LordOfRings Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2004 Έχω την τιμή να σας παρουσιάσω την ΝΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ :D :D Το όνομα της είναι Αποσμητικό χώρου υπολογιστή,,,, Είναι ένα αποσμητικό υγρό ambi pur (από το αυτοκίνητο το πήρα) και το έχω κουμπωμένο πίσω στο κουτί εκεί που έχετε τον ανεμιστήρα που βγάζει αέρα..(υπάρχει σε πληθώρα από μυρωδιές διαλέχτε και πάρτε!!!) (είναι πολύ φτηνό και υπάρχουν ανταλλακτικά για το υγρό σε όλα τα καλά μαγαζιά),, Και ως αποτέλεσμα θα έχετε μια ευχάριστη μυρωδιά καθώς βλέπετε ταινίες, surf άρετε στο internet παίζοντας το αγαπημένο σας game γράφοντας ένα κείμενο και άλλα πολλά Φτάνει πια το αγχοτικο περιβάλλον με τις δυσοσμίες των pc.. :rolleyes: :rolleyes: ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ :laughing: :laughing: :laughing: Συμβουλή: Aν έχετε και ρυθμιστικό για ταχύτητα και στροφές ανεμιστήρα θα μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανοιγοκλείνετε την ροή του εύοσμου αέρα και ως αποτέλεσμα θα μειώνεται την θερμοκρασία στο κουτί. (για overclockers είναι ότι πρέπει) (αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ρυθμιστικό και πάνω στη συσκευή ambi pur για οικονομία) Διακατέχω τα πνευματικά δικαιώματα της καινοτομίας μου και κανένας δεν μπορεί να τη αντιγράψει εκτός αν του δώσω τα δικαιώματα.(όποιος θέλει να με ρωτήσει και θα τον αφήσω να τα πάρει δωρεάν) :mad: Παρακάτω σας δίνω Φώτο και διάγραμμα για καλύτερη κατανόηση(βλέπουμε ότι ο καθαρός αέρας είναι αντιστρόφως ανάλογος με την θερμοκρασία) Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο Ακούω σχόλια,,, :p :alien: :devil: :alien: :...:
LordOfRings Απρίλιος 1, 2004 Author #7 Απρίλιος 1, 2004 Σας ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια... Οι κοποι μου ανταμιφθηκαν,,,,μου δίνετε κουράγιο να συνεχίσω τις ευρεσητεχνιες μου...
LordOfRings Απρίλιος 1, 2004 Author #9 Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid no comments.............. Γιατι no comments????????????????
LordOfRings Απρίλιος 1, 2004 Author #11 Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Dellodas Κορυφαίο μοντ Σε ευχαριστώ παρα πολυ,,,,,,,
Chosen Απρίλιος 1, 2004 #12 Απρίλιος 1, 2004 κγμ!! ευγε! ολα τα λεφτα στο σχεδιαγραμμα θερμοκρασιας!! :tomato:
vaios Απρίλιος 1, 2004 #13 Απρίλιος 1, 2004 ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΕΣ ΛΙΓΟ........... ΑΒΙΤ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ :) Advanced Thermal Solution with low noise - CPU Cooler with Heat Pipe - Unique external Heat Sink to dissipation Heat from system - Special designed Essential Oil holder to disperse smell by heat generated by CPU to match recycling concept http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=146
aristos87 Απρίλιος 1, 2004 #14 Απρίλιος 1, 2004 Α Αρχική απάντηση από Chosen κγμ!! ευγε! ολα τα λεφτα στο σχεδιαγραμμα θερμοκρασιας!! :tomato: Αν και δεν το πολύ κατάλαβα το διάγραμμα :S μου το αναλύει κανέις? Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία πεφτει η ροή του αέρα?????
LordOfRings Απρίλιος 1, 2004 Author #15 Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από vaios ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΕΣ ΛΙΓΟ........... ΑΒΙΤ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ :) Advanced Thermal Solution with low noise - CPU Cooler with Heat Pipe - Unique external Heat Sink to dissipation Heat from system - Special designed Essential Oil holder to disperse smell by heat generated by CPU to match recycling concept http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=146 E τους ρουφιάνους(abit) δεν επρεπε να δώσω την ιδεα στην abit.... με κοροιδεψαν μου εφαγαν το μερίδιο..μου ειχαν πει οτι τηα παρω το 90% τον πωλήσεων και πήρα το 0%.. :jump: :jump: ΄ :tomato: :tomato: :tomato: παντως ηταν δική μου ιδεα και την ειχα σκεφτει 3-4 μηνες πριν αλλα σήμερα την υλοποιησα...
LordOfRings Απρίλιος 1, 2004 Author #16 Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 00:21] κγμ!! ευγε! ολα τα λεφτα στο σχεδιαγραμμα θερμοκρασιας!! :tomato: ευχαριστω πολυ Chosen :D :D :D
kaynd Απρίλιος 1, 2004 #17 Απρίλιος 1, 2004 Χωρίς πλάκα πρέπει να αρωματίζει τον χώρο αποτελεσματικότατα!Καλοοοοο!
LordOfRings Απρίλιος 1, 2004 Author #18 Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από kaynd Χωρίς πλάκα πρέπει να αρωματίζει τον χώρο αποτελεσματικότατα!Καλοοοοο! ναι kaynd τον αρωματίζει πολυ καλα.. (και αν παρεις αποσμητικο για τουαλέτες νομίζεις οτι βρήσκεσε μπροστά σε χεστρα.....)
Borg Απρίλιος 2, 2004 #19 Απρίλιος 2, 2004 εγώ βρε παιδία που έχω το pc 24/7 θα πεθάνω από την μυρωδιά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.