Jump to content

Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες...(1800+mAh)

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Παιδια, ενδιαφερομαι για αμεση αγορα επαναφορτιζομενων μπαταριων 2Α, φορτιστη εχω μονο μπαταριες θελω....

Θελω να ειναι 1800+ mAh.....μπορειτε να προτεινετε ποιες και απο που και ποσο φυσικα....?

Ενδιαφερομαι για αμεση αγορα...

ε , ναι.....πρωτα ρωταμε στο δελαμπ και μετα διαβαζουμε τα manuals....

τοση ωρα μιλαμε μσν και μολις ερωτηθηκε για τα cm της μπαταριας , ετρεξε στο manual :p

επι της ουσιας....

για 2Α υπαρχουν απο ebay οι λεγομενες eneloop και εχουν αποδειχθει πολυ καλες..

αλλιως και οι πρασινες energizer που εχω παρει και εγω , τα εχουν βγαλει τα λεφτα τους

lsd ειναι οι παραπανω??

Παιρνεις αυτες -> ANSMANN AA 2500mAh SET2 Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 2500mAh AΑ 2τεμ Accu-Battery :: Επαναφορτιζόμενες NiMH Accu-Battery :: Μπαταρίες :: Ηλεκτρονικά Μιμίκος που ειναι οι καλυτερες (και 2500 και lsd ).

Χονδρικα σαν τις ενελουπ απλα ειναι με 20% παραπανω ενεργεια(χρονο)

Στο εβαυ θα τις βρεις 15-16Ε την 4αδα.

Αν θες παραπανω δυναμη πας σε απλες (οχι λσδ δλδ) Nimh 2850

lsd ειναι οι παραπανω??

Παιρνεις αυτες -> ANSMANN AA 2500mAh SET2 Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 2500mAh AΑ 2τεμ Accu-Battery*::*Επαναφορτιζόμενες NiMH Accu-Battery*::*Μπαταρίες*::*Ηλεκτρονικά Μιμίκος που ειναι οι καλυτερες (και 2500 και lsd ).

Χονδρικα σαν τις ενελουπ απλα ειναι με 20% παραπανω ενεργεια(χρονο)

Στο εβαυ θα τις βρεις 15-16Ε την 4αδα.

Αν θες παραπανω δυναμη πας σε απλες (οχι λσδ δλδ) Nimh 2850

LSD τώρα και στις μπαταρίες σας...

Γιατί μπορεί να μη χρειάζεται το χαρακτηριστικό της μη εκφόρτισης όταν δε χρησιμοποιούνται οι μπαταρίες, αλλά να καλύπτεται με τα πολλά mAh και τη μη ύπαρξη φαινομένου μνήμης.

και πάλι, αν τις αφήσεις θα αρχίσουν να αποφορτίζονται με αποτέλεσμα να διαρκούν λιγότερο από άλλες που δεν έχουν μεγάλο self-discharge (eneloop πχ). Εκτός και αν με το που κάνεις τη δουλειά σου τις βγάζεις και πριν τις ξαναχρησιμοποιήσεις τις φορτίζεις εκ νέου.

Τότε οκ, αλλά μου φαίνεται κάπως χρονοβόρο όλο αυτό :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.