nikdev Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 Απενεργοποίησε ο μικρός μου αδερφός μερικά services και τώρα δεν έχω internet...Βγάζει Χ στο εικονίδιο στην taskbarκαμιά ιδέα ? Είναι φρέσκια η εγκατάσταση κρίμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Νοέμβριος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 τι μερικα απενεργοποιησε?πηγαινε μια στην περιοχη δικτυου, συνδεσεις κτλ. μηπως σε απενεργοποιησε την καρτα δικτυου!δε σου ειπε τι ακριβος εκανε?κ δε χρειαζεται να κανεις φορματ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Νοέμβριος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 ο μικρός μου αδερφός είναι 30 ;ppέκανα reinstall...YG.για services έλεγε ο τίτλος. Ε κάτι τόσο απλό μακάρι να ήταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 1000 φορες φορματ , παρα reinstallanywayθα μπορουσες να ειχες παει msconfig και να παταγες "normal startup" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.