Jump to content

Δημοτικές εκλογές 2010

Dant3

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

δείτε το αλλιώς, τουλάχιστον θα είμαστε η πιο ερωτική χωρα τις ευρώπης με τόσο sex που θα φάμε

(στην τελική το ζητήσαμε από τα βάθη τις καρδιας μας όπως φαίνεται, οποτε πρέπει να μας αρέσει)

Δημος Μινωα πεδιαδος εδω Κρητη νομος Ηρακλειου βγηκε ο Καλογερακης με 49.4% και θα ξαναψηφισουμε οποτε αλλο ενα 4αημερο χωρις μαθημα :p

Αυτό με τον Ψωμιάδη είναι τραγικό.

"να προσεχεις πως μιλας για το νομαρχη σου"

Ο Ψωμιάδης: Καζαντζίδης, Αϊ-Βασίλης, Μηχανόβιος, Ποδηλάτης, Ποδοσφαιριστής, Νομάρχης, Βουλευτής, Δήμαρχος (θυμηθήτε το έρχεται… προσεχώς σε κανα τριάρι χρονάκια!), Κουμπάρος, Ακροδεξιός, Βαρκάρης, Γκρικ-Καμάκι, Αρκουδιάρης, Χορευτής, Λυράρης, Ηδονοβλεψίας, ΜπαιΣέξουαλ, Καβαλάρης, Ψαράς, Μάγειρας, Εξτριμ-Σπορτ, Γυναικολόγος, Πωλητής Χαλιών, Τροπαιούχος, Ηλεκτρολόγος, Σεξ σύμπολ, Φελός, Μαϊντανός …

Βλαξ επί θρόνω !! | στη γαλαρία... blog

Αυτό που συμβαίνει τελικά σε Νησιά-Κρήτη είναι ανεξήγητο...Μάλλον εκεί δεν τραβάνε κανένα ζόρι τελικά είτε με μνημόνιο, είτε χωρίς...

Τέτοιο κόλλημα αυτοί οι άνθρωποι...

ας μην παραπονιούνται τότε με την ανεργία, την έλλειψη υποδομών, τις διαδρομές των καραβιών και ότι τους "ξεχνά η πολιτεία"

δεν μπορώ να τον χωνέψω τον σταρχιδισμο αυτού του λαου!

πάντως ειλικρινά ΜΠΡΑΒΟ στην συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαου που τίμησε τους προγόνους τους με απόλυτη αδιαφορία και μεγιστη ένδειξη εφυΐας!

Mπορεί η ελλάδα να έχει τρομερή ιστορία αλλα δεν έχει κανένα μέλλον.

για τα χρυσα αυγα τι εχετε να πειτε;

άμα πούμε θα φάμε μόνιμο ban από το ελληνικό internet και θα κρατηθεί ιστορικό αρχείο για το πιο πλήρες μαζεμένο λεξιλόγιο βρισιών που έχουν ειπωθεί ποτε από την αρχαιότητα έως σήμερα μέσα σε ένα και μονο topic

35 χρήστες έχουμε ποστάρει σε αυτό το θέμα.

Στατιστικά και μόνο οι περισσότεροι ξέρετε τι ψηφίσανε. (Οπότε γιατί οι γκρίνιες; Εκεί το πάω)

Εκτός και αν εδώ ποστάρανε μόνο οι αγανακτισμένοι και οι υπόλοιποι ντρέπονται και δεν είπαν ένα "γεια".

Εμείς είχαμε πάντως λίγο κάτω απο 50% αποχή στο κέντρο μας που ήμουν και εφορευτική.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.

ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ. SORRY! ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΥΧΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΛΟΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΟΤΕ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΕΦΑΓΕ ΨΩΜΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΥ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ! ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΑΝΔΡΕΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΑΡΕΣ ΤΟΥΣ! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ, ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ. ΑΠΟΧΗ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ! ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΙΟ-ΝΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ!

Η αποχή δείχνει ξεκάθαρα ένα πράγμα. Όποιος θέλει να το δει το βλέπει. Όποιος δεν θέλει, εθελοτυφλεί.

Η αποχή σημαίνει:

α) δεν με εκφράζει κανένα κόμμα από αυτά που υπάρχουν

β) δεν με εκφράζει το πολιτικό σύστημα, όπως έχει καταντήσει.

Επομένως, αφού δεν με εκφράζει ούτε το ίδιο το σύστημα όπως λειτουργεί, ούτε τα κόμματα που έχει η λίστα για να επιλέξω, τότε απέχω από την διαδικασία.

Τόσο απλό είναι.

Οι υπόλοιπες ερμηνίες είναι σπασμωδικές αντιδράσεις του συστήματος, με σκοπό να επιβιώσει.

Η Ελλάδα έχει ξεπέσει τόσ πολύ που ακόμα και τώρα το σύστημα εθελοτυφλεί και πριονίζει τα πριονίδια, ψάχνοντας για ευφάνταστες και κωμικές ερμηνείες που απευθύνονται σε 'καθυστερημένους'

Διαφωνώ κάθετα με την τελευταία παράγραφο. Αν διαφωνείς με κάτι προσπαθείς να το αλλάξεις, η αποχή δείχνει αδιαφορία.

Εκανα την παράθεση (είναι απο την Ναφτεμπορική τα σχόλια) για να δείξω ΠΩΣ το βλέπει ο κόσμος...

Καλώς ή κακώς.

(για μένα κακώς).

Απλα υπάρχει και ο αντίλογος πως η αδιαφορία είναι γιατί δεν αλλάζει ΠΟΤΕ τίποτα, οπότε μπένεις σε διάλογο κότα-αυγό-κότα.

εγω την αποχη δεν τη κατακρίνω

αν δεν σε καλύπτει καμια απο τις επιλογες σου

η λιγοτερη κακιά δεν ειναι επιλογη ειναι κατάντια

θα μου πεις

αυτο το 40% θα μπορουσε να ψηφισει καποιον αλλο για να ριξει τα ποσοστα

αλλα ελα που και τα ποσοστα να αλλαξουν σε αυτο τον τοπο στα ιδια

***** θα επιπλεουμε, αφου απο τα 200 ατομα που κατεβαίνουν

οι 199 κοιτανε τον **** τους και τον αλλον 1 δεν τον εχεις δει ποτε στην ζωη σου

για να αλλαξει η κατασταση πρεπει να αλλαξουμε εμεις

αλλα ο Ελληνας ειναι ξεροκεφαλος...

Δεν ξέρω τι λέτε, από κάτι γνωστούς μου έμαθα ότι στου Μουρούζη χθες στα Καλύβια δεν χώραγαν να κάτσουν.

Έχει διαφορά αυτός που λέει ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ψηφίσω, με αυτόν που λέει στα φρύδια μου, πάω για φαί.

Ας είχαμε αποχή 80% να σου έλεγα εγώ ποιος μικρομέγαλος θα χαιρόταν. Γιατί να ψηφίσω τον Χ μικρό δεν το κατάλαβα. Από πότε πρέπει να ψηφίζουμε τον αντίθετο από αυτόν που θέλουμε, ψηφοφορία αποχώρησης από το Big Brother είναι;

Έχει κανείς κάποια πεποίθηση ότι ο Χ "μικρός" δεν έχει τη διάθεση να φάει; Έχει κανείς καμιά ασφάλεια ότι μόλις μυρίσει το γλυκό δεν θα δοκιμάσει; Κι αν γλυκαθεί;

για αυτο ακριβως υπαρχει η αποχη

δεν μου κανει κανενας? δεν θα παω να ψηφισω

το να μην ξέρω καν τις επιλογες μου και να μην παω να ψηφισω

ε τοτε ειμαι αξιος της μοιρας μου

πλεον δεν υπαρχουν εκλογες

υπαρχουν κομματικες εκλογες

το μεγαλυτερο ποσοστο βλεπει χρωματα οχι ατομα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.