pastelidis.n.s. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 Παιδια, ενδιαφερομαι για αμεση αγορα επαναφορτιζομενων μπαταριων 2Α, φορτιστη εχω μονο μπαταριες θελω....Θελω να ειναι 1800+ mAh.....μπορειτε να προτεινετε ποιες και απο που και ποσο φυσικα....?Ενδιαφερομαι για αμεση αγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Νοέμβριος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 για τι μεγεθος μιλαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Νοέμβριος 5, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 για τι μεγεθος μιλαμε?3Α Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 5, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 2A το διορθωσα Aggelopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 5, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 ε , ναι.....πρωτα ρωταμε στο δελαμπ και μετα διαβαζουμε τα manuals.... τοση ωρα μιλαμε μσν και μολις ερωτηθηκε για τα cm της μπαταριας , ετρεξε στο manual επι της ουσιας.... για 2Α υπαρχουν απο ebay οι λεγομενες eneloop και εχουν αποδειχθει πολυ καλες.. αλλιως και οι πρασινες energizer που εχω παρει και εγω , τα εχουν βγαλει τα λεφτα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 5, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 για τη χρηση τις θελεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafiropo Νοέμβριος 5, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 πήγαινε στον δησιο που είναι και κοντά σουΕπαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA NiMh 2450mah Duracell Supreme (2τεμ) 7,90 ευρωAA NiMh 2450mah Duracell Supreme (2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 5, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 lsd ειναι οι παραπανω??Παιρνεις αυτες -> ANSMANN AA 2500mAh SET2 Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 2500mAh AΑ 2τεμ Accu-Battery :: Επαναφορτιζόμενες NiMH Accu-Battery :: Μπαταρίες :: Ηλεκτρονικά Μιμίκος που ειναι οι καλυτερες (και 2500 και lsd ).Χονδρικα σαν τις ενελουπ απλα ειναι με 20% παραπανω ενεργεια(χρονο)Στο εβαυ θα τις βρεις 15-16Ε την 4αδα.Αν θες παραπανω δυναμη πας σε απλες (οχι λσδ δλδ) Nimh 2850 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 5, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Και αυτές είναι καλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 5, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 lsd ειναι οι παραπανω??Παιρνεις αυτες -> ANSMANN AA 2500mAh SET2 Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 2500mAh AΑ 2τεμ Accu-Battery*::*Επαναφορτιζόμενες NiMH Accu-Battery*::*Μπαταρίες*::*Ηλεκτρονικά Μιμίκος που ειναι οι καλυτερες (και 2500 και lsd ).Χονδρικα σαν τις ενελουπ απλα ειναι με 20% παραπανω ενεργεια(χρονο)Στο εβαυ θα τις βρεις 15-16Ε την 4αδα.Αν θες παραπανω δυναμη πας σε απλες (οχι λσδ δλδ) Nimh 2850LSD τώρα και στις μπαταρίες σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 5, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 eneloop και από εδώ. δεν τις έχω μετανοιώσει ούτε μια στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiggabyte Νοέμβριος 5, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 eneloop, η λύση της μπαταριοφάγου cannon digicam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 6, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Τελικα πηγα στον Δησιο... Powerex 2700mah NiMh... 14€ η τετραδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Νοέμβριος 6, 2010 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 εχεις και τον φορτιστή της powerex ? έχω ακούσει καλά λόγια για τις μπαταρίες αυτές. λένε οτι ειναι καλύτερες και απο eneloop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 6, 2010 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 πως και δεν πηρες αυτες AA NiMh 2400mah Maha Powerex Imedion (4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 6, 2010 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Γιατί μπορεί να μη χρειάζεται το χαρακτηριστικό της μη εκφόρτισης όταν δε χρησιμοποιούνται οι μπαταρίες, αλλά να καλύπτεται με τα πολλά mAh και τη μη ύπαρξη φαινομένου μνήμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 6, 2010 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 σαφουστατα ....αλλα για ενα 10% παραπανω ενεργεια προτιμω το φαινομενο της μη εκφορτισης για οτιδηποτε.(ασχετα αν ακομα ειμαι με 2χιλιαρες lsd : p) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 8, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Αυτο που ειπε ο PetrosD δεν με νοιαζει καθολου αφου με το που φορτιζω μπαινουν σε λειτουργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 8, 2010 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 και πάλι, αν τις αφήσεις θα αρχίσουν να αποφορτίζονται με αποτέλεσμα να διαρκούν λιγότερο από άλλες που δεν έχουν μεγάλο self-discharge (eneloop πχ). Εκτός και αν με το που κάνεις τη δουλειά σου τις βγάζεις και πριν τις ξαναχρησιμοποιήσεις τις φορτίζεις εκ νέου. Τότε οκ, αλλά μου φαίνεται κάπως χρονοβόρο όλο αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.