Jump to content

MSI K7N2D Series

billpeppas

Recommended Posts

Παιδιά , βρέθηκε και άλλος με αυτή την μητρική , που του δώρισε και έναν dead Athlon.

Ένα παιδί από το Insomnia ήταν.

Μπορείτε να δείτε και το άλλο post

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=2526

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

bill ψαξε να βρεις ατομα που τους εχουν καει cpu τους αλλαξαν και ξανακάηκαν,,,,,

Αν δεν υπαρχουν παει να πει οτι το καψημο γινεται μια φορα και μετα στρωνει η μητρικη και ειναι ολλα οκ!!!........................................................

αρα να μην την αλλαξω....!!!!!

:flower: :flower: :flower: :flower:

Κρίμα που βρέθηκαν αμέσως άτομα που έχασαν και 2η CPU από το ίδιο board.

Ένας στο insomnia , και ένας στο forum της MSI.

Επίσης βλέπω να έρχεται άλλη μια νεκρή CPU από έναν που αγόρασε την 1 MSI K7N2D-L μου ( που μου είχε κάψει εμένα 1 CPU ) ... τώρα η σειρά του πελάτη... LOL

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ MSI guys ( τουλ. όσον αφορά τους AMD )

2 Χρόνια δεν γίνεται να την έχει.

1 χρόνο και κανά 2 μήνες ναι.

Αλλά δεν νομίζω να έχει κανείς αυτή την μητρική για 1 χρόνο , και να μην του έχει κάψει CPU.

Πούλα όσο προλαβαίνεις!

P.S. Συνεχίζω την διερεύνηση αυτής της "μυστηριώδους" μητρικής.

Ότι νεότερο , θα ποστάρω.

Take care dudes.

Η δικιά σου είναι το πρώτο board της MSI με το nFORCE 2 apotsi , και απλά λείπει το D , το οποίο δίνει "έγκριση" ( πιστοποιεί καλύτερα ) την λειτουργία 400MHz FSB.

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν έχει κάποια σχεδιαστική , ή οποιαδήποτε άλλη παραγωγική διαφορά από την D ( Delta ) [ K7N2D Series ]

Πάντως το πρόβλημα φαίνεται να το έχει η πιο πρόσφατη φουρνιά ( από Μάιο 2003 και έπειτα )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.