Koutport Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2010 Καλησπέρα, Εχω ενα προβλημα με την εκινηση των W7 στην εκινηση μου εμφανιζει τα avatar των χρηστων παρ ολο που εχω απενεργοποιησει τα passwords , χρειαζεται να παταω ενα πληκτρο για να κανει log in, μηπως ξερει κανεις την ρυθμιση για να κανει log in αμεσως? thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Εαν έχεις παραπάνω από έναν χρήστη λογικό το βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koutport Νοέμβριος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 ναι λογικο ειναι αλλα παρ πλο που σβηνω τον δευτερο η τριτο χρηστη μoυ εμφανιζει παντα τον δικο μου (administrator) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koutport Νοέμβριος 6, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 sta XP υπηρχε μια ρυθμιση στο control panel αλλα στα w7 δεν υπαρχει αυτη η ρυθμιση καπυ θα υπαρχει αλλα το ψαχνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Νοέμβριος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 sta XP υπηρχε μια ρυθμιση στο control panel αλλα στα w7 δεν υπαρχει αυτη η ρυθμιση καπυ θα υπαρχει αλλα το ψαχνω...Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά τι εννοείς.Πήγαινε έναρξη > πίνακας ελέγχου > εξατομίκευση > προφύλαξη οθόνης (κάτω δεξιά) > ξετσέκαρε το "στην επιστροφή εμφάνιση της οθόνης σύνδεσης". Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Νοέμβριος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά τι εννοείς.Πήγαινε έναρξη > πίνακας ελέγχου > εξατομίκευση > προφύλαξη οθόνης (κάτω δεξιά) > ξετσέκαρε το "στην επιστροφή εμφάνιση της οθόνης σύνδεσης".δεν ειναι αυτο...κ εγω το ψαχνω αλλα τπτ..ο guest λογαριασμος ειναι απενεργοπ.εχω μονο τον admin και το κανει..αυτο δε ξεκιναει κατευθειαν αλλα με καποιο update νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koutport Νοέμβριος 7, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Πηγα έναρξη > πίνακας ελέγχου > εξατομίκευση > προφύλαξη οθόνης (κάτω δεξιά) > ξετσέκαρε το "στην επιστροφή εμφάνιση της οθόνης σύνδεσης". Δεν ειναι τσεκαρισμενο ξαναεξηγω λεπτομερως: Οταν ξεκινουν τα w7 μου εμφανιζει το avatar μου δηλαδη το εικονιδιο που εχω ορισει σαν χρηστης, λοιπον απο τοτε που μια φορα δημιουργησα password για να κανω log in καθε φορα που μπαινω και παρ ολο που απενεργοποιησα τον password μενει στην οθονη του χρηστη και οταν πατω ενα πληκτρο κανει log in αλλιωσ παραμενει ετσι. thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Νοέμβριος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Δοκίμασε τη ρύθμιση φαίνεται στο screenshot που επισυνάπτω. Control panel/Power options.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koutport Νοέμβριος 7, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Πηγα αλλα ειναι --no-- δεν απαιτειται κωδικος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koutport Νοέμβριος 7, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 για δοκιμαστε το ρε παιδια εσεις να δουμε κανουν το ιδιο (δηλ. βαλτε ενα κωδικο καντε log in και μετα απενεργοποηιστε τον κωδικο και καντε restart ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Νοέμβριος 7, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 δοκίμασε να πας Start/Run/netplwiz και ξετικάρεις το : Users must enter a user name and password to use this computer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koutport Νοέμβριος 7, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koutport Νοέμβριος 7, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koutport Νοέμβριος 8, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Tamerlan thanx αυτο ηταν !!\ Το εψαχνα 1 μηνα!! Thanx και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.