Jump to content

Βοήθεια για Tt Armor

leros2004

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στο κλίμα της αναβάθμισης είπα να συμαζέψω λίγο την κατάσταση των καλωδίων μέσα στο Armor.

'Ετσι σκέφτομαι να ανοίξω 1 τρύπα εδώ:

post-1318-1416074676,4264_thumb.jpg

για να μπορέσω να περάσω απο την πίσω πλευρά το 24πινο καθώς και τις 2 τροφοδοσίες για την κάρτα γραφικών.

Ψάχνοντας λίγο στο νετ είδα και αυτό:

post-1318-1416074676,5549_thumb.jpg

Δεν ξέρω αν τελικά είναι καλύτερα να είναι κοντά ή μακριά το άνοιγμα στη μητρική ?

Επίσης τα προστατευτικά για τις τρύπες:

post-1318-1416074676,606_thumb.jpg

που τα βρίσκω ?

Οι φωτό είναι απο : Case Rebirth: [Complete] His Royal Highness - Cable Manangment/fan mod/painting - Overclock.net - Overclocking.net

Οι τρύπες καλύτερα να τις κανεις κοντά στη μητρική να μην πολυφαίνονται τα καλώδια.

Άλλη τρυπα θα κανεις για το 24pin και άλλη τρυπα για ρεύμα κάρτας γραφικών αν θες να κανεις σωστή και καθαρή δουλειά.

Πρόσεξε αυτή την τρυπα που θα περνάει το ρεύμα της κάρτας γραφικών να περνάς και τα σατα καλώδια για τους σκληρούς.

Για άλλες πληροφορίες πες μου,το πρώτο κουτί που moddara ήταν thermaltake armor

Αυτά από εμενα,

U channel μπορείς να βρείς εδώ.

Channel Molding - Small [CMOLDING-SM] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come

Οι τρύπες καλύτερα να τις κανεις κοντά στη μητρική να μην πολυφαίνονται τα καλώδια.

Άλλη τρυπα θα κανεις για το 24pin και άλλη τρυπα για ρεύμα κάρτας γραφικών αν θες να κανεις σωστή και καθαρή δουλειά.

Πρόσεξε αυτή την τρυπα που θα περνάει το ρεύμα της κάρτας γραφικών να περνάς και τα σατα καλώδια για τους σκληρούς.

Για άλλες πληροφορίες πες μου,το πρώτο κουτί που moddara ήταν thermaltake armor

Αυτά από εμενα,

U channel μπορείς να βρείς εδώ.

Channel Molding - Small [CMOLDING-SM] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come

Όντως κοντά θα τις κάνω τελικά :T:

Μαγαζί στο Αθήνα ? Διάβασα για Καλλιρόης

Ps: Φωτό υπάρχει απο το Armor να πάρουμε καμιά ιδέα :innocent:

Έχω φτιάξει thread στο thelab αλλα έγινε μια βλακεία γιατί είχα μεταφέρει τις photos σε album και χάθηκαν ,τώρα πρέπει να τις ξαναφτιάξω και δεν έχω βρει χρόνο,τις έχω στο blog μου προς το παρόν. Jason: Thermaltake Armor

Έχω φτιάξει thread στο thelab αλλα έγινε μια βλακεία γιατί είχα μεταφέρει τις photos σε album και χάθηκαν ,τώρα πρέπει να τις ξαναφτιάξω και δεν έχω βρει χρόνο,τις έχω στο blog μου προς το παρόν. Jason: Thermaltake Armor

Εσύ έκανες τρελή δουλειά !!!!! :T:

Επίσης τα προστατευτικά για τις τρύπες:

[ATTACH]41468[/ATTACH]

που τα βρίσκω ?

Tα μαγαζιά με είδη για κουφώματα αλουμινίου έχουν διάφορα ελάσματα. Δοκίμασε εκεί.

Είναι αρκετά μικρά αυτά που δείχνεις.

1,5 εκατοστό.

Αυτό θα το κρίνει το παιδί.

Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο συγκεκριμένα ?

:)

Απο ευρωπαικα eshops

και με αυτο εδω μπορεις να ντυσεις την περιμετρο των τρυπων που θα κοψεις για cable management

απλα θελει πιο μεγαλη τρυπα και σχετικα μεγαλη ακτινα κυκλου για να μπορεσει να κουρμπαρει.

το ιδιο παντως το βρισκεις και στην Καλλιροης εαν δεν θες παραγγελιες online κτλ.

Σήμαρα τελιώσαμε με τις τρύπες, αύριο θα προσπαθήσω να βάλω φωτό ..

Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές.

Ψάχνω απο Αθήνα για να τελειώνω πιο γρήγορα :) Δεν ξέρω αν αξίζει απ'εξω για τόσο μικρής αξίας πράγματα...

Κοίταξε μήπως θες να πάρεις και κάτι άλλο από έξω.

Δες στο aquatuning έχει αρκετά ωραία πράματα όπως και performance pc's ..

Κοίταξε μήπως θες να πάρεις και κάτι άλλο από έξω.

Δες στο aquatuning έχει αρκετά ωραία πράματα όπως και performance pc's ..

Δυστυχώς δεν χρειάζομαι κάτι άλλο, 3 τσιμουχίτσες και λίγο απο αυτό θέλω .....

Τα χθεσινά:

post-1318-1416074677,6333_thumb.jpg

Τα δύσκολα:

Προσπάθησα να βρώ σήμερα προστατευτικό λάστιχο αλλά τίποτα. μάλιστα εκτύπωσα και τις φωτό απο τα site του εξωτερικού μπάς και βοηθήσουν...

Αύριο θα προσπαθήσω να πάω στη Καλλιρόης, έχουμε υπόψιν κάποιο συσκεκριμένο κατάστημα εκεί ??

post-1318-1416074677,4409_thumb.jpg

Δυστυχώς δεν χρειάζομαι κάτι άλλο, 3 τσιμουχίτσες και λίγο απο αυτό θέλω .....

Τα χθεσινά:

[ATTACH]41492[/ATTACH] [ATTACH]41493[/ATTACH]

Τα δύσκολα:

Προσπάθησα να βρώ σήμερα προστατευτικό λάστιχο αλλά τίποτα. μάλιστα εκτύπωσα και τις φωτό απο τα site του εξωτερικού μπάς και βοηθήσουν...

Αύριο θα προσπαθήσω να πάω στη Καλλιρόης, έχουμε υπόψιν κάποιο συσκεκριμένο κατάστημα εκεί ??

Nιφουδης

Καλλιροης 67

Καλησπέρα και από εμένα.

Πολλά λαστιχοειδή υπάρχουν στην πλατεία Βάθης (Αθήνα) δες το link.

3.Και κάτι ακόμα , για ότι ελαστικό χρειαστείς (προφιλάκια τελειώματος ταινίες κλπ, στον Μπένο:

http://www.wiw.gr/greek/athens_center_benos_n_co_oe/

Αν θες να δείς τι είδους είναι -σου λέω ότι σου κάνουν- αλλά μπορείς να δείς και το πως τα χρησημοποίησα εγώ:

http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/cooler-master-atcs-840-modding-78196.html

Τα ελαστικά προφίλ αναφέρονται από το post 4 και μετά.

Καλησπέρα και από εμένα.

Πολλά λαστιχοειδή υπάρχουν στην πλατεία Βάθης (Αθήνα) δες το link.

3.Και κάτι ακόμα , για ότι ελαστικό χρειαστείς (προφιλάκια τελειώματος ταινίες κλπ, στον Μπένο:

http://www.wiw.gr/greek/athens_center_benos_n_co_oe/

Αν θες να δείς τι είδους είναι -σου λέω ότι σου κάνουν- αλλά μπορείς να δείς και το πως τα χρησημοποίησα εγώ:

http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/cooler-master-atcs-840-modding-78196.html

Τα ελαστικά προφίλ αναφέρονται από το post 4 και μετά.

Απλά Respect :thank_you2:

Update: Πέρασα απο τον Μπένο το πρωί, έχει τα πάντα όντως. Είμαι κομπλέ, απο αύριο ξεκινάω συναρμολόγηση :)

Update: Πέρασα απο τον Μπένο το πρωί, έχει τα πάντα όντως. Είμαι κομπλέ, απο αύριο ξεκινάω συναρμολόγηση :)

Άντε καλή διασκέδαση!

Και περιμένουμε και φοτό με τις δουλειές σου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.