Jump to content

Δημοτικές εκλογές 2010

Dant3

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

O Πάγκαλος το 2009 σε ανύποπτο χρόνο είχε πεί "δεν μας ενδιαφέρουν αυτοί που δε ψηφίζουν αλλά αυτοί που ψηφίζουν". Άρα αυτοί που δε ψηφίζετε, όσο γραμμένους τους έχετε, άλλο τόσο γραμμένους σας έχουν. Me gusta?

Προσωπικά δεν πρόκειται να ασπαστώ με το ζόρι καμία λογική, δικαίωμά μου είναι η ψήφος. Θα μπορούσα κι εγώ να γκρινιάζω ότι δεν είχαμε τόσο μεγάλη αποχή όσο θα ήθελα.

Το θέμα είναι, ότι γκρινιάζεις εσύ γιατί δεν πήγα εγώ, γκρινιάζω εγώ γιατί πήγες εσύ, στο τέλος όπως κι αν έχει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψήφισε ο κόσμος.

Το τι είπε ο Πάγκαλος, από το ένα μπήκε και από το άλλο βγήκε. Όταν σοβαρευτεί κι αυτός και οι άλλοι με το σύνδρομο του "τα τρώω όλα" μπορεί και να τον υπολογίσω. Φυσικά και θα δηλώσει κάτι τέτοιο, εφόσον ξέρει πολύ καλά ότι ο κόσμος θα ψηφίσει έναν από τους δύο. Πες μου λοιπόν σε παρακαλώ, αν αύριο σου λέγανε ότι ο Πάγκαλος θα έβγαινε πρωθυπουργός ή ακόμα και μονάρχης αν το έλεγες εσύ μόνο, τι θα έλεγες και πόσο % σίγουρος θα ήσουν;

Θα πάω κι εγώ να ρίξω την ψήφο μου όταν πιστεύω ότι θέλω. Όχι τώρα που έρχεται ο γείτονας με το φακελάκι με τους σταυρούς έτοιμο επειδή "ο Λάκης είναι καλό παιδί και είναι καλό να βγει αφού μας ξέρει". Ούτε επειδή βγήκε ο ΓΑΠ να πει "Αν δεν ψηφίσετε θα κάνω εκλογές". Εφόσον δεν είχα το χρόνο να δω αν κάποιος αξίζει για το δήμο μου, για ποιο λόγο να πάω να ψηφίσω κομματικά;

Όπως είπε και η μεγάλη Άντζελα "Θα ψηφίσω όταν θέλω να ψηφίσω" :p

Κατα τη γνωμη μου, η αποχη επρεπε να τιμωρειται ποινικα. Ειναι σα να μενεις σε πολυκατοικια, και να λες "τι, κανουν συμβουλιο οι κατοικοι? Μ@λ@κες ειναι, παω για καφε.". Και μετα να γκρινιαζεις γιατι ομοφωνα αποφασισαν να σου τσιμεντωσουν το μπαλκονι. Οτι να ναι παραδειγμα, αλλα you get my point.

Κανονικα αυτοι που δεν τους εκφραζει τιποτα, επρεπε να εχουν το δικαιωμα να ψηφιζουν λευκο. Αλλα καποιος ^$%#@&% ειχε τη φαεινη ιδεα το ποσοστο να βγαινει μονο απο τα εγκυρα ψηφοδελτια, στα οποια δεν προσμετρωνται απο το 2006-7 τα λευκα. Οποτε και αυτους που ψηφισαν λευκο, μ@λ@κες μεσα στα μουτρα τους τους ειπαν δυστυχως...

Αλοιμονο στον επομενο που θα γκρινιαξει για το ΦΠΑ που θα/οταν παει 25% και στις εκλογες επινε καφε.

@Snips

κανεις 2 λαθος υποθέσεις, για εμένα προσωπικά τουλάχιστον:

1ον) ο παππους μου κοντεψε να μεινει ανάπηρος απο το ξυλο επειδη ΔΕΝ υποστηριζε πρασινο-κοκκινο-μπλε. Ο πατέρας μου εκανε 5 χρόνια εξορία για τον ιδιο λόγο. 3 Μακρόννησο και 2 Μπογιάτη. Και δεν ηταν αριστερός. Συνεπώς δεν εχω καμμια σχέση με τα παραπανω αποβλητα οπως αναφέρεις. True story.

2ον) Δεν ειμαι νεολαία. Ειμαι παντρεμένος και λογω συνθηκών και επιλογής, χωρίς παιδιά. Εκτος απο τους γονείς μου και τα πεθερικα μου, δεν εχω κατι να κρατάει την οικογένεια μου στην Ελλάδα. Και μιας και το εχω συζητήσει, δεν με κρατάνε ουτε αυτοι. Αρα ναι, η Ελλάδα (και ή καθε "Ελλάδα" - μπορεί να ημουν Τουρκος, Βουλγαρος ή Ρουμάνος) μπορει να παει να συνουσιασθει. Επείδή ουδέποτε το "Πατρις - θρησκεια -Οικογένεια" - με την λογικη των εθνοπατερων, δεν μου εκανε κλικ, το μονο που με απασχολει ειναι η ασφάλεια και οι αξιοπρέπεια της δικιας μου οικογένειας. Ξερω εγωιστικο, αλλα να με συγχωράνε οι υπόλοιποι, στην οικογένεια μου ειμαι εγωιστής.

Αλλαγη θα γίνει με ενα και μοναδικο τρόπο - το να εξαφανισθουν -με τον ενα ή τον αλλο τρόπο, τα αποβράσματα της παρουσας πολιτικης ζωης. Πρασινα, μπλε, κοκκινα και ενδιαμεσα χρωματα. ΟΛΟΙ τους. Και οι επόμενοι να ειναι υπέυθυνοι των πράξεων τους οταν θα ειναι στην διακυβέρνηση. Υπευθυνοι σε ποινικο, οικονομικο και ηθικο τομέα. Αν γινει κατι απο αυτα, σφυρα να κοιτάξω...

Μέσα στα πλαίσια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της ανοικτής διαβούλευσης ο Γεώργιος Παπανδρέου στέλνει μήνυμα στα μέλη του thelab.gr. Σας το μεταφέρω.

Κάνετε λάθος δύο υποθέσεις, για εμένα προσωπικά τουλάχιστον:

1) Ο πατέρας μου ο Ανδρέας Παπανδρέου φυλακίστηκε και εξορίστηκε(ΓΑΠ: “Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ”! « www.olympia.gr) επειδη ήταν αριστερός τροτσκιστής και δεν προσκύνησε την Χούντα. True Story.

2) Δεν ειμαι νεολαία. Ειμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Εκτος απο τους γονείς μου και τα πεθερικα μου, δεν εχω κατι να κρατάει την οικογένεια μου στην Ελλάδα. Και μιας και το εχω συζητήσει, δεν με κρατάνε ουτε αυτοι(η μάνα μου η Μάργκαρετ Τσαντ είναι εβραία άλλωστε). Αρα ναι, η Ελλάδα (και ή καθε "Ελλάδα" - μπορεί να ημουν Τουρκος, Βουλγαρος ή Ρουμάνος) μπορει να παει να συνουσιασθει. Άλλωστε σε 3-4 χρόνια μπορεί κάλλιστα να συνεχίζω την καριέρα μου ως πολιτικός σε κάποιον διεθνή οργανισμό. Οι φίλοι μου από τη Goldman Sachs, τη Deutsche Bank και αλλού μπορούν να το φροντίσουν. Πατρίδα δεν έχω αλλά έχω ανθρώπους που νοιάζονται για μένα και εγώ γι'αυτούς.

Επείδή ουδέποτε το "Πατρις - θρησκεια -Οικογένεια" - με την λογικη των εθνοπατερων, δεν μου εκανε κλικ, το μονο που με απασχολει ειναι η ασφάλεια και οι αξιοπρέπεια της δικιας μου οικογένειας. Ξερω εγωιστικο, αλλα να με συγχωράνε οι υπόλοιποι, στην οικογένεια μου ειμαι εγωιστής.

Κρατάω απ'όσα είπες Narta μόνο αυτό.

Και οι επόμενοι να ειναι υπέυθυνοι των πράξεων τους οταν θα ειναι στην διακυβέρνηση. Υπευθυνοι σε ποινικο, οικονομικο και ηθικο τομέα. Αν γινει κατι απο αυτα, σφυρα να κοιτάξω...

Το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά οι θεσμοί. Και πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε Σύνταγμα με οικονομικό προσανατολισμό που θα θέτει όρια στον δανεισμό της χώρας μας.

Κατα τη γνωμη μου, η αποχη επρεπε να τιμωρειται ποινικα.

Ποινικά θα έπρεπε να τιμωρούνται πολλά, μα πολλά πράγματα.

Ειναι σα να μενεις σε πολυκατοικια, και να λες "τι, κανουν συμβουλιο οι κατοικοι? Μ@λ@κες ειναι, παω για καφε.". Και μετα να γκρινιαζεις γιατι ομοφωνα αποφασισαν να σου τσιμεντωσουν το μπαλκονι. Οτι να ναι παραδειγμα, αλλα you get my point.

Σωστό είναι το παράδειγμά σου, με τη διαφορά ότι εδώ δεν πας να ψηφίσεις για νέους δρόμους, καλύτερη παιδεία κλπ, αλλά πας να εκλέξεις ένα άτομο ΧΨ και ότι σου κάτσει μετά.

Κανονικα αυτοι που δεν τους εκφραζει τιποτα, επρεπε να εχουν το δικαιωμα να ψηφιζουν λευκο.

Και τι διαφορά θα είχε από την αποχή μετά;

Αλοιμονο στον επομενο που θα γκρινιαξει για το ΦΠΑ που θα/οταν παει 25% και στις εκλογες επινε καφε.

Τα ίδια λέγαμε και στις προηγούμενες εκλογές. Όχι όμως γιατί είχαμε αποχή, αλλά επειδή όλοι ψήφισαν πράσινο/μπλε. Και εξηγούμαι, δεν με ενδιαφέρει το κόμμα, αλλά ο άνθρωπος.

Ο τόπος εδώ έχει πολλά θέματα, εσύ μπορείς άμα γουστάρεις να το ρίξεις στην αποχή, εγώ μπορώ να το ρίξω στο δικομματισμό. Άκρη βγαίνει; Λύθηκε κανένα πρόβλημα;

Ότι και να λέμε εδώ πέρα, στις πορείες πήγαν μια χούφτα χιλιάδες άνθρωποι, το DVD της Τζούλιας το αγόρασαν 200.000 την πρώτη μέρα.

Και για να εξηγηθώ, δεν πήγα σ'αυτές τις εκλογές γιατί δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το παρατσάκ. Σε άλλες έχω πάει, και δεν υποστηρίζω ούτε πράσινο, ούτε μπλε.

Η διαφορα απο την αποχη Γιαννη θα ηταν τεραστια, διοτι η ψηφος σου θα μετρουσε ως ψηφος δυσαρεσκειας. Η στατιστικη ειναι η καταλληλοτερη επιστημη για να πεις απροκαλυπτα ψεματα, παρουσιαζοντας τα οπως εξυπηρετει το αποτελεσμα που θελεις να προβαλεις σε καθε περισταση. Παραδειγματακι για τις Νομαρχιακες με λιγα νουμερα, για να εξηγηθω.

Στην Αθηνα ο Σγουρος εχει συγκεντρωσει 24%. 1 στους 4 δηλαδη. Σου λενε, εχουμε μεγαλη μεριδα του λαου με το μερος μας. Εαν προσμετρωντουσαν τα λευκα και τα ακυρα που εχουν καταχωρηθει, μανι μανι επεφτε λιγο κατω απο το 22. Εαν παλι οσοι απειχαν εριχναν λευκο γιατι δεν τους εκφραζει τιποτα βρε αδερφε (που το δεχομαι, οκ), το οποιο προσμετρωνταν, το ποσοστο αυτοματως επεφτε κοντα στο 12%... Δηλαδη κοντα 1 στους 10. Μεγαλη μεριδα του λαου, ε?

Και στις νομαρχιακες/δημοτικες δεν λεει τιποτα. Στις βουλευτικες θα χε τρομερο γελιο ομως. Ποιος θα βγαζε κυβερνηση με τετοια ποσοστα? :T:

Γενικα δεν διαφωνω με το τελευταιο σου κομματι. Απλα εχουμε διαφορετικους τροπους αντιμετωπισης. Βασικα, πρακτικα, εσυ και εγω δεν εχουμε καμια πιθανοτητα να αντιμετωπισουμε τιποτα ως μοναδες (περαν της καθημερινοτητας μας). Απλα, προσωπικα, απο το να πω οτι "ελα μωρε, εγω θα αλλαξω τον τοπο?" (οπως εχω ακουσει τοσες φορες που εχω χασει το μετρημα), προτιμω να εξαντλησω καθε δυνατο τροπο αντιδρασης που μου εχει απομεινει σ'αυτο το τρισαπιο συστημα. Για να ειμαι οκ με την συνειδηση μου τουλαχιστον. Βεβαια το οτι μια μερα θα τους ανοιξουμε τα κεφαλια με τα κοτρωνια, δεν εχει να κανει με την συνειδηση μου, αλλα τεσπα :p

Κατα τη γνωμη μου, η αποχη επρεπε να τιμωρειται ποινικα. Ειναι σα να μενεις σε πολυκατοικια, και να λες "τι, κανουν συμβουλιο οι κατοικοι? Μ@λ@κες ειναι, παω για καφε.". Και μετα να γκρινιαζεις γιατι ομοφωνα αποφασισαν να σου τσιμεντωσουν το μπαλκονι. Οτι να ναι παραδειγμα, αλλα you get my point.

Κανονικα αυτοι που δεν τους εκφραζει τιποτα, επρεπε να εχουν το δικαιωμα να ψηφιζουν λευκο. Αλλα καποιος ^$%#@&% ειχε τη φαεινη ιδεα το ποσοστο να βγαινει μονο απο τα εγκυρα ψηφοδελτια, στα οποια δεν προσμετρωνται απο το 2006-7 τα λευκα. Οποτε και αυτους που ψηφισαν λευκο, μ@λ@κες μεσα στα μουτρα τους τους ειπαν δυστυχως...

Βασικα το ακυρο ειναι το καλυτερο. Προσμετραται μεν στο συνολικο αλλα υπερ κανενος. Με 50% ακυρα δεν βγαινει κανένας.

Μέσα στα πλαίσια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της ανοικτής διαβούλευσης ο Γεώργιος Παπανδρέου στέλνει μήνυμα στα μέλη του thelab.gr. Σας το μεταφέρω.

Κρατάω απ'όσα είπες Narta μόνο αυτό.

Το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά οι θεσμοί. Και πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε Σύνταγμα με οικονομικό προσανατολισμό που θα θέτει όρια στον δανεισμό της χώρας μας.

Ακυρο αυτο που λες. Η απαντηση ηταν στο σχόλιο του Snips για το αν εριξα σφαλιαρες στα πρασινογαλαζοκοκκινα γενοφάσκεια μου πριν αρχιζω να ριχνω σφαλιαρες στους πολιτικους. Το οτι απεχω απο την εκλογικη διαδικασια ειναι ενσυνείδητη απόφαση και οχι σπσμωδικη κινηση. Ουδεποτε ψηφισα καποιον ουτε θα το πραξω στο μελλον. Το να προσπαθεις να παραφράσεις τα λεγομενα μου με την ιστορια του ΓΑΠ ειναι τουλαχιστον ανόητο. Αλλα δεν πειράζει υπαρχουν πολλα επίπεδα και δάπεδα στους ανθρώπους :)

παιδες σχωρατε με, τωρα καταλαβα οτι τα λευκα-ακυρα δεν προσμετρωνται. Με λιγα λογια η ενεργη -με συμμετοχη στην εκλογικη διαδικασια- σαφης διατυπωση του "δεν θεωρω κανεναν καταλληλο απο τους υποψηφιους" ερμηνευεται σαν "δεν γνωριζω ποιος ειναι καταλληλος" οποτε ας αποφασισουν υπολοιποι.

Αμφιβαλλω σοβαρα για την δημοκρατικοτητα του νομου που το προβλεπει

Τουτεστιν λευκο=ακυρο=αποχη.

Ας κλαινε με κλοκοδειλια δακρυα για την "μαστιγα" της αποχης και την πολιτικη της ερμηνεια, την ιδια στιγμη τριβουν χαιρεκακα κατω απο το τραπεζι τα χερια τους.

Αποχη=συμμετοχη στο παιχνιδι τους λογω της συντηρησης των ποσοστων τους, as simple as that που λεει και ο τσακωνας.

δικαίωμά μου είναι η ψήφος

και νομικά και ηθικά είναι υποχρέωσή σου η ψήφος. Το ότι δεν κυνηγάνε την αποχή, είναι επειδή -guess what?- τους συμφέρει

παιδες σχωρατε με, τωρα καταλαβα οτι τα λευκα-ακυρα δεν προσμετρωνται. Με λιγα λογια η ενεργη -με συμμετοχη στην εκλογικη διαδικασια- σαφης διατυπωση του "δεν θεωρω κανεναν καταλληλο απο τους υποψηφιους" ερμηνευεται σαν "δεν γνωριζω ποιος ειναι καταλληλος" οποτε ας αποφασισουν υπολοιποι.

Αμφιβαλλω σοβαρα για την δημοκρατικοτητα του νομου που το προβλεπει

Τουτεστιν λευκο=ακυρο=αποχη.

Ας κλαινε με κλοκοδειλια δακρυα για την "μαστιγα" της αποχης και την πολιτικη της ερμηνεια, την ιδια στιγμη τριβουν χαιρεκακα κατω απο το τραπεζι τα χερια τους.

Αποχη=συμμετοχη στο παιχνιδι τους λογω της συντηρησης των ποσοστων τους, as simple as that που λεει και ο τσακωνας.

To ακυρο δεν ειναι λευκο=αποχη. Το ακυρο προσμετράται κανονικα.

Προσθετω τα ποσοστα των υποψηφιων της περιοχης μου και βγαινει αθροισμα 100 χωρις να χρειαστει να βαλω κατι αλλο. Χανω κατι?

Καθόμαστε και μαλώνουμε μεταξύ μας για το τι είναι πιο σωστό, άκυρο-λευκό-αποχή...και χοντρικά το 40% των Ελλήνων ψηφίζει "ΝΔ-ΠΑΣΟΚ" ακόμα. Νομίζετε οτι με βάση το παραπάνω έχει κανένα νόημα αν απήχατε ή ψηφίσατε άκυρο-λευκό? Μπαααα...think again

ΤΙ δεν καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να καταλάβω...

Αν το 40% ψήφιζε κάτι άλλο εκτός από Πασοκ,ΝΔ τώρα θα είχαμε άλλες καταστάσεις...

Καλός ο ρομαντισμός, αλλά τώρα ήθελε έργα. ΤΟ ξαναλέω, ποντάρανε στην ΑΠΟΧΗ. Και τους κάνατε το χατήρι....

οι ενήλικες δεν ξέρουν τίποτα ! δώστε στα παιδιά να κυβερνήσουν κάτω από τα 10, καλύτερα αποτελέσματα θα είχαμε σε βάθος χρόνου

και αυτό φαίνεται δυστυχώς ... καθήστε άπραγοι να σας κατασπαράζουν

και το νέο της ημέρας θα μπουν νέοι φόροι μέσω του συστήματος Καλλικράτη ...

Βασικα η αποχη αυτη τη φορα σημαινει ανοχη μεχρι την επομενη φορα,γιατι δεν νομιζω κανεις απο ολους που φωναζουν αντιμνημονιο κλπ. εχουν καποια λυση η πιστευουν οτι χωρις το μνημονιο θα πηγαιναν σουπερμαρκετ για ψωνια, θα εβαζαν βενζινη, και θα πηγαιναν για καφε χαλαρα.

Μεχρι να ελθει στο προσκηνιο καποιος που δεν εχει αναγκη τα λεφτα (πχ βγενοπουλος) και που μπορει να αγορασει την προβολη ή τη μη συγκαλυψη απο τον τυπο, θα κυβερνουν αυτοι οι αχρηστοι φτωχομπινεδες.Αλλα επειδη οι επιτυχημενοι ανθρωποι/επιχειρηματιες εχουν ενα επιπεδο που δεν το εχει μεσος ελληνας που ψηφιζει και θελει λαικισμο, θα βγαινει ο ψωμιαδης μεχρι να πεθανει. Αν τους εβαζες να ψηφισουν bloomberg η ψωμιαδη αυτοι θα ψηφισουν το νομαρχη.

Τα κόμματα ψωνίζουν τα ΜΜΕ; Η το αντίθετο; Ποιος έχει το κεφάλαιο στην τσέπη;

οποιος εχει το κεφαλαιο αγοραζει οτι θελει.

ο βγενο μονο ΜΜΕ δεν εχει, ευχαριστημενους εργαζομενους εχει, τους παναθηναικους τους εχει, μονο μετοχους εχει δυσαρεστημενους.

Τα κομματα επειδη αποτελουνται απο την ψιλικατζου πως την ειπαμε και αλλους τετοιους παρεμφερεις, ψωνιζονται απο τα μμε. αν δεν ειχαν αναγκη το χρημα και δουλευαν με ενα δολλαριο συμβολικα οπως ο μπλουμπεργκ με δικη του παγκοσμια επιτυχημενη επιχειριση, δεν εχει καποιον να φοβηθει.

Snips

ΤΙ δεν καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να καταλάβω...

Αν το 40% ψήφιζε κάτι άλλο εκτός από Πασοκ,ΝΔ τώρα θα είχαμε άλλες καταστάσεις...

Καλός ο ρομαντισμός, αλλά τώρα ήθελε έργα. ΤΟ ξαναλέω, ποντάρανε στην ΑΠΟΧΗ. Και τους κάνατε το χατήρι....

Τι έργα ρε Snips μου λες τώρα, για να βρώ ΕΝΑΝ αξιόλογο άνθρωπο να συμμετάσχει είτε σε αυτοδιοίκηση είτε σε κυβέρνηση πρέπει να λύσω συστήματα εξισώσεων στο χέρι. Ας πω τις 3-4 περιπτώσεις που μπορεί να γίνονταν. Για να καταλάβουμε πως δεν έχουμε επιλογή.

Το 40% των ελλήνων ψηφίζει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (ΟΛΟΙ μαζι οι έλληνες δλδ),σχεδόν σε όλες τις εκλογές, αυτό το θεωρώ ως κάτι δεδομένο και προχωράω στα παρακάτω. Προφανώς δεν είναι στάνταρ το 40% αλλά κοντά στην πραγματικότητα.

1) Το υπόλοιπο 60% ψήφιζε ένα τρίτο κόμμα από τα υπάρχοντα κόμματα (ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, κλπ κλπ), τον ήπιαμε και πάλι γιατι είναι το ΙΔΙΟ κλέφτες με τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, πως το ξέρω? είτε συμμετέχουν και αυτοί στο φαγοπότι, είτε αδιαφορούν. Οπότε συνεχίζεται η ελληνική ******* όπως πρώτα.

2) Το υπόλοιπο 60% απήχε (όπως τώρα ένα πράμα), συνεχίζεται η ελληνική ******* όπως πρώτα. (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ)

3) Το υπόλοιπο 60% άκυρα, συνεχίζεται η ελληνική ******* όπως πρώτα. (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ)

4) Το υπόποιλο 60% λευκά, συνεχίζεται η ελληνική ******* όπως πρώτα. (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ)

Όσο αυτοί οι 4 στους 10 έλληνες ψηφίζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ βρέξει χιονήσει, η Ελλάδα δεν θα έχει ΠΟΤΕ μέλλον. Όχι βέβαια πως θα κάτσω να το δώ από κοντά κιόλας. Μπάζω από κάπου?

revolution

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.