Helly Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2004 Βρε παιδια εχει κανεις δοκιμασει HDTACH σε "παραλληλο" δισκο στην Shuttle η αλλο Nforce 3 150 mobo? Eχω cpu util 21-23% Δοκιμασα 3.13-3.43 ΝForce Drivers και με ή χωρις το SW driver της nvidia.Eπισης εβαλα και το ΗΟΤFIX SP2 αλλα παλι τα ιδια. O δισκος μου ειναι ο 120 JB WD Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Υψηλό είναι και σε μένα, σε ανεξάρτητο ελεγκτή(highpoint).Νομίζω γύρω στο 18%, αλλά θα σου πω το βράδυ με σιγουριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 24% στον ide και 20% στους δισκους πανω στον sata controller (raid 0 ειναι).Ειναι λογικα αυτα τα ποσοστα.Και στα reviews του nforce3 παρομοια βγαζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Απρίλιος 1, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Πιστεψτε με ΣΚ#$@ ειναι!!!Μιλαμε σε games που θέλουν 1 gbyte μνημη μέχρι να φτιαξει swap file(Painkiller demo Στην αρχη,FarCry συνεχεια)ΣΕΡΝΕΤΑΙ.Το είδα και σε σύγκριση με NF2 ULTRA.Αισχος!!!Και μην μου πειτε και εσεις οτι ειναι εικονικο στο HDtach οπως μου χουν πει γιατι σας πιστοποιω ειναι 100% πραγματικο.Ασχετο αλλα ποσο % χανεται σε fps απο ενεργοποιηση κάρτας ήχου?Γιατι εγω με την onboard εχω απο 400 fps σε timedemo στο q3--->320 με nvidia drv(nvaudio,δεν εχουν EAX)300 με Realtek drvTην πτωση αυτη την θεωρω αισχρη καθως τοσα fps(300) ειχα στην epox 8rda+ στα 2370 με AUDIGY2.Eχει δοκιμασει κανεις με SBLASTER εδω,μηπως ειναι πρόβλημα του realtek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Eβαλες τελικα 1gb?Τι μνημες?Παντως ολα αυτα που ανεφερες συμβαινουν και δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι.Τα παρουσιαζειςπολυ τραγικα παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Απρίλιος 1, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Οχι Χρηστο δεν εβαλα ακομη λόγω χρημάτων αλλα θα το επισπεύσω.Σκοπος βέβαια ειναι να βρεθει κανενα stick του ενος Gb το οποιο να παει με 2.9 volt τουλ μεχρι εκει που παει το cpu τερμα με αερα(1.7Vcore) ώστε να μην με περιοριζει όπως τωρα η μνημη.Βέβαια ευγενης πόθοι θα μου πεις, αλλα βλέποντας και κανοντας.Βασικα θα μου ήταν χρησιμο καποιο conne σε μαγαζι να αρχισω να δανειζομαι μνήμες και να τεσταρω τι παει καλα αλλα δυστυχως δε το έχω εδω που βρίσκομαι.Οσων αφορα το πεσιμισμο μου το θεωρώ βλακεια να βλέπω Αthlon x p φιλου μου στα 2200 με μετριο fsb να ειναι πολυ Καλυτερος σε games απο μένα απλως επειδη εχει 1 gbyte ram και εγω 512.Θεωρώ με τι διαφορα ισχύος στα cpu θα έπρεπε να τον μαζεύω αλλα ΤΕΛΕΙΑ 64 bit.Tεσπα ισως πρεπει να δοκιμασω και μια τα 2003 64 bit αφου βλέπω οτι εχουν βγαλει ολοι drivers για τις συσκευες τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.