Μοκου Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2010 γεια σας παιδια!!! εχει πεσει εδω και μερες μια 9800gtx+ στα χερια μου, και την εχω βαλει μαζι με την 3870χ2 μου!!! το θεμα ειναι οτι σε καπια κολανε τα παιχνιδια και σε καπια οχι!!Ακολουθισα τα σπεπ που εχετε πει ακριβως! Το gpuz δεν μοιυ ανοιγει καθολου, το physx fluidmark δεν το τρεχει. το crysis den μου το ανοιγει καν! καμια ιδεα το πως θα το κανω να δουλευει 100%?????? το συστημα μου ειναι msi k9a2 platimun-phenom 2 x4 3.4-8g ram-900watt taganthanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Νοέμβριος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 καποιο θεμα εχεις με το λειτουργικο σου . δεν σκεφτεσαι κ την λυση του φορματ? αφου ετσι κ αλλιως δεν σου ανοιγει τα μισα πργματα που θες να κανεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Νοέμβριος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 format???? εχει περασει απο το μυαλο μου αλλα εχω πολλα πραματα που δεν ειναι ευκολα να ξαναπεραστουν!!! παιζει σημασια που εχω την νβιδια πρωτη και την ατι απο κατω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Νοέμβριος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 η ατι απο κατω τι κανει?γιατι η Nvidia σιγουρα φορτωνει τα γραφικα κ τα physx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Νοέμβριος 6, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 ετσι τα εβαλα!!επειδη ειναι τα καλωδια των σκηρων και πετάγονται, ετσι εμποδιζουν την χ2 να κατσει καλα!!! ισως να φταιει και αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias_GR Νοέμβριος 9, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 φιλε δυστηχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά θέλω να κάνω μια ερωτηση...off topic..Η 8600GT silent για physx είναι καλή μαζί με την ΑΤΙ μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Νοέμβριος 9, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 γεια σας παιδια!!! εχει πεσει εδω και μερες μια 9800gtx+ στα χερια μου, και την εχω βαλει μαζι με την 3870χ2 μου!!! το θεμα ειναι οτι σε καπια κολανε τα παιχνιδια και σε καπια οχι!!Ακολουθισα τα σπεπ που εχετε πει ακριβως! Το gpuz δεν μοιυ ανοιγει καθολου, το physx fluidmark δεν το τρεχει. το crysis den μου το ανοιγει καν! καμια ιδεα το πως θα το κανω να δουλευει 100%?????? το συστημα μου ειναι msi k9a2 platimun-phenom 2 x4 3.4-8g ram-900watt taganthanksδιάβασες πρώτα αυτό το thread?http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/ati-display-nvidia-physx-84690.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Νοέμβριος 9, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 τα εχω διαβασει αυτα!!! το θεμα ειναι πρεπει η καρτα να ειναι κατω απο την ατι??? ποια ειναι η σωστη θεση της καρτας?? φιλε ματια μια χαρα εισαι με την 8600γτ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 10, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Όποια και να είναι η θέση της δεν υπάρχει θέμα, αρκεί να έχεις σαν κύρια κάρτα γραφικών εκείνη της AMD !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Νοέμβριος 10, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 οπως τα λεει ο MOS ειναι τα πραγματα , γι αυτο σου ειπα κ εγω οτι εχεις καποιο θεμα με το λογισμικο (* OS -drivers ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 10, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Βγάλτα όλα από την αρχή και ξεκίνα. Βάλε πρώτα την κάρτα που θα έχεις ως βασική. Αν την βάλεις στο δεύτερο PCI σλοτ λογικά πρέπει να έχει επιλογή στο bios της μητρικής σου που να το γυρνάει και να βλέπει εκείνο πρώτο. Πέρνα το CCC, ATiStream και μετά κλείσε το pc σου, βάλε την άλλη πάνω της nvidia, πέρνα το πρόγραμμα οδήγησης, πέρνα τα τελευταία PhysX (0514), μην κάνεις επαννεκίνηση, πέρνα το mod και αφου τελειώσει κάνε restart.Μετά πρέπει να είσαι έτοιμος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonyspanos Νοέμβριος 10, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 φιλε δυστηχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά θέλω να κάνω μια ερωτηση...off topic..Η 8600GT silent για physx είναι καλή μαζί με την ΑΤΙ μου?Για το βασικό physx ναι, αλλά όσο την κλοκάρεις τόσο σου δίνει FPS στο μέγιστο δυνατό επίπεδο , που θα πει ότι είναι λίγο bottleneck. Το καλύτερο physx άποψη ρεύματος/απόδοσης το κάνουν οι GT220, GT240. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Νοέμβριος 10, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 μαλλον θελει απο την αρχη τα windows, παντως στο call of duty ειχα πιο καλα γραφηκα, πιο εντωνα τα χρωματα!! θα το κοιταξω και θα σας πω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.