billpeppas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2004 Παιδιά , βρέθηκε και άλλος με αυτή την μητρική , που του δώρισε και έναν dead Athlon.Ένα παιδί από το Insomnia ήταν.Μπορείτε να δείτε και το άλλο posthttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=2526 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 2, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Διόρθωση: Και άλλα άτομα...http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=379580&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=[ μην βρώ χρόνο να κοιτάξω και στα Forum της MSI ( αν δεν διαγράψανε τα posts... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 psssssssssssssssssssssssssssssssssssss.............................Ειμαι για πούλημα το συντομότερο δυνατό!!!!!!!!!!!!!!!!!!..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Told ya! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 bill ψαξε να βρεις ατομα που τους εχουν καει cpu τους αλλαξαν και ξανακάηκαν,,,,,Αν δεν υπαρχουν παει να πει οτι το καψημο γινεται μια φορα και μετα στρωνει η μητρικη και ειναι ολλα οκ!!!........................................................αρα να μην την αλλαξω....!!!!!:flower: :flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 3, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2004 Κρίμα που βρέθηκαν αμέσως άτομα που έχασαν και 2η CPU από το ίδιο board.Ένας στο insomnia , και ένας στο forum της MSI.Επίσης βλέπω να έρχεται άλλη μια νεκρή CPU από έναν που αγόρασε την 1 MSI K7N2D-L μου ( που μου είχε κάψει εμένα 1 CPU ) ... τώρα η σειρά του πελάτη... LOLΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ MSI guys ( τουλ. όσον αφορά τους AMD ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ 1-2 ΧΡΟΝIA ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ AMD CPU ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 5, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 2 Χρόνια δεν γίνεται να την έχει.1 χρόνο και κανά 2 μήνες ναι.Αλλά δεν νομίζω να έχει κανείς αυτή την μητρική για 1 χρόνο , και να μην του έχει κάψει CPU.Πούλα όσο προλαβαίνεις!P.S. Συνεχίζω την διερεύνηση αυτής της "μυστηριώδους" μητρικής.Ότι νεότερο , θα ποστάρω.Take care dudes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 ok!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppasP.S. Συνεχίζω την διερεύνηση αυτής της "μυστηριώδους" μητρικής. Ότι νεότερο , θα ποστάρω. Αστυνόμος Μπέκας εν δράση... το νου σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Εμ, όταν φώναζε ο FLO, "Ρε ΜΣΙ πηγες και πηρες?" δεν τον άκουσε κανένας σας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..........................καλο πασχα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 και καποιοι αλλοι ακουσαν την κραυγη "ΡΕ παρε ΑΤΙ" και τις καινε σε 5αδες τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Απρίλιος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 MSI K7N2-L έχω εγώ. Ποιά η διαφορά με την K7N2D-L ??? Αν δεν υπάρχει καμιά διαφορά, δουλεύω με αυτή πάνω από 1,5 χρόνο τώρα. Νομίζω. Από τον απατεώνα τον vadergr την πήρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 6, 2004 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 H δικια μου μονο βγηκε θεριο ανημερο??? ολες οι αλλες ειναι βαλτες απο την αμδ να τους καινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 6, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Η δικιά σου είναι το πρώτο board της MSI με το nFORCE 2 apotsi , και απλά λείπει το D , το οποίο δίνει "έγκριση" ( πιστοποιεί καλύτερα ) την λειτουργία 400MHz FSB.Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν έχει κάποια σχεδιαστική , ή οποιαδήποτε άλλη παραγωγική διαφορά από την D ( Delta ) [ K7N2D Series ]Πάντως το πρόβλημα φαίνεται να το έχει η πιο πρόσφατη φουρνιά ( από Μάιο 2003 και έπειτα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 6, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 DJD ελπίζω με αυτό που είπες να έκανες χιούμορ , και όχι να με ειρωνευόσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 6, 2004 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Oχι δεν ειναι τετοιο παιδι ο DJDΕξαλλου γιατι να σε ειρωνευτει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 6, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Δεν ξέρω βρε Shido.Απλά μου φάνηκε περισσότερο σαν ειρωνία.Αν και πιθανόν να κάνει χούμορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 6, 2004 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Οχι μεινε ησυχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.