Jump to content

Αφαίρεση in-line volume controller από headset

freestyler7

Recommended Posts

Λοιπόν, έχω τα sennheiser pc 160 εδώ και πολλά χρόνια και είμαι ευχαριστημένος εκτός απο κάτι που πάντα με ενοχλούσε και έχει αρχίσει να χαλάει τα τελευταία χρόνια.

Το αναλογικό in-line controller.

pc160_rm.jpg

To channel balance είναι λάθος και έχω αναγκαστεί να βάζω χαρτάκια για να κρατάω το ποτενσιόμετρο σταθερό. (και πάλι δεν είναι τέλειο)

Μπορώ να πάω τα ακουστικά σε κανένα μαγαζί με ηλεκτρολογικά υλικά και να τους πω να το αφαιρέσουν ώστε το καλώδιο πλέον να είναι μονοκόμματο και να παίρνω την μέγιστη ισχύ ή θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; (εκτός από την ένταση μπορείς και να κλείσεις το μικρόφωνο από αυτό το ματζαφλάρι.)

Έλεος δηλαδή με τα φτηνιάρικα αναλογικά controller. Μόνο ψηφιακά αξίζουν απ' όσο ξέρω αφού δεν χαλάνε την ποιότητα μειώνοντας το ρεύμα που περνάει προς τα ακουστικά. Αλλά είναι μόνο για usb λύσεις αυτά, σωστά;

corsair-hs1-headset-2.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.