Shadow Keeper Νοέμβριος 7, 2010 #41 Νοέμβριος 7, 2010 Δεν κατέβηκα καν να ψηφίσω...και ο λόγος είναι απλός, δεν γουστάρω να συμμετάσχω σε διεφθαρμένες δήθεν δημοκρατίες γιατί κανένα σύστημα δεν μπορεί να αλλάξει με διαδικασίες που ορίζει το ίδιο (η μόνη εξαίρεση είναι η δημοκρατία, δες ειρωνία και choice is an illusion σε ένα κατασκέβασμα που θυμίζει έντονα το The Matrix) και οποιοσδήποτε σκεπτόμενος πλέον γνωρίζει και με αποδείξεις ότι οι τελευταίες κυβερνήσεις αποτελούνται από προδότες (από εθνικούς εως και ανθρωπιστικούς).Πέρασαν πλέον 35 χρόνια από την ίδρυση της "Ελληνικής Δημοκρατίας" και αν και είχαμε, έστω και λίγες καλές στιγμές, το σύνταγμα απέτηχε ΠΑΤΑΓΩΔΟΣ να πετύχει ακόμα και τους πιο βασικούς του στόχους. Άρα λοιπόν βγαίνει το συμπέρασμα, πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα της εξουσίας και το σύνταγμα. Πώς όμως? :triniti:
narta Νοέμβριος 7, 2010 #42 Νοέμβριος 7, 2010 @Snipsκανεις 2 λαθος υποθέσεις, για εμένα προσωπικά τουλάχιστον:1ον) ο παππους μου κοντεψε να μεινει ανάπηρος απο το ξυλο επειδη ΔΕΝ υποστηριζε πρασινο-κοκκινο-μπλε. Ο πατέρας μου εκανε 5 χρόνια εξορία για τον ιδιο λόγο. 3 Μακρόννησο και 2 Μπογιάτη. Και δεν ηταν αριστερός. Συνεπώς δεν εχω καμμια σχέση με τα παραπανω αποβλητα οπως αναφέρεις. True story.2ον) Δεν ειμαι νεολαία. Ειμαι παντρεμένος και λογω συνθηκων και επιλογης, χωρίς παιδιά. Εκτος απο τους γονείς μου και τα πεθερικα μου, δεν εχω κατι να κρατάει την οικογένεια μου στην Ελλάδα. Και μιας και το εχω συζητήσει, δεν με κρατάνε ουτε αυτοι. Αρα ναι, η Ελλάδα (και ή καθε "Ελλάδα" - μπορεί να ημουν Τουρκος, Βουλγαρος ή Ρουμάνος) μπορει να παει να συνουσιασθει. Επείδή ουδέποτε το "Πατρις - θρησκεια -Οικογένεια" - με την λογικη των εθνοπατερων, δεν μου εκανε κλικ, το μονο που με απασχολει ειναι η ασφάλεια και οι αξιοπρέπεια της δικιας μου οικογένειας. Ξερω εγωιστικο, αλλα να με συγχωράνε οι υπόλοιποι, στην οικογένεια μου ειμαι εγωιστής. Αλλαγη θα γίνει με ενα και μοναδικο τρόπο - το να εξαφανισθουν -με τον ενα ή τον αλλο τρόπο, τα αποβράσματα της παρουσας πολιτικης ζωης. Πρασινα, μπλε, κοκκινα και ενδιαμεσα χρωματα. ΟΛΟΙ τους. Και οι επόμενοι να ειναι υπέυθυνοι των πράξεων τους οταν θα ειναι στην διακυβέρνηση. Υπευθυνοι σε ποινικο, οικονομικο και ηθικο τομέα. Αν γινει κατι απο αυτα, σφυρα να κοιτάξω...
Snips Νοέμβριος 7, 2010 #44 Νοέμβριος 7, 2010 Μην το προσωποποιείς. Τα post μου, με αφορμή το δικό σου post αποτελεί σχόλιο για την μόδα της ξενιτιάς. Δικαιολογημένη εν μέρη και αναγκαία, το ξαναλέω. Σαφώς και θα γίνει έτσι η αλλαγή. Αλλά αν φύγεις "εσύ", με αφήνεις "μόνο". Και μόνος δεν θα αλλάξω τίποτα. Φυσικό επακόλουθο να φύγω και γώ. Και τι μένει; Αυτοί μόνοι τους να ψάχνουν θύματα...Ωραία. Εμείς όμως δεν τους έχουμε πάνω από το κεφάλι μας πια. Η μήπως όχι;;;;
narta Νοέμβριος 7, 2010 #45 Νοέμβριος 7, 2010 Μην το προσωποποιείς. Τα post μου, με αφορμή το δικό σου post αποτελεί σχόλιο για την μόδα της ξενιτιάς. Δικαιολογημένη εν μέρη και αναγκαία, το ξαναλέω.Σαφώς και θα γίνει έτσι η αλλαγή. Αλλά αν φύγεις "εσύ", με αφήνεις "μόνο". Και μόνος δεν θα αλλάξω τίποτα. Φυσικό επακόλουθο να φύγω και γώ. Και τι μένει; Αυτοί μόνοι τους να ψάχνουν θύματα...Ωραία. Εμείς όμως δεν τους έχουμε πάνω από το κεφάλι μας πια. Η μήπως όχι;;;; Δεν θα μεινει κανενας τους... Τωρα μιλουσα με ενα φιλο. Θυμηθηκα κατι που μου ειπε ενας παππους πριν κατι εβδομαδες: "Εζησα εμφυλιο και δεν θελω να ζησω 2ο. Εχασα 2 παιδια και δεν θα αντεξω να χασω 3ο ή κανενα εγγονι" Τον ακουγα και ανατριχιασα. Γιατι εκει παμε. Μας εχουν βαλει να τρωγόμαστε μεταξυ μας. Φταινε οι δημοσιοι, φταινε οι φοροφυγαδες, φταινε ΟΛΟΙ εκτος απο ΑΥΤΟΥΣ. Ας μεινουν μονοι τους τοτε, να σφαχτουν μεταξυ τους.
Chosen Νοέμβριος 7, 2010 #46 Νοέμβριος 7, 2010 πράσινο-μπλε τα πράγματα για άλλη μια φορά.Τι να λέμε τώρα, βλέπω στο Facebook 2 μέρες πριν τις εκλογές, οι ίδιοι φίλοι/γνωστοί που γκρινιάζουν όλη τη χρονιά για την εμπλοκή, το ξεπούλημα και την διαφθορά, να κάνουνε "Like" τις σελίδες της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.Με γεια μας...
Lakisss Νοέμβριος 7, 2010 #47 Νοέμβριος 7, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=mR1NTJqfGSc&feature=related]YouTube - Τζίμης Πανούσης - Αχ Ευρώπη (Tzimis Panousis - Ax Europi - Ola 10)[/ame] [ame] [/ame]
winters Νοέμβριος 7, 2010 #48 Νοέμβριος 7, 2010 Όπως είναι τα αποτελέσματα τώρα, πάμε για εκλογές. (Ενσωμάτωση 24%)
astrolabos Νοέμβριος 7, 2010 #49 Νοέμβριος 7, 2010 Ειλικρινά δε καταλαβαίνω. Ο Μητσοτάκης κυβέρνησε 3½ χρόνια με 151 και ο Γιωργάκης δε μπορεί να κυβερνήσει 1 χρόνο με τους 160 που έχει;
narta Νοέμβριος 7, 2010 #51 Νοέμβριος 7, 2010 Ειλικρινά δε καταλαβαίνω. Ο Μητσοτάκης κυβέρνησε 3½ χρόνια με 151 και ο Γιωργάκης δε μπορεί να κυβερνήσει 1 χρόνο με τους 160 που έχει;160 εχει στα χαρτια. Στην πραγματικότητα ζητημα να εχει 130.
ARMAGEDDON Νοέμβριος 7, 2010 #52 Νοέμβριος 7, 2010 καλά να πάθουμε που κάθεστε και κοιμάστε ρεεε 1. κατώτατος μισθός 400 ευρώ 2. bye bye 12 μισθός καλά να πάθουμε άχρηστοι για άλλη μια φορά :hang3: και μην ακούσω μετά κανέναν να μιλάει, τουμπεκί όλοι τώραβάλανε τα χεράκια τους και βγάλανε τα ματάκια μας
eleozz Νοέμβριος 7, 2010 #53 Νοέμβριος 7, 2010 αν κανονισετε καμια ομαδικη για εξωτερικο σφυριξτε και σε μενα:alien: ελεγα πως οι γυναικες ειναι περιεργες αλλα απο οτι φαινεται ολοι οι ελληνες ειναι οχι μονο οι γυναικες
aggelopas Νοέμβριος 7, 2010 #54 Νοέμβριος 7, 2010 ο average joe φανταζει einstein μπροστα στον average γραικυλο (=Οι Ρωμαίοι συγγραφείς καταλογίζουν στον Γραικύλο γενικά οτι είναι αργόσχολος και κόλακας της εξουσίας και ακόμη οτι είναι νωθρός, ράθυμος, φλύαρος και απρεπής.)
jiohkor3 Νοέμβριος 7, 2010 #55 Νοέμβριος 7, 2010 καλά να πάθουμε που κάθεστε και κοιμάστε ρεεε 1. κατώτατος μισθός 400 ευρώ 2. bye bye 12 μισθός καλά να πάθουμε άχρηστοι για άλλη μια φορά :hang3: και μην ακούσω μετά κανέναν να μιλάει, τουμπεκί όλοι τώραβάλανε τα χεράκια τους και βγάλανε τα ματάκια μαςΚάπου σε χάνω, έχεις κάποιο λινκ κάποια πηγή;Το ακούω και σα να ανατρίχιασα..
DJD Νοέμβριος 7, 2010 #56 Νοέμβριος 7, 2010 Τραγική η κατάσταση..πρασινομπλε όλα.. Και ο Ψωμιάδης πάλι μπροστά στην Κεντρική Μακεδονία :suicide2:
winters Νοέμβριος 7, 2010 #57 Νοέμβριος 7, 2010 Τραγική η κατάσταση..πρασινομπλε όλα.. Και ο Ψωμιάδης πάλι μπροστά στην Κεντρική Μακεδονία :suicide2:Αυτό με τον Ψωμιάδη είναι τραγικό.
alexis2044 Νοέμβριος 8, 2010 #58 Νοέμβριος 8, 2010 Όπως έχουνε τα πράγματα στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδος πάμε για 2ο γύρο.Ας δώσουμε άλλα 100Ε/άτομο στους εκλογικούς αντιπροσώπους του 2ου γύρου και ας τυπώσουμε άλλα 50.0000.000 ψηφοδέλτια. Από τα λεφτά που μας περισσεύουν πάνε μωρέ...Α και ο κος Παπανδρέου είναι ευχαριστημένος με το ποσοστό του στα νησιά από ότι φαίνεται καθώς δήλωσε για να μας καθησυχάσει ότι δεν έχει σκοπό να πάει σε εκλογές.
kaynd Νοέμβριος 8, 2010 #59 Νοέμβριος 8, 2010 Τραγική η κατάσταση..πρασινομπλε όλα.. Και ο Ψωμιάδης πάλι μπροστά στην Κεντρική Μακεδονία :suicide2: Αυτό με τον Ψωμιάδη είναι τραγικό. Μα ποιός τους ψηφίζει τελος παντων!!!??? (ρητορική ερώτηση καθώς όπως φαίνεται αυτή η χώρα είναι γεμάτη πάνω από τη μέση με ανθρωποειδή άλλογα όντα).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.