P70 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2010 Εχω παρει εδω και λιγο καιρο εναν SSD corsair της υπογραφης μου και ενω το read βαση μετρησης απο tool μου βγαινει κοντα στα 200 ΜΒ/sec το write βγαινει κατω απο 100 ΜΒ/sec!γιατι τοσο μεγαλη αποκλιση απο τα θεωρητικα του χαρακτηριστικα?http://www.corsair.com/products/ssd_extreme/default.aspx
Land Νοέμβριος 6, 2010 #2 Νοέμβριος 6, 2010 Καλή σου μέρα.Καλό θα είναι σε τέτοιες περισπώσεις,γνώμη μου είναι, να κοιτάς και το forum του κατασκευαστή.Με μια αναζήτηση που έκανα στην corsair βρήκα αυτό: Software to Optimize SSD's - Page 2 - The Corsair Support Forums δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά έχει από το CrystalDisk νούμερα.Και εδώ μέσα υπάρχουν tips/tweaks και στο forum της corsair αν θες να "πειραματιστείς" λίγο. ότι και να αποφασίσεις ανέβασε αποτελέσματα,με το πρόβλημά σου μπορεί να βοηθηθεί και κάποιος άλλος!:magic:
P70 Νοέμβριος 6, 2010 Author #3 Νοέμβριος 6, 2010 Καλή σου μέρα.Καλό θα είναι σε τέτοιες περισπώσεις,γνώμη μου είναι, να κοιτάς και το forum του κατασκευαστή.Με μια αναζήτηση που έκανα στην corsair βρήκα αυτό: Software to Optimize SSD's - Page 2 - The Corsair Support Forums δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά έχει από το CrystalDisk νούμερα.Και εδώ μέσα υπάρχουν tips/tweaks και στο forum της corsair αν θες να "πειραματιστείς" λίγο. ότι και να αποφασίσεις ανέβασε αποτελέσματα,με το πρόβλημά σου μπορεί να βοηθηθεί και κάποιος άλλος!:magic:ναι βασικα το ρωτησα μηπως το εχει παθει καποιος αλλος σαν "ελλατωμα" πριν ψαξω!θα ανεβασω φωτο με μετρησεις! ευχαριστω!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.