Jump to content

mountainmods copy cat

Tiltevros

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπόν αγαπητή μου φίλοι μετά από ώριμης σκέψης θα μπω στην διαδικασία να φτιάξω ένα κουτάκι (αντιγραφή μάλλον) από την mountainmods.

Πήραμε το οκ από φίλους και γνωστούς για υδροκοπές (χρωστούν χάρες κτλ κτλ) και θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά το project Θεού θέλοντος πάντα.

Το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αλουμίνιο ή σίδερο (ανάλογα πόσο ανοιχτοχέρης

είναι ο φίλος μας :D ).

Τα σχέδια είναι συνημμένα αρχεία.

πέρα από την κατασκευή του κουτιού όπου οι διαστάσεις του θα διευκρινιστούν από τον Σεφ-Κοπρίτη όπως επίσης και τα υδρόψυκτα μέρη του , οι αποχρώσεις του κλπ κλπ.

Ευελπιστώ να το διασκεδάσουμε όλοι μας

Ότι σχόλια - ιδέες περί του θέματος καλοδεχούμενα.

post-2254-1416074672,3516_thumb.jpg

post-2254-1416074672,3972_thumb.jpg

post-2254-1416074672,435_thumb.jpg

post-2254-1416074672,4533_thumb.jpg

Προσωπικά αν έφτιαχνα case από το μηδέν θα πήγαινα σε κάτι πιο διακριτικό από το mountain mods.

Κάτι τέτοιο ας πούμε αλλά με πιο λιτή πρόσοψη.

λοιπόν αγαπητή μου φίλοι μετά από ώριμης σκέψης θα μπω στην διαδικασία να φτιάξω ένα κουτάκι (αντιγραφή μάλλον) από την mountainmods.

Πήραμε το οκ από φίλους και γνωστούς για υδροκοπές (χρωστούν χάρες κτλ κτλ) και θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά το project Θεού θέλοντος πάντα.

Το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αλουμίνιο ή σίδερο (ανάλογα πόσο ανοιχτοχέρης

είναι ο φίλος μας :D ).

Τα σχέδια είναι συνημμένα αρχεία.

πέρα από την κατασκευή του κουτιού όπου οι διαστάσεις του θα διευκρινιστούν από τον Σεφ-Κοπρίτη όπως επίσης και τα υδρόψυκτα μέρη του , οι αποχρώσεις του κλπ κλπ.

Ευελπιστώ να το διασκεδάσουμε όλοι μας

Ότι σχόλια - ιδέες περί του θέματος καλοδεχούμενα.

σιδερο abort

εχω ενα παρομοιο project στα σκαρια

που επρεπε να γινει απο σιδερο και ομολογω οτι μου χει κοψει τη μεση...

μαλλον αλουμινακι θα εβλεπα για το συγκεκριμενο,

θα κοστισει κατι παραπανω αλλα καλυτερα απο το να τα πληρωσεις μετα σε εμπλαστρα

οσο για το εαν θα ειναι κυβος ή monster ATX

προσωπικά θα συμφωνησω με τον Ντινο και θα επελεγα κλασσικο layout.

αλλα αυτο ειναι κατι το υποκειμενικο

μπορούμε τότε να το κάνουμε μισό στο πάχος και να το μακρύνουμε. Να κάνουμε και την πάνω γωνία της πρόσοψης λίγο καμπύλο.

δλδ το πάτωμα του κουτιού να είναι περίπου μήκος 70εκ. και 35-40εκ πλάτος.

τι πάχος πρέπει να έχει το αλουμίνιο Σεφ?

Αφού το φτιάχνεις απο την αρχή γιατί να κάνεις κόπια, και να μήν φτιάξεις κάτι δικό σου?

Κάτι νέο, ακόμα και ριζοσπαστικό!

Τα κουτιά της mountainmods εγώ προσωπικά τα θεωρώ χοντροκομμένα και άχαρα...

Αφού το φτιάχνεις απο την αρχή γιατί να κάνεις κόπια, και να μήν φτιάξεις κάτι δικό σου?

Κάτι νέο, ακόμα και ριζοσπαστικό!

Τα κουτιά της mountainmods εγώ προσωπικά τα θεωρώ χοντροκομμένα και άχαρα...

Κι εγω αυτο προτεινα...

αμα ειναι να μπεις στον χορό της πληρους ιδιοκατασκευης

καλυτερα να ειναι κατι μοναδικο, λειτουργικο και εμφανισιμο συμφωνα με τα δικα σου standards

τα MM νομιζω ριχνουν το βαρος πιο πολυ στον χωρο και την πρακτικοτητα και οχι στην εμφανιση

δινοντας συνηθως ενα μαλλον ακομψο αποτελεσμα

Το θεμα ειναι υπο συζητηση ακομα

οποτε θα δειξει τι μελλει γενεσθαι

Οπως λέγαν κι οι παλιοί "δεκα μέτρα και μια κόβε", έτσι και τώρα.

Χαλάρωσε ακου πολύ και σκέψου ακόμα περισότερο, γιατί άμα μπείς στο χορό καλό είναι να μπείς για κάτι που αξίζει τον κόπο, κάτι που όπως λένε και οι προλαλήσαντες να είναι "μοναδικό"!

Για φαντάσου το αντικείμενο της "αρώστιας" σου, δεν του αξίζει η ιδιαιτερότητα;

Νομίζω όμως ότι ήδη είσαι σε καλό δρόμο -κρίνω από τις ......"παρέες" σου- :thank_you2:

οπότε καλή επιτυχία!!:)

Προσωπικά αν έφτιαχνα case από το μηδέν θα πήγαινα σε κάτι πιο διακριτικό από το mountain mods.

Κάτι τέτοιο ας πούμε αλλά με πιο λιτή πρόσοψη.

unstoppable έχεις υπόψην σου το τι δουλειά θέλει αυτό το μονταρισμένο λιαν λι;:p

Tiltevros εγώ εδώ και καιρό έχω στο μυαλό μου αυτό εδώ το project. Αλλά εδώ και 3 μήνες δεν έχω χρόνο ούτε για να το τελειώσω στο sketchup...:weep:

post-13167-1416074677,8122_thumb.jpg

unstoppable έχεις υπόψην σου το τι δουλειά θέλει αυτό το μονταρισμένο λιαν λι;:p

Tiltevros εγώ εδώ και καιρό έχω στο μυαλό μου αυτό εδώ το project. Αλλά εδώ και 3 μήνες δεν έχω χρόνο ούτε για να το τελειώσω στο sketchup...:weep:

Λίγο off topic:

Μακάρι να έφτιαχνα και 'γω τέτοια στο sketch up... ωραιό σχέδιο! (άσχετος γάρ...)

Βλέπω όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη κάποια λάθη.

Άν θές άνοιξε θέμα για γνώμες πρίν ξεκινήσεις....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.