billpeppas Απρίλιος 22, 2004 Author #41 Απρίλιος 22, 2004 Όχι γιατί και οι 2 K7N2D-L που είχα στην κατοχή μου , πήγαν στην Oktabit από 2 φορές η καθεμια.No problem μου είπανε.
LordOfRings Απρίλιος 22, 2004 #42 Απρίλιος 22, 2004 μυρισε κανεισ τπτ????χεστηκα απο το φοβο μου,,,, πριν λιγο επαιζα με τα τιmings των μνημων και ξαφνικα το pc δεν ανοιγε.,,, κλεινω ξαναανοιγω τπτ.... λεω οχι ρε π..... cpu μισης μερας και καηκε παλι,,,ιδρωσα κοκκινισα χεστικα απο το φοβο,,, εκανα clear cmos και ευτηχος ειναι ok, ξαναβρηκα το χρωμα μου,,Δεν μπορω να ζω με τον φοβο οτι καποια μερα θα καει και αυτος ο επεξεργαστης βλεπω εφιαλτες!!!,,,,,,ποια ειναι ασφαλες timings για kingoston 400Mhz CL3
billpeppas Απρίλιος 23, 2004 Author #43 Απρίλιος 23, 2004 Μην παίζεις με τέτοια πράγματα...Your cpu is too yound to die...
Vadergr Απρίλιος 23, 2004 #44 Απρίλιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Μην παίζεις με τέτοια πράγματα...Your cpu is too yound to die... Ti του λες του ανθρωπου?Εχεις δει cpu να καιγεται επειδη εβαλε καποιος λαθος timings?Φιλε Lord... οι μνημες που ειναι cl3 by spd δεν εχουν πολλα περιθωρια για καλυτερα timings.Cas2 οπως και 2αρια στα μεσαια ξεχνα τα απο τωρα.Αντε να παιξουν cas2.5 σε fsb κοντα σε default...
LordOfRings Απρίλιος 23, 2004 #45 Απρίλιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 10:35] Ti του λες του ανθρωπου?Εχεις δει cpu να καιγεται επειδη εβαλε καποιος λαθος timings? Το ξερω οτι δεν εχει καμια σχεση,,, Αλλα και την αλλη φορα που κάηκε ο cpu ηταν default........
billpeppas Απρίλιος 24, 2004 Author #46 Απρίλιος 24, 2004 Του το λέω επειδή αυτή η μητρική δεν "δέχεται" πολλά πειράγματα.'Οχι ότι έχουν κάποια σχέση τα timings της μνήμης με την CPU Vadergr.Και άλλα παιδιά απλώς με τα timings της μνήμης έπαιξαν , και μετά από λίγο καιρό , η CPU...Προς το παρόν το θέμα δείχνει να είναι σε κάποια κομμάτια , όχι σε όλες τις μητρικές , αλλά συνεχίζουμε.
LordOfRings Απρίλιος 24, 2004 #47 Απρίλιος 24, 2004 Αρα η δικια μου ειναι προβληματική ??????ενας φιλος μου εχει ακριβως την ιδια .....καμια μερα θα του παρω το pc με την δικαιολογια οτι θα του βαλω καπια καινουρια προγραμματα και οτι θα του κανω καλύτερες ρυθμίσεις και θα αλλαξω τισ μητρικες,,,,,καλο?? αυτουνου ο cpu δεν καηκε ακομμα μαλλον θα πέτυχε σε καλο κομματι,,
fantacid Απρίλιος 24, 2004 #48 Απρίλιος 24, 2004 Ρε παιδια εχω τρελανει συτο το mobo στις αλλαγες, τι fsb,τι multi,τι timmings,τι volts,οτι αλλαζει απο το bios το εχω αλλαξει τουλαχιστον πανω απο 50-100 φορες κ ακομα δεν εχει καψει τπτ,Εχετε φαγωθει εσεις οι δυο με αυτο το mobo,τι να πω
billpeppas Απρίλιος 24, 2004 Author #49 Απρίλιος 24, 2004 Βρε φίλε Fantacid , αφού έχουν μαζευτεί πάνω από 25 άτομα που έχασαν CPUs χωρίς τον παραμικρό λόγο.Επίσης μπές στο Forum της MSI , και δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ χρήστες που έχουν προβλήματα με τις: MSI KT4 Series MSI KT3 Series MSI K7N2D Series
LordOfRings Απρίλιος 24, 2004 #50 Απρίλιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid Ρε παιδια εχω τρελανει συτο το mobo στις αλλαγες, τι fsb,τι multi,τι timmings,τι volts,οτι αλλαζει απο το bios το εχω αλλαξει τουλαχιστον πανω απο 50-100 φορες κ ακομα δεν εχει καψει τπτ,Εχετε φαγωθει εσεις οι δυο με αυτο το mobo,τι να πω ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ,,,,,,,,,,, ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ,,,,, ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ OVERCLOCKING APO 1,91@1,92 ΤΟ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΜΑΛΛΟΝ.....
billpeppas Απρίλιος 26, 2004 Author #51 Απρίλιος 26, 2004 Χε χε, μην παίζεις με τέτοια πράγματα...Μην πάθουμε κανένα καρδιακό.Α , παρεπιπτώντος με πήρανε τηλ , και αύριο έρχεται μια νέα MSI K7N2D-L.
LordOfRings Απρίλιος 27, 2004 #52 Απρίλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Χε χε, μην παίζεις με τέτοια πράγματα...Μην πάθουμε κανένα καρδιακό.Α , παρεπιπτώντος με πήρανε τηλ , και αύριο έρχεται μια νέα MSI K7N2D-L. Τι νεα? ηταν χαλασμένη? τι επαθε? γιατι σου δινουν αλλη
cleever Απρίλιος 28, 2004 #53 Απρίλιος 28, 2004 Να ρωτήσω κάτι άλλο που ίσος να έχει σχέση με τα προβλήματα αυτά που περιγράφετε με τα K7N2 Delta. Έχετε ακούσει ή διαβάσει για κάτι περίεργους θορύβους που κάνουν μερικά K7N2 ..?? όπως αποδείχθηκε τελικά οφείλονται στον μικρό μετασχηματιστή των 12V που έχουν επάνω (ένα μικρό μαύρο κουτάκι ανάμεσα στο socket και το AGP). Σύμφωνα με τα λεγόμενα των τεχνικών της MSI (υπάρχουν σχετικά posts στο forum της MSI) αυτός ο μετασχηματιστής τροφοδοτείται από το extra καλώδιο για τα 12V του PSU και τροφοδοτεί το CPU με τα απαραίτητα Volt για την σωστή λειτουργία του. Μέχρι στιγμής, ως εκεί που το είχα παρακολουθήσει, σε όσους είχε παρουσιαστεί το πρόβλημα, δεν είχαν άλλα προβλήματα εκτός του ενοχλητικού θορύβου. Και σε αυτό το σημείο να ρωτήσω, εσείς που είχατε καμένα CPU είχατε παρατηρήσει να ακούγονται περίεργοι ήχοι (υψηλής συχνότητας) σε high CPU load ..??? γιατί ενδέχεται όλα αυτά τα καμένα CPU να οφείλονται σε ένα χαμηλής ποιότητας μετασχηματιστή που επέλεξε η MSI να χρησιμοποιήσει στα motherboard της ..!!!
LordOfRings Απρίλιος 28, 2004 #54 Απρίλιος 28, 2004 μμμ εμένα παντως κανει θόρυβο το fan του chipset ...το αλλαξα και ξανακάνει ??ξέρει κανεις τον λόγο???
cleever Απρίλιος 28, 2004 #55 Απρίλιος 28, 2004 είναι σίγουρα το fan του chipset ή μήπως ο θόρυβος είναι από το μετασχηματιστή που είναι δίπλα ..??? γιατί τον θόρυβο αυτό πολλοί τον είχανε μπερδέψει με του fan του chipset ...
LordOfRings Απρίλιος 28, 2004 #56 Απρίλιος 28, 2004 αφου οταν το σταματαω σταματαει ο θόρυβος. Αλα πιθανον να υπάρχει και αλλος θόρυβος αλλα τον καλυπτουν τα ανεμηστηρια του κουτιου...
kostas578 Απρίλιος 28, 2004 #57 Απρίλιος 28, 2004 Εμενα κανει θορυβο το fan του chipset μολις ανοιξω τον υπολογιστη , μετα ομως απο 30sec σταματαει?Λετε να εχει πιασει σκονη? Μονο 2 μηνες την εχω!
billpeppas Απρίλιος 28, 2004 Author #58 Απρίλιος 28, 2004 Για δοκιμές ήρθε το motherboardάκι.Βεβαίως 1-3 εβδομάδες δοκιμή θα κάνω , και θα το βολέψω σε κάποιον...
LordOfRings Απρίλιος 28, 2004 #59 Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από kostas578 Εμενα κανει θορυβο το fan του chipset μολις ανοιξω τον υπολογιστη , μετα ομως απο 30sec σταματαει?Λετε να εχει πιασει σκονη? Μονο 2 μηνες την εχω! Ειναι προβληματικό.. και εμενα ετσι εκανε μου το αλλαξαν και τωρα ξανακάνει.. Θα παω να αγοράσω μόνος μου ενα καλύτερο,, Δεν ειναι δουλεια αυτη οταν ανοιγω το pc για 20sec βογγαει..
kostas578 Απρίλιος 28, 2004 #60 Απρίλιος 28, 2004 Αν του βαλω ψυκτρα απο Athlon χωρις ανεμιστηρα , λες να του φτανει να το κρυωσει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.