ARK Ιούλιος 9, 2004 #41 Ιούλιος 9, 2004 Δεν ΄παρατηρήσατε κάτι όμως.Επειδή ο αέρας που βγαίνει απο το pc χτυπάει πάνω στο αρωματικό αυξάνεται ο ΘΟΡΥΒΟΣ !!!!!Για να μην πω΄και ότι προστέθηκε ακόμη ένας ανεμιστήρας στο pc.
LordOfRings Ιούλιος 9, 2004 Author #42 Ιούλιος 9, 2004 Πολυ καλη δουλειά Jimk ... μπραβο!!(welcome to the club)Αρχική απάντηση από ARK Δεν ΄παρατηρήσατε κάτι όμως.Επειδή ο αέρας που βγαίνει απο το pc χτυπάει πάνω στο αρωματικό αυξάνεται ο ΘΟΡΥΒΟΣ !!!!!Για να μην πω΄και ότι προστέθηκε ακόμη ένας ανεμιστήρας στο pc. ΑRK μια χαρα ειναι .. ο αέρας περνάει μεσα απο τις τρυπες του αποσμητικού και ετσι ο θόρυβος ειναι ακριβώς ο ίδιος ....
JiMk Ιούλιος 9, 2004 #44 Ιούλιος 9, 2004 Έλα ρε πατριώτη... σε μένα δε κάνει θόρυβο πάντως.... Υ.Γ Ποιος είσαι ωρέ? δεν έχουμε πατριωτάκια εδώ.
maddoctor Ιούλιος 9, 2004 #45 Ιούλιος 9, 2004 Πραγματικά φανταστική πατέντα!Πρέπει να πας να την δηλώσεις στο γραφείο ευρεσιτεχνίας.Εάν δεν το έχει κάνει ακόμα η Abit, θα μπορείς να της ζητήσεις να σου πληρώνει και δικαιώματα!!!! :whistling :whistling
GoriLLakoS Ιούλιος 9, 2004 #46 Ιούλιος 9, 2004 Πω,πω τι σκεφτηκα το ατομο κοιτωντας το δικο μου pc το οποιο ψιλογεμιζει κουνουπια επειδη του εχω uv lights.....σκεφτηκα οτι αμα υπαρχει αρωματικο αλλα κ αντι-κουνουπικο(2σε1) θα ηταν η καλυτερη λυση για τωρα,το καλοκαιρι....!!!!
ison Ιούλιος 9, 2004 #47 Ιούλιος 9, 2004 Εγω παντος στο δικο μου του πηρα δωρο noxzema...μυριζαν πολυ οι μασχαλες του...οταν πεφταμε για υπνο!(Και οχι δεν ποσταρω απο Δρομοκαιτειο)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.