aqua Απρίλιος 17, 2011 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 εχεις παιξει bf2?το ιδιο ειναιΝαι απλα αλλο το BF2 που ειναι σχεδον ολοιδιο με το ΒP4Free,με ενδιαφερει το BC2 εκτος και αν εννοεις οτι το BC2 ειναι ιδιο με το BF2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 24, 2011 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2011 Το play4free και το BC2 δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 25, 2011 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2011 Το play4free και το BC2 δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους. Πως δεν έχουν; Είναι της ίδιας εταιρίας κι επίσης έχουν τη λέξη "BattleField" στον τίτλο τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfk_7677 Μάϊος 20, 2011 Author #44 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CgU39ftkuE0]YouTube - Battlefield Play4Free Launch Trailer[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfk_7677 Μάϊος 21, 2011 Author #45 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=DFNs_3DUDaE]YouTube - Battlefield PLAY4FREE New map Basrah gameplay[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 21, 2011 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 Ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμη αυτή η πίστα; @dfk_7677 : με ποιό nick μπαίνεις; Εμένα θα με βρεις Billy_Sig Edit:... δεν ήταν δύσκολο Σου έκανα request... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 23, 2011 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Πήρα εχθές δοκιμαστικά το Μ-95 Enchanced Scope... Καμία διαφορά δεν είναι από το απλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfk_7677 Μάϊος 31, 2011 Author #48 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Το σημερινό update αλλάζει σημαντικά το HUD στο game όπως και παρουσιάζει 4 νέα όπλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfk_7677 Ιούνιος 7, 2011 Author #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Δοκιμάστε τα Elite Weapons για 24 ώρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 9, 2011 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Με το σημερινό update, μπήκε και η καινούρια πίστα Basrah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 15, 2011 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Κορυφαίο το σημερινό update... Φορτώνει κάτι customizations, που δεν ξέρω τι κάνουν και τα έχει κάνει π@τάνα!!! Οι στολές είναι εντελώς άσχετες κι ανάκατες. Ήμουν με τους ΡώσσΟΙ και φορούσα αμερικάνικη παραλλαγής όπως κι αρκετοί δικοί μου, ενώ οι Αμερικάνοι φορούσαν και ρώσσικες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιούνιος 16, 2011 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Κορυφαίο το σημερινό update... Φορτώνει κάτι customizations, που δεν ξέρω τι κάνουν και τα έχει κάνει π@τάνα!!! Οι στολές είναι εντελώς άσχετες κι ανάκατες. Ήμουν με τους ΡώσσΟΙ και φορούσα αμερικάνικη παραλλαγής όπως κι αρκετοί δικοί μου, ενώ οι Αμερικάνοι φορούσαν και ρώσσικες... Καλως ηρθες στον κοσμο του F2P και της EA.. Περνα μια και απο τα forums του NFS:World να δεις εκει bugs.. Γενικα οτι F2P αναλαμβανουν αυτοι, σε καθε update, χαλανε ακομα και πραγματα τα οποια ηταν ok πριν.. Περιτο να πω οτι καποια στιγμη και αυτο το παιχνιδι θα φτασει σε σημειο να εχει 2-3 πραγματα δωρεαν και ολα τα υπολοιπα μονο με πληρωμη και σε πανακριβες, σχεδον αστειες, τιμες.. (Χωρις να εχουν φτιαξει ουτε ενα bug, μεχρι τοτε, επισης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 16, 2011 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Κι άλλο πολύ μικρό update σήμερα, αλλά το "πρόβλημα" δε λύθηκε.Στην ουσία, [MENTION=7322]JohnnyGR[/MENTION], δεν είναι πρόβλημα ούτε bug. Απλά έδωσε τη δυνατότητα ο καθένας να αγοράζει τη δική του εμφάνιση/στολή. Απλά κάποιες στολές είναι τόσο κοντά σε US/RU που στη μάχη, δεν προλαβαίνεις να τις ξεχωρίσεις. Αν μπορούσες να σκοτώσεις δικούς σου, θα είχαμε κλάματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιούνιος 16, 2011 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Κι άλλο πολύ μικρό update σήμερα, αλλά το "πρόβλημα" δε λύθηκε.Στην ουσία, [MENTION=7322]JohnnyGR[/MENTION], δεν είναι πρόβλημα ούτε bug. Απλά έδωσε τη δυνατότητα ο καθένας να αγοράζει τη δική του εμφάνιση/στολή. Απλά κάποιες στολές είναι τόσο κοντά σε US/RU που στη μάχη, δεν προλαβαίνεις να τις ξεχωρίσεις. Αν μπορούσες να σκοτώσεις δικούς σου, θα είχαμε κλάματα...Απερισκεψια ή bug, παλι game breaking ειναι σε καποιο βαθμο.. Δεν θα πω μεγαλες κουβεντες, μεχρι να δω το παιχνιδι σε ενα χρονο, πχ, απο τωρα.. Αλλα και παλι μας εχει συνηθησει στα "γνωστα" η EA.. Τεσπα, my bad, γραψε λαθος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfk_7677 Ιούνιος 22, 2011 Author #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Πλέον είναι διαθέσιμη η ενοικίαση server, όπως και οι favorite servers και το queue (σειρά αναμονής) σε κάθε server.Πηγή: BFP4F Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfk_7677 Σεπτέμβριος 28, 2011 Author #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xJnUycKIefA]Battlefield Play4free: What's uuup - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.