αφήνω έτσι? Μιλάω με πάροχο? οποιαδήποτε γνώμη μπορεί να βοηθήσει δεκτή. η εικόνα τα λέει όλα.

img-0032-1-5127.png

Το λοιπόν μίλησα με wind και γνώριζαν το πρόβλημα σχετικά με τα sms και υπέρογκες χρεώσεις. Η απάντηση ήταν να τηλεφωνήσω στο 211 1768298 και να ζητήσω διαγραφή από την υπηρεσία. Τηλεφώνησα απο το σταθερό και όχι απο το κινητό μου. Έχει μενου, συγκεκριμένα 1 για διαγραφή και 2 για σύνδεση με εξυπηρέτηση πελατών. Μιλώντας με την εξυπηρέτηση μου ζήτησαν τον αριθμό του κινητού για διαγραφή από την υπηρεσία οπου και σε 2 ώρες το αργότερο θα έχει ολοκληρωθεί και χωρίς κάποια έξτρα χρέωση (όπως ανέφεραν).

το 211 1768298 ανήκει στην εταιρία:

ΕΤΑΙΡΕΙΑ: D.C. & T. Ltd

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΕΜΠΩΝ 30

ΠΟΛΗ: ΕΝΓΚΩΜΗ

ΤΚ: 2408

ΧΩΡΑ: CYPRUS

ΤΗΛ: (+211) 1768298

Ένα άλλο θέμα είναι ότι προσέχω αρκετά δεν δίνω τον αριθμό μου όπου ζητηθεί. Πως είναι δυνατόν να με εγγράψουν σε μια υπηρεσία χωρίς την άδειά μου?

Έχετε το υπόψιν σας πάντως αν τύχει σε κάποιον.

Φίλε suboy,

Αν δεν θες όταν σου έρθει ο λογαριασμός να έχεις χρεωμένα κανα 100€ παραπάνω αύριο όταν ευκαιρήσεις θα πας σε ένα κατάστημα του παρόχου σου και θα επιμείνεις να σου βγάλουν από τον αριθμό σου την συγκεκριμένη υπηρεσία και θα κρατήσεις και αποδεικτικό ότι έγινε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.