PD73 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Καλησπερα και απο εμενα, πρεπει να πω αρχικα οτι σε θεματα τεχνικα οπως φακοι-μπαταριες ειμαι ασχετος οποτε γι'αυτο και ζητω την βοηθεια εδω.Εχω εναν Ultrafire φακο ο οποιος παιρνει μπαταρια τυπου 18650, ειναι δυσευρετες και ακριβες, εκεινο που θελω να μαθω ειναι:εβγαλα απο ενα παλιο λαπ τοπ toshiba μια συστοιχια τετοιων (?) μπαταριων, ειναι επαναφορτιζομενες και εαν ναι τι προδιαγραφες πρεπει να εχει ενας φορτιστης? μετεπειτα διαβασα καποια threads που ελεγαν οτι χρειαζεται προσοχη με τετοιου ειδους μπαταριες!τι αλλες επιλογες εχω -αν εχω- σχετικα με το τι μπαταρια θα βαλω στο φακο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Νοέμβριος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 DealExtreme: $7.77 18650 Rechargeable Lithium LiFePO4 Battery 2-Pack (1350mAh) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PD73 Νοέμβριος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 σε ευχαριστω φιλε, καποιος αλλος κατι να προσθεσει? Εργοτελη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Βρείτε TRUSTFIRE BATTERY CHARGER ULTRAFIRE 18650 CR123A ETC UK στη Διεθνή Αγορά του eBay, με παγκόσμιες προσφορές για αντικείμενα από όλες τις αγαπημένες σας κατηγορίες. Τα πάντα αποστέλλονται στη χώρα σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.