Jump to content

Κοινή χρήση με windows 7

NooDle

Recommended Posts

Πρόσφατα έστησα και το 2 pc της υπογραφής σαν κατεβαστήρι (με οτι είχα πεταμένο στην αποθήκη).

Θέλω λοιπόν να κατεβάζω με αυτόν και να δουλεύω στο ιντερνετ με αυτον παρα με το pc1 της υπογραφής..

Επίσης θα έχω ενα συνδεμένο σκληρό στο δίκτυο και οτι θέλω θα τα τραβάω απο εκεί.

Εψαξα μπας και βρω τίποτα αλλα μάταια.

Δυστυχώς με τα δίκτυα είμαι νεος και θέλω την βοήθεια σας.

Ευχαριστώ

αφού συνδέσεις και τα δύο μηχανάκια στο ρούτερ θα πας στο κατεβαστήρι και θα συνδέσεις εκεί το σκληρό που θέλεις να βλέπεις και στα δύο.

Από το Κέντρο δικτύων και κοινής χρήσης των 7, θα ενεργοποιήσεις την κοινή αρχείων και εκτυπωτών (και στους δύο υπολογιστές) και στη συνέχεια θα πας στο σκληρό δίσκο και θα κάνεις δεξι κλικ--> ιδιότητες--> κοινή χρήση--> για προχωρημένους-->τσεκάρεις το κουτάκι, δίνεις όνομα και καθάρισες.

That's all :)

Μπααααα τα κάνω όπως μου λές τον βλέπω κανονικά τον δίσκο στο δίκτυο αλλα το κατεβαστήρι μπαίνω κανονικά απο το δεύτερο πισι τζίφος!

Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης στο.... . Επικοινωνήστε με το διαχειριστή δικτύου για να ζητήσετε πρόσβαση.

done!!! και άλλη μια αποριά.. Γιατι τώρα το ανακάλυψα..

Λεει απομακρυσμένη σύνδεση.. Δηλαδή μπορώ να κάθομαι στο ένα pc και να ελέγχω το άλλο?

Το δοκίμασα αλλα μου ζητάει username και password... Δεν έχω βαλει ποτέ όμως τίποτα...

εύκολο? Το κατεβάζω...

Επίσης παρατήρησα οτι, οτι εχω ανεβασμένο στο σκληρό και τα τραβάω απο το δίκτυο ή θελω να κάνω copy-paste απο το pc στον δίσκο... αργει.. 1.5 mb???

καλύτερα να τα έχω φορτωμένα στο κατεβαστήρι και να τα τραβάω απ ευθείας απο το pc1 ε?

Η σύνδεση με το ρουτερ γίνεται με 2 wifi στικς TP-LINK

EDIT: όντως πανεύκολο

ευχαριστω!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.