Jump to content

Αξίζει η αναβάθμιση σε 6 core?

mordred

Recommended Posts

Προφανώς δε θα δώ σοβαρή διαφορά... Για τον 6πύρηνο προφανώς θα δω διαφορά γιατί δουλεύω VMware οπότε... Απλά δεν ήξερα αν με AM3 θα μπορούσα να πάω και τις μνήμες στα 1066. Τελος πάντως ευχαριστώ για τη βοήθεια!

λιγο ακυρο, αλλα θελω να σε ρωτησω το εξης.. χρησιμοποιωντας το vmware player μπορει κανεις πλεον να τρεξει "σωστα" πολυπυρηνες εφαρμογες στο virtual λειτουργικο? (πχ x264) Ή δεν εχει φτασει ακομη σε τετοιο επιπεδο το vm?

Στην ομαλότητα τον windows από την στιγμή που ανοίγουν και πως φορτώνουν όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας και στην μπάρα(έχω 91 διεργασίες για την ακρίβεια). Επίσης όταν κάνω alt-tab μέσα από παιχνίδι εκεί και αν γίνεται χαμός σε σχέση τα 800 με τα 1066.

Εχω τις ίδιες μνήμες με τον ίδιο περίπου CPU και ASUS μητρική. Σε μένα παίζουν στα 1066 κανονικά αν και στο βιβλιαράκι της μητρικής λέει με 4 DIMMS θέλει 800.

Αστα έτσι πως είναι, διαφορά στις επιδόσεις αν έχει είναι να χαμε να λέγαμε.

Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί λένε οι μνήμες 2.1V, εγώ τις έχω με αυτά τα timings στα 1.9V.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.