Jump to content

προβλημα με φορματ..SOS!

andreas19

Recommended Posts

καλησπερα παιδια.

Θελω επειγοντως την πολυτιμη βοηθεια σας!!

Πηγα σημερα να κανω φορματ στης θειας μου τον υπολογιστη(7ετιας και βαλε).

Σερνοταν και ειπα να της κανω για να ξεμπλοκαρει λιγο.

παω λοιπον στο bios και βαζω να ξεκιναει απο το cdrom(να bootαρει..)

ολα καλα ως εδω!

κανω επανεκκινηση αλλα δεν με ρωταει πουθενα press any key to boot from cd αλλα ξεκινα μονο του!

κανει την αρχικη εγκατασταση των προγραμματων και μετα κανει την απαιτουμενη επανεκκινηση για να

εγκαταστησει τα windows..Σε κανονικες συνθηκες εκει που θα μου πεταγε το μηνυμα press any key to boot... δεν θα παταγα τιποτα και θα συνεχιζοταν η εγκατασταση.Αλλα ελα που bootαρει το cd και δεν με ρωταει πουθενα εμενα!!Με συνεπεια να κανει εγκατασταση ξανα και ξανα τα ιδια πραγματα και να μην προχωρα παρακατω!!

Πως θα βαλω την @#!#μενη επιλογη να γραφει press any key.. γιατι ειναι απαραιτητο για να γινει εγκατασταση??

Περιμενω αμεσα βοηθεια!!

θενξ!!

οτι και να εκανα,δεν ελεγε να μην μπουταρει απευθειας απο το cd!

μεχρι που εφαγε μια γερη κλωτσια,πατησα reset και..συνεχισε!:wall::wall:

και μετα μου ελεγε η θεία μου γιατι της λεω να αλλαξει pc!:p

τελος καλο,ολα καλα!

• 2 weeks later...

γεια χαρά παιδιά! για να μην ανοίγω νέο topic είδα ότι αυτό σχετίζεται ακριβώς με το πρόβλημά μου. Μια απ τα ίδια και γω. θέλω να κάνω format, επιλέγω first boot device από cdrom και δεν μπουτάρει καθόλου από cd. Δεν βγάζει καν το μήνυμα 'press any key to boot from cd'. έβαλα μέχρι και τα 3 devices (first , second , third boo device) να μπουτάρουν από το cdrom. και το μόνο που πήρα ήταν 5 υπογλώσσια.....:wall:

α, και τα bios βλέπουν κανονικά το cdrom.

τι στην ευχή να κάνω ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.