D Ace Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2010 λοιπον παιδια σημερα τα εφτισε κατα καποιο τροπο και αυτη η μητρικη. μου ανοιγει μονο οταν εχω μια ram πανω και σε συγκεκριμενη θηκη! στην πρωτη κανει ηχο σαν να μην βαζω ram, στην 2η ολα οκ, στην τριτη και στην 4η απλα δεν ανοιγει... μπαταριες εβγαλα πατησα το clr mos και τιποτα... παει και αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Νοέμβριος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Οι μνήμες που δοκιμάζεις, πριν έπαιζαν κανονικά; Μάλλον "έχασες" τα dimm slots, aka ψόφησε, αλλά to be sure - ρίξε ένα καλό καθάρισμα και δοκίμασε με ένα άλλο kitάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Νοέμβριος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 τις μνημες τις δοκημασα ειναι ολες οκ. αλλο κιτ δεν εχω αλλα εχω μια μεμονομενη ακυρη kingston. απο τι ομως να εγινε αυτο? αφοθ τον εσβησα κανονικα, του περασα υδροψηξη δεν εχσι σταξει σταγωνα το εψαξα, πηγα να το ανοιξω και... απο αυτον τον υπολογιστη μπαινω τωρα με το προβλημα. απλα 1gb για games ειναι = 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Νοέμβριος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Καμιά γρατζουνιά στο pcb και έκοψε trace, ή ζόρι @ NorthBridge - δεν υπάρχουν και πολλά να κάνεις, ντύσ' την "stock" και rma :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Νοέμβριος 6, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 stock την εχω ετσι κι αλλιως.... το πρωτο μαλλον αλλα και παλι κουλο γιατι δεν εκανα κατι να την πιεσω... εξηγησε μου την ακριβως ειναι το rma γιατι ποτε δεν ρωτησα να μαθω! ασε που ειναι αγορασμενη 2/4/2008 απο πλαισιο. λες να ισχυει εγγυηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Νοέμβριος 6, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 RMA = Return Merchandise Authorization κοινώς, την πας στο Πλαίσιο 3ετή εγγύηση έχει η Asus σου - οπότε αν δεν είναι "χτυπημένη" η μητρική - δεν βλέπω λόγους να "ιδρώνεις" Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Νοέμβριος 6, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 δηλαδη απλα μου δινουν μια καινουρια η αντιστοιχης αξιας καποια αλλη και ειμαι comple? Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Νοέμβριος 6, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Την ίδια, μια αντίστοιχης αξίας που να σε ικανοποιεί ή πιστωτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Νοέμβριος 6, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 α μια χαρα! σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια/κατατοπηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 6, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 λοιπον παιδια σημερα τα εφτισε κατα καποιο τροπο και αυτη η μητρικη. μου ανοιγει μονο οταν εχω μια ram πανω και σε συγκεκριμενη θηκη! στην πρωτη κανει ηχο σαν να μην βαζω ram, στην 2η ολα οκ, στην τριτη και στην 4η απλα δεν ανοιγει... μπαταριες εβγαλα πατησα το clr mos και τιποτα... παει και αυτη?Υπάρχει λύση, με παίδεψε και μενα, δεν τα έχει φτυσει κατα πάσα πιθανότητα.*Δοκίμασε να κανείς post με το dimm που παίζει και να τσιμπησεις 0.1-0.2-0.3V πιο πάνω τις μνήμες απο την τιμή που δίνει ο κατασκευαστής. Δοκιμαζε καθε φορα βαζοντας ένα επιπλέον dimm. Νομίζω εχεις πέσει θύμα degradation στα αλλα dimm (λόγω χρήσης) και θέλουν περισσότερο ρεύμα για να παίξουν.Το ένα dimm που παίζει προφανώς έχει το λιγότερο degrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Νοέμβριος 6, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 ( ...αν είναι κάτι τέτοιο, καλά είναι να δώσει ένα voltage bump και στο ΝΒ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Νοέμβριος 6, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 ναι μα και παλι, μετα απο 2 χρονια το θυμηθηκε? το δοκιμασα αλλα τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 7, 2010 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Oi asus γενικά έχουν ένα κουσούρι με τις ραμ. εαν έχεις σφίξει πολύ τις βίδες που την κρατάνε στο κουτί χαλάρωσέ τες.Επίσης χαλάρωσε και το cpu block και ξαναδοκίμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.