vbatsigr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 Γεια σας! Να αρχισω με την συνθεση του υπολογιστη μου που ειναι:-core 2 duo E κατι (δε θυμαμαι) 2,14GHz overcloaked στα 3GHz χωρις καποιο προβλημα στην λειτουργια τον τελευταιο χρονο+-GPU nVidia 8800 GTS απειραχτη-RAM 2x1 GB ddr2 800ΜΗz-Mobo Asus Commando-Λειτουργικο win xp x64Το λοιπον τωρα εχθες ειχα ανοιχτο ενα client Linaege 2 αλλα παραλληλα χαζευα facebook οταν ολα εγιναν ροζ και γενικα κολλησε το συμπαν. Κανω ρεσετ οκ μετα. Σημερα αλλες 2-3 φορες κολλησε ετσι με τον ιδιο τροπο την ωρα που ανοιγα το L2. -Να πω εδω οτι πριν το χθεσινο ολα δουλευαν στην εντελεια τα τελευταια 3-4 χρονια που εχω το pc-Ανοιγω το pc με τα πολλα, βγαζω μνημες, βγαζω gpu τα ξαναβαζω παλι τα ιδια. Δοκιμαζω μια μια μνημες και σε ολα τα slots παλι τα ιδια. Οταν ανοιγω τον υπολογιστη πλεον οταν φορτωνει το σημα της commando εμφανιζονται και γραμμες στα δεξια της οθονης. Μετα αλλο παραξενο ειναι οτι οταν μπαινω στα windows σε safe mode μπαινει κανονικα ενω σε κανονικη λειτουργεια κολλαει με το που μπει στα wndows.Δοκιμασα να κανω φορματ επι την ευκαιρια μιας και ηθελα να κανω, γινεται ολη η διαδικασια κανονικα χωρις γραμμες στην οθονη κλπ και με το που κανει ρεσταρτ kai paei να μπει στα windows 7 πλεον πεταει μια μεγαλοπρεπεστατη μπλε οθονη ολη δικια μου. Και παλι σε safe mode μπορει να μπει αλλα δε μπαινει γιατι λεει δεν εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση (λογω της μπλε οθονης)Σκεψη μου καρτα γραφικων λογω των γραμμων απο την αρχη αρχη που βγαζει το λογκο της μητρικης και το οτι σε safe mode μπορει να μπει ενω σε κανονικη λειτουργεια οχι.Αλλη σκεψη μου μητρικη (?)Οποτε ερχομαστε εδω, ζητω απο τους γκουρου του φορουμ να δωσουν τα φωτα τους, καποιες πρωτες ιδεες. Καρτα γραφικων μπορω να δοκιμασω μια αλλη μεσα στο σ/κ αλλα τα υπολοιπα δεν εχω εφεδρικα ή απο καναν φιλο.p.s. sorry για το μακροσκελες ποστ και αν σας κουρασα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Νοέμβριος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Έχεις φορτώσει τον τελευταίο drivers για την κάρτα σου; Αυτόν εδώ.Πρέπει να απεγκαταστήσεις τον παλιό με το Driver Sweeper και μετά να εγκαταστήσεις τον καινούργιο γιατί υπάρχει περίπτωση να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους (reflict).Αν είσαι εντάξει από drivers τότε δοκίμασε μια άλλη κάρτα γραφικών για να σιγουρευτείς ότι δεν είναι θέμα κάρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 6, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 αφου λεει οτι δε μπορει να μπει ουτε σε ασφαλη λειτουργια ουτε σε normal mode.Ξαναδοκιμασε ολα default το pc και κανε φορματ.Αν με το καλο μπεις..δοκιμασε τελευταιους οδηγους και μετα αρχισε να φορτωνεις παιχνιδια να δεις αν αντιμετωπιζεις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Νοέμβριος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 @vbatsigr ....Μετα αλλο παραξενο ειναι οτι οταν μπαινω στα windows σε safe mode μπαινει κανονικα ενω σε κανονικη λειτουργεια κολλαει με το που μπει στα wndows.....Και μόνο αυτό που γράφεις δείχνει πρόβλημα στην κάρτα γραφικών σου , βρες άλλη να ολοκληρώσεις την εγκατάσταση των Win και μετά πιθανότατα πας για μια καινούργια vga . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbatsigr Νοέμβριος 6, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Αυριο θα ειναι μερα δοκιμης, θα δοκιμασουμε αλλη καρτα (μονο καρτα δυστυχως) και θα επανελθω με τα αποτελεσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbatsigr Νοέμβριος 7, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Η δοκιμη εγινε και τελικα οπως φοβομουν, η καρτα γραφικων μας αφησε χρονους Τι θα μου προτεινατε για αντικατασταση? Εχω να "ψαχτω" αρκετο καιρο και εχω μεινει πισω στο θεμα δυστυχως.. Με μια γρηγορη ματια με ψηνει αυτη: ASUS EAH5750 FORMULA/2DIS/1GD5 1GB DDR5 PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR Αν εχετε να αντιπαραθεσετε κατι καλυτερο σε παρομοια τιμη γιατι δε παιζει και πολυ ρευστο, παρακαλω ειμαι ολος αυτια (ή μαλλον ματια ) p.s Απορια το χα ομως γιατι τετοια αυτοκτονια η 8800 μου? Πριν το συγκεκριμενο περιστατικο δεν ειχε παρουσιασει κανενα προβλημα και ξαφνικα dead..:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Νοέμβριος 7, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Η δοκιμη εγινε και τελικα οπως φοβομουν, η καρτα γραφικων μας αφησε χρονουςΤι θα μου προτεινατε για αντικατασταση? Εχω να "ψαχτω" αρκετο καιρο και εχω μεινει πισω στο θεμα δυστυχως.. Με μια γρηγορη ματια με ψηνει αυτη: ASUS EAH5750 FORMULA/2DIS/1GD5 1GB DDR5 PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR Αν εχετε να αντιπαραθεσετε κατι καλυτερο σε παρομοια τιμη γιατι δε παιζει και πολυ ρευστο, παρακαλω ειμαι ολος αυτια (ή μαλλον ματια ) p.s Απορια το χα ομως γιατι τετοια αυτοκτονια η 8800 μου? Πριν το συγκεκριμενο περιστατικο δεν ειχε παρουσιασει κανενα προβλημα και ξαφνικα dead..:wassat: SAPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 11163-02-20R Τα ίδια και η δικιά μου 8800gt, πρίν 1 χρόνο ξαφνικά αποφάσισε να χαλάσει (μετά απο 2 χρόνιαλειτουργίας) , το καλό ότι ήταν στην εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbatsigr Νοέμβριος 8, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Χμμ ναι αυτη η καρτουλα μου γυαλισε και στο eshop αλλα εχει 150 οποτε την ειχα αποριψει λογω τιμης αλλα εδω ειναι καλη η τιμουλα της.. Το μαγαζι κατα ποσο ειναι "αξιοπιστο" ξερει κανεις? Επισης με αναζητηση στο skroutz την βρηκα και πιο φτηνη σε αλλο μαγαζι:SAPPHIRE Radeon HD 5770 - 1 GΒ GDDR5 , ΑΤΙ, Κάρτες Γραφικών, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,Να προχωρησω στην αγορα της απο αυτο η απο το πιο πανω που προτεινε ο φιλος leros2004? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Νοέμβριος 8, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 γιατί δεν ψάχνεις κάτι σε μεταχειρισμένο απο εδώ μέσα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.