Geo Απρίλιος 2, 2004 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Εχω το ίδιο στο αυτοκίνητο σήμερα θα πάει στο PC... Θα ήθελα να πάρω τα δικαιώματα για την βόρειο Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 2, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Geo Εχω το ίδιο στο αυτοκίνητο σήμερα θα πάει στο PC... Θα ήθελα να πάρω τα δικαιώματα για την βόρειο Ελλάδα Σου τα δινω ευχαρίστως τα δικαιώματε Geo για να τα μεταφέρεις στην Βορειο Ελλάδα... Να προσέξεις στην εγκατάσταση... Να εχεις κλειστω το pc χωρις ρευμα.. Να τοποθετήσεις το ambi βγαλεις πισω τα σιδεράκια και να το δεσεις στην σήτα.Μετα ανοιξε το pc και κανε εγκατάσταση τους drivers.... Κανε δοκιμες και θα εισαι οκ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 2, 2004 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 μπράβο Lord πολύ καλό αλλά προσωπικά προτιμώ την μυρωδιά της ιδρωτίλας της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Απρίλιος 2, 2004 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Χμμμ... πρόβλημα δεν δουλεύει σε Linux και στο site της εταιρείας www.ambi-pour.com δεν έχει drivers για Linux Επίσης όταν κάνω boot σε Win XP Pro το score μου στο 3DMARK2001 είναι μικρότερο κατά 3000!?! Βοηθήστε με τι φταίει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 2, 2004 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Χθες, στις 23:18] ναι kaynd τον αρωματίζει πολυ καλα.. (και αν παρεις αποσμητικο για τουαλέτες νομίζεις οτι βρήσκεσε μπροστά σε χεστρα.....) Πράγματι κλάνεις άνετα χωρίς να σε απασχολούν οι αντίστοιχες μυρωδιές(!) :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 2, 2004 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 2, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Geo Χμμμ... πρόβλημα δεν δουλεύει σε Linux και στο site της εταιρείας www.ambi-pour.com δεν έχει drivers για Linux Επίσης όταν κάνω boot σε Win XP Pro το score μου στο 3DMARK2001 είναι μικρότερο κατά 3000!?! Βοηθήστε με τι φταίει??? Σε linux δεν εχω κατασκευάσει drivers.. (οταν βγαλω θα σου τους στείλω) Μαλλον σε winxp δεν εχεις κανει καλή εγκατάσταση,..Να κανεις την εγκατάσταση εχει επιλογη FULL INSTALL Eσυ πατησες μαλλον το default που ειναι το TYPICAL INSTALL και ετσι εχεις μειωση της αποδοσης.. καντο και θα δεις τεράστια διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 2, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 επισης μολις κυκλοφορισαν new drivers...!!!!(για xp που υποστηριζουν και cpu 64bit)www.ambi-pour.com/drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Απρίλιος 2, 2004 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 13:57] Σε linux δεν εχω κατασκευάσει drivers.. (οταν βγαλω θα σου τους στείλω) Μαλλον σε winxp δεν εχεις κανει καλή εγκατάσταση,..Να κανεις την εγκατάσταση εχει επιλογη FULL INSTALL Eσυ πατησες μαλλον το default που ειναι το TYPICAL INSTALL και ετσι εχεις μειωση της αποδοσης.. καντο και θα δεις τεράστια διαφορά Ωραία δουλεύει καλά τώρα σε XP Έχω βρει ένα σοβαρό bug στο firmware της συσκευής μου όμως. Εάν επιχειρήσεις πολλαπλές εγκαταστάσεις (έχω πολλά φουρφούρια) με διαφορετικά αρώματα σε κάθε συσκευή (δοκίμασα 5 τουλάχιστον) το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Μήπως φταίει που έχω ενεργοποιημένο το Hyper Threading και βλέπει δύο επεξεργαστες? :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 2, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 E δεν μπορω να διορθώνω καθε bug.. να μαζευτουν πολλα bugs και θα βγαλω νεο firmware.. ..Πρέπει να βάλεις το ιδιο αρωμα σε ολλα τα fans.. (αλιως θα βγαζει βρώμα)μμ Για το Ηyper Treading δεν το εχω ψαξει γιατι εγω εχω Αthlon και δεν υποστηριζει οταν κανω δοκιμη σε P4 h p θα δω τι αποτελεσματα θα εχει,,,,,Προς το παρον αρκεσου με αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 2, 2004 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από kaynd Πράγματι κλάνεις άνετα χωρίς να σε απασχολούν οι αντίστοιχες μυρωδιές(!) :whistling LoL.....!! So true....!! :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Απρίλιος 2, 2004 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Κορυφαίο Mod.. τώρα το είδα, συγχαριτήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 2, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 EYXΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 9, 2004 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 9, 2004 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Μεγεια το νεο gadget σου Τζιμη! Τι αρωμα εβαλες????? Απο αγγλια το παραγγειλες??? Δεν εχω βρει πουθενα κατι τοσο ομορφο κ χρησιμο στην ελλαδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 9, 2004 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 ΛΟΛ ... Από το Makro .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 9, 2004 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Κανει δουλεια καθολου ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 9, 2004 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Κανει δουλεια καθολου ????? Αμέέέέέέέ...... Πεύκο είναι. Αντί να πατάς το spray έχεις αυτό... ειδικά να το έχεις το pc 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 9, 2004 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Πευκο.....?????:sick: :sick: :sick: χα!χα!Δεν επαιρνες καμια βανιλια???η καρυδα????Θα ηταν πολυ καλυτερο.....κατ'εμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 9, 2004 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Όχι ρε.... πεύκο rulez... πάντα είχα πεύκο spray, αλλά μετά το mod.... δε θα ξαναπάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.