billpeppas Απρίλιος 29, 2004 Author #61 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Ψύκτρα από Athlon στο chipset?Θα το υπερψύχει.Ανεμιστήρας πάνω σε τέτοιο "πράγμα" θα ήταν πολυτέλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 29, 2004 #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από kostas578 Αν του βαλω ψυκτρα απο Athlon χωρις ανεμιστηρα , λες να του φτανει να το κρυωσει? Γιατι καλη ιδεα.... πως βγαινει η ψυτκρα της μητρικης να βαλω αλλη???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 29, 2004 Author #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Αν θυμάμαι καλά , πιάνει με δυο πλαστικά πάνω στην μητρική.Από την πίσω πλευρά , πιέζεις , και ελευθερώνονται.Θα σου πω ΣΙΓΟΥΡΑ αύριο που θα είμαι Αθήνα , και θα έχω μια K7N2D @ my hands. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Απρίλιος 29, 2004 #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Νομιζω πως απο πισω πιεσεις τα δυο ποδαρακια και σπρωχνεις.Το προβλημα ειναι πως να στερεωσεις την αλλη ψυκτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 29, 2004 Author #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Με κόλλα διπλής όψεως , Alumina , whatever ( εντάξει , όλα όσα επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Απρίλιος 29, 2004 #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Και θα μπορει να κρατησει τα 300+ γραμμαρια της ψυκτρας?Μην θρυνησουμε καμια Vga.Τετοια κολλα που βρισκω Θεσσαλονικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 29, 2004 Author #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Βεβαίως αν είσαι μερακλής , μπορείς κάλλιστα να φτιάξεις μόνος σου ένα υποτυπώδες σύστημα στήριξης ( π.χ. με μεταλλικό κλίπ που να περνά μέσα από κάποια fins της ψύκτρας , και να αξιοποιείς τις τρύπες γύρω από το chipset για να την στηρίξεις ).Δεν ξέρω από Θεσσαλονίκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Απρίλιος 29, 2004 #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Βεβαίως αν είσαι μερακλής , μπορείς κάλλιστα να φτιάξεις μόνος σου ένα υποτυπώδες σύστημα στήριξης ( π.χ. με μεταλλικό κλίπ που να περνά μέσα από κάποια fins της ψύκτρας , και να αξιοποιείς τις τρύπες γύρω από το chipset για να την στηρίξεις ).Δεν ξέρω από Θεσσαλονίκη. Αν εισαι μερακλης....εγω παντως θα προτιμησω θερμοαγωγιμη κολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 29, 2004 #69 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Ολοκληρη διδικασια τωρα...... Ανοιγεις το καπακι το βαζεις το κουτι κοντα σε ενα παραθυρο οταν θερμενετε ανοιγεις το παραθυρο να παρει αερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 29, 2004 Author #70 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Υπάρχει και η λύση του να μεταβείς στην Ρωσία.Και αν είσαι Extreme Overclocker , βλέπεις και...Νότιο Πόλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 29, 2004 #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Υπάρχει και η λύση του να μεταβείς στην Ρωσία.Και αν είσαι Extreme Overclocker , βλέπεις και...Νότιο Πόλο... καλο και αυτο αλλα μου αρεσε η ιδεα για το στηριγμα της μητρικης οχι αυτης της ψαροκολλα,,μπορει να προσπαθησω το καλοκαιρακι να κανω κανα περιεργο,,αλλα με την ψαροκολλα που θα κολλησει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Απρίλιος 29, 2004 #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Νομιζω βαζεις την κολλα πανω στο τσιπακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 29, 2004 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από kostas578 Νομιζω βαζεις την κολλα πανω στο τσιπακι. κολλα στο τσιπακι??????????????αυτο ειναι τρελο,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 29, 2004 Author #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Μιλάει για θερμοαγώγιμη πάστα , που έχει και ιδιότητες κόλλας.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και θερμοαγώγιμο tape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 29, 2004 #75 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Εχω artcic seramique κανει ?,, Μετα πως ξεκολλαει???με οινοπνευμα???,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 29, 2004 Author #76 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Με την Ceramique δεν μπορείς να κολλήσεις κάτι.Χρειάζεσαι π.χ.Arctic Silver Adhesive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 29, 2004 #77 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Με την Ceramique δεν μπορείς να κολλήσεις κάτι.Χρειάζεσαι π.χ.Arctic Silver Adhesive. που την πουλαν αυτην, ξεκολαει αν θες? την εχεις δοκιμασει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 29, 2004 Author #78 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Ξεκολλάει αν θες.Έχω δοκιμάσει.Απλώς κορυφαία.Μπορείς να παραγγείλεις από: Checkmate ( τηλ 210-7470520 ) e-shop ( τηλ 210-6124622 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Απρίλιος 29, 2004 #79 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Παλι σε εξοδα θα μπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.