Herc Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Χρησιμοποιησα ενα οδηγο απο την ιντερνετβημα-βημα.Εκανα bootable usb, εφτιαξα το bios με το nibitor,εκανα boot απο αυτο αλλα...πηρα το παρακατω μυνημα απο το NvflashEeprom erase failedSoftware write protection enable, unable to erase eeprom.Tι π@π@ρι@ ειναι αυτο.Ειναι κλειδωμενο το bios.H καρτα ειναι αυτηhttp://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Fud7UnQuKt2fE4tG&templete=2
tsan Νοέμβριος 4, 2010 #2 Νοέμβριος 4, 2010 τι εντολη εδωσες στο nvflashnvflash.exe -4 -5 -6 ονομα bios
Herc Νοέμβριος 4, 2010 Author #3 Νοέμβριος 4, 2010 Οχι.Ηταν ενας αυτοματοποιημενος οδηγος.Με το NVTurboFlash.Eχει μεσα το nvflash και εκανα ενα usb stick με το βιος. Το μονο που επρεπε να κανω ειναι να πατησω το y. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kO2uXNQkubQ]YouTube - EVGA GTX480SC BIOS Flash Tutorial[/ame]
Herc Νοέμβριος 5, 2010 Author #4 Νοέμβριος 5, 2010 Ενταξει, ολα καλα.Βρηκα ακρη.Ηθελε την εντολη nvflash-r, για να κανω Remove EEPROM write protect. Μπηκε το καινουργιο bios με 1.18v και παμε για απογειωση:dance3:
caution Νοέμβριος 5, 2010 #5 Νοέμβριος 5, 2010 Είδες διαφορές τελικά; Γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο η 192 άκουγε σε software voltage...?
Herc Νοέμβριος 5, 2010 Author #6 Νοέμβριος 5, 2010 Είδες διαφορές τελικά; Γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο η 192 άκουγε σε software voltage...?Ναι κανονικα.Πηγε 1.18v και ανταποκρινεται πολυ καλα στην αυξηση των volt.Φυσικα η θερμοκρασια δεν κουνηθηκε καθολου.Μιση ωρα WRC, με 45c
caution Νοέμβριος 5, 2010 #7 Νοέμβριος 5, 2010 Μια χαρά - και αρκετά καλές μνήμες βλέπω. Νομίζω ότι κάτι ακόμα μπορείς να ξεζουμίσεις από unlinked shaders, αν δεν βαριέσαι... :-)
Herc Νοέμβριος 5, 2010 Author #8 Νοέμβριος 5, 2010 Μια χαρά - και αρκετά καλές μνήμες βλέπω. Νομίζω ότι κάτι ακόμα μπορείς να ξεζουμίσεις από unlinked shaders, αν δεν βαριέσαι... :-)Πιστευω οτι μπορω να παρω και αλλο απο χρονισμους και σε gpu-shaders, αλλα και σε μνημες.Αυτο με τους shaders πως γινεται.
amdnikos Νοέμβριος 5, 2010 #9 Νοέμβριος 5, 2010 Πιστευω οτι μπορω να παρω και αλλο απο χρονισμους και σε gpu-shaders, αλλα και σε μνημες.Αυτο με τους shaders πως γινεται.Και το msi afterburner και το evga presicion έχουν επιλογές εκεί που είναι τα ρολόγια να κανεις ulink τη συχνότητα χρονισμού απο τα shader.
Herc Νοέμβριος 6, 2010 Author #10 Νοέμβριος 6, 2010 Και το msi afterburner και το evga presicion έχουν επιλογές εκεί που είναι τα ρολόγια να κανεις ulink τη συχνότητα χρονισμού απο τα shader.Εννοεις να υπερχρονιζω ξεχωριστα gpu-shaders, γιατι καποιο απο τα δυο μπορει να μην τραβαει πολυ.Εαν ναι, τετοια επιλογη εχει και το SmartDoctor τις ASUS αλλα και το RivaTuner.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.