Jump to content



Battlefield: Play4Free


dfk_7677

Recommended Posts

Σήμερα η EA ανακοίνωσε το Battlefield: Play4Free, ένα δωρεάν fps το οποίο θα είναι μια διασταύρωση μεταξύ BF2 και BFBC2.

Το game θα χρησιμοποιεί την 4η γενιά της μηχανής που χρησιμοποιήθηκε στα BF2, BF2141 και BF: Heroes (aka Refractor Engine).

Το game θα έχει maps 32 παικτών οι οποίοι θα είναι δημοφιλή map του BF2 όπως και 16 οχήματα από το BF2 (όπως το F-35 και το T-90), αλλά όπλα και εφέ από το BFBC2.

Επίσης θα προσομοιώνει την καρριέρα ενός επαγγελματία στρατιώτη. Ο κάθε παίκτης μπορεί να αποκτήσει ειδικές ικανότητες, αλλά και να αγοράσει όπλα και εξοπλισμό ώστε να δημιουργήσει ένα μοναδικό χαρακτήρα.

Το μοντέλο του Play4Free θα είναι όπως αυτό του Heroes. Θα υπάρχει η δυνατότητα μικροσυναλλαγών ώστε ο κάθε παίκτης να μπορεί να διαμορφώσει το δικό του χαρακτήρα. Μελλοντικά θα υπάρχει σύνδεση μεταξύ του Heroes, του Play4Free και του BF3. Φτάνοντας σε κάποιο level στο Heroes θα ξεκλειδώνεται κάποιο όπλο στο Play4Free κ.ο.κ.

Οι εγγραφές για την Closed Beta ξεκινάνε σήμερα και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Battlefield Play4Free Closed Beta . Η Beta θα ξεκινήσει στις 30 Νοεμβρίου και θα υπάρξει και Open Beta στις αρχές του 2011.

Δεν έχει δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το Battlefield: Play4Free αλλά θα είναι μόνο για PC.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=tlCPhYZfy3g]YouTube - Battlefield Play4Free - Teaser Trailer #1 (ESRB)[/ame]

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Ωραια κινηση απο την εταιρεια (πιο πολυ για να τραβηξει κοσμο).

Καλο φαινεται και διασκεδαστικο.Απο γραφικα οχι κατι ιδιαιτερο,φαιρνει σε Insurgency...

Γιατι ομως τετοια συνδεση με τα αλλα 2 παιχνιδια?Θα χω 20gb πιασμενα στον σκληρο για να παιξω αυτο το free game ? -.-

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δοκίμασα σήμερα την beta για κανένα μισάωρο. Καλή εμπειρία μπορώ να πω. Στην ουσία είναι το BF2 με πράγμτα που πήραν απο το bad company 2 όπως τα όπλα και οι διάλογοι. Αυτο που δέν μου άρεσε είναι οτι κάνοντας ενα soldier διαλέγεις μία απο τις γνώστες class Assault, Medic κλπ και απο εκεί και πέρα ο συγκεκριμένος soldier παιζει μόνο με αυτην την class. Για να παίξεις με άλλη class πρέπει να κάνεις αλλον soldier. Υπάρχει και ένα μικρό customization του χαρακτήρα και ένα σύστημα training με points που παίρνεις ανεβάζοντας level. Γενικά καλή φάση για free game.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Είχα δηλώσει συμμετοχή στο beta, πριν ~1.5 βδομάδα μου έστειλαν κλειδί, το εγκατέστησα, το έτρεξα, έφτιαξα έναν χαρακτήρα, πάω να εξοπλιστώ σαν αστακός, βλέπω το κουμπί "BUY" δίπλα από κάθε όπλο, κράνος κλπ, το κλείνω, το κάνω απεγκατάσταση και μετά I LOL'd... με θεωρούν τόσο ηλίθιο που πάνε να με κάνουν να πληρώσω ξανά το bf2...? WTF, τι ληγμένα τρώνε εκεί στην ΕΑ...?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.